3132
-
Thanatos #347 dejó..., azanap van digit vizsgám, micsoda időzités :DDD levizsgázok és mehet a game :P -
engine #346 Játszható demo megjelenés:
Jan 18. (szerda), ami nálunk vagy késő este, vagy csütörtök -
engine #345 Nem, de odaát 9 órával kevesebb van szóval még van idejük.
Egyