3132
-
#307 ezt a hsz-t elég nehezen tudtam elolvasni
egyébként egyetértek veletek, hogy ez a gamma nem fog versenyezni semelyik, ebben az időben megjelenő játékkal. mindenkit be fog alázni:))) -
engine #306 Az még a német játék kiállításról van (meg nem mondom a nevét).
De régi. Azóta sokat csiszoltak rajta. PL.: végre a térképek 80%-án a pajzson belül van a generátor. Szemben a totál hülye alap elképzeléssel, miszerint csak kívül lehet.
-
Thanatos #305 jah és 47 perces... :) -
Thanatos #304 700megás video... :)
most nézem eddig elég jónak tünik, igaz kamerával van felvéve de nagyságrendekkel többet mutat mint a többi video amit eddig láttam -
Thanatos #303 márha nem basznak el valamit nagyon megint..., de reméljük hogy nem igy lessz, örülnék ha végre megtörne a jég és kijönne valmai hazsnálható sw strat is... -
#302 max abban hogy ez a játék ugyebár egy időben 2 helyen fog játszódni, földön és űrben
ilyen még nem nagyon volt, valószínüleg ezzel nagyot fognak majd kaszálni az LA-s srácok :) -
Thanatos #301 hm, hivatalos forumban azt irja az egyik muki hogy február 16. usa , február 17. eu , és januárban demo..., reméljük a legjobbakat :) -
Thanatos #300 én játékélményre értettem..., hogy mekkor ahypeot hagy meg hol végez a toplistákon öszintén szolva leszarom..., lucasartsot meg nem kell félteni hogy amitt menne csődbe mert pont ez a progi nem futna be,ráaádsul ha emg tényleg jó egy közepes szitnü reklámot ezis kapott ergo ha olyan jó lessz be fog futni hiddel... -
engine #299 Az esélye sincs azért erősen kérdéses egy olyan reklám mágus kiadóval mint EA.
De legyen igazad - és remélem lesz is :) -
Thanatos #298 bfme2-nek esélye sincs ez ellen..., másrészt emg nagyon nem egy kategória... -
engine #297 Az már nem igaz.
Ez az egyetlen dolog amiről ugyanazt állították a dev-ek a LA-s srácok, na és a "bennfentesek". Halasztást mindíg elhiszem, mert tuti nem poénkodnak vele csak úgy. Nekik is jobb lett volna nem együtt startolni a bfme 2-vel, dehát ez van. -
#296 hivatalos oldalon feb 7et írnak kezdésnek ... -
Thanatos #295 gamespotos videokat néztétek már? elég jók meg mondanak ott is pár info-t :) -
engine #294 Egyébként épp a napokban volt egy nagy kavarás a német gamestarral....
Activision-ös emberke becsörtetett 1 laptoppal a szerk.-be ott tesztelhették az aktuális buildját a játéknak. Kijött az előzetes, képekkel..eddig teljesen szokványos.
Csakhogy olyan screenshotok voltak az újságban, amin Venator hajó látható, holott azt elég rég óta mondogatták, mind LA, mind devek, hogy kivették a gammából.
Mindenki örömködött a forumban, hogy mégis szerepel egy már leírt hajó osztály, erre jött a LA egyik project vezetője és közölte, hogy valami hiba történt, mert Venator nincs a játékban.
Ez csak a szavahihetőség miatt írtam. Lassan már semmit sem lehet elhinni.
Dev bejegyzés, ami némileg magyarázza a dolgot itt
egyéb info:
dev diary: multi
És persze mint minden pénteken most is volt update. Smugglers rise :) -
Thanatos #293 hát gameszart ismerve ez is kamu :) -
engine #292 Az USA dátum, hogy pontos legyek.
Activison terít EU-ban. 4 nappal későbbi rajttal. -
zoltang #291 "Star Wars: Empire at War megjelenési dátum
[2006. január 07. @ 13:38 - Berkenye]
Star Wars: Empire at War - Néhány évvel a negyedik Star Wars epizód, az Egy új remény előtt játszódó stratégiai játék, amely segítségével akár újra is írhatjuk a Saga történelmét, ugyanakkor megtapasztalhatjuk a Sith-ek bosszújának következményét is. A hivatalos oldal szerint a játék megjelenése február 16-án várható."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=19870 -
Thanatos #290 ott a pont :DDD -
#289 így van, inkább adják ki, nem kell demo sem:)))
-
Thanatos #288 urbanlegend..., azt ha majd mégsem akkor 20-30 ha mégsem akkor 1-10 , etc etc.... :)
aztán emg amikro tényleg kijön akkor jön a naugye megmodntam mert jól beletippelt valaki :D
szvsz fölösleges tlaálgatni,r eméljük hogy lassan kijön oszt annyi :) -
MikroID #287 Tegnap olvastam egy fórumon, hogy sikerült kiszedni az egyik fejlesztőből, hogy a demó előreláthatólag valamikor 13-a és 20-a között lesz elérhető! -
engine #286 képz -
MikroID #285 Höh... Pedig valamelyik oldalon azt olvastam, hogy három héten belül demo, egy földi és egy űr pálya! Na ez kb két és fél, három hete volt! Meg a fórumokon is nagyon zsongtak a harmadikára. -
engine #284 Sajnos pontosan ennyi a helyzet...semmi.
Még csak dátumot sem adtak meg.
Legutóbbi nagy bejelentés amit másfél hétig reklámoztak az volt, hogy nem mennek a 2 ünnep között dolgozni és mindenkinek Boldog Karácsonyt :)
Szerintem élvezik a szívózást :P -
#283 annyit tudok, mint Te:) vagy még annyit sem:) -
MikroID #282 Hello! Tud már valaki valami közelebbit a demóról? Bogarászom a fórumokat, rajongói oldalakat, de semmi konkrétum! -
engine #281 BUÉK mindenkinek :) -
Thanatos #280 -
engine #279 Hősök leírása -
engine #278 Az egységek nevei fennt vannak a hivatalos oldalon.
Birodalom és Lázadó oldal lesz.
Diplomáciáról egyenlőre semmit nem tudni, pedig jó lenne, ha nem csak erővel lehetne meghódítani a semleges bolygókat... -
#277 kéne viszaszámlálót csinálni a bannerra! !!! -
#276 azt hogy hány csapat lesz benne és kb hogy hány unit , azt nem tudja senki? -
Thanatos #275 multiba is lesz galactic conquest? wow, egyre jobban emgtetszik csak aztán ne legyen csalódás :) -
engine #274 Sztoriról nem sokat tudni. Lázadók és birodalmiak külön 12-12 fő mission-t kapnak a kampány során + remélhetőleg mellék küldetések.
Külön álló 2 oldal minden értelemben, tehát nincs épület/hajó foglalás. Egyedül Csubakka (sosem tudom leírni, bocs) képes járművek "kölcsön" vételére a harcmezőn.
Dev-ek szerint a birodalom klasszikusan fejleszti a technológiákat (ehhez kellő épület/idő/pénz), míg a lázadók elsősorban lopják az új dolgokat. Egy ilyen hadi zsákmány és egyben mission az X-szárnyú megszerzése is.
Játék módok:
singleben sztori mód, galactic conquest (egyetlen cél a galaxis meghódítása/felszabadítása) és skirmish.
Multiban 1-1 ellen lehet galactic conquest vagy max. 8 playeres skirmish
Kb. ennyi. -
#273 hmm várom má mint a messiást ezt a gamest ! .) -
Prof William #272 Reméllem jó játék lessz!!!
Játékmenetről tudtok valamit? Nekem nagyon nem jönne be ha modjuk a birodalommal kezdenénk, aztán átváltanánk a felkelőkre, hogy velük legyen Happy End.
Legyen szépen mindkét oldalon megnyerés...
(Már szívesen eltaposnám azokat a mocskos lázadókat. :)) -
engine #271 Jól látod Fett híró hajója az.
Fett, Vader illetve Solo és Kyle Katarn barátunk mind földön, mind az űrben osztják az áldást :) -
#270 valaki megmondaná, hogy az 5-ös képen milyen űrjárművet láthatunk? ami ki van jelölve és alul mutatja a képét. mer a többi X-wing, meg jobb felül egy Frigate van. de alul az mi? egy B-wing netalántán? ugyan nem úgy néz ki, inkább, mint Jango Fett hajója, de hátha:) bár lényegtelen, hiszen úgyis csak az ellenség használná:))) -
engine #269 Ezt hol olvastad?
Pár kép ha még nem láttátok volna -
#268 van két logó, bannernek jó lenne vmelyik?
a box art hangulatos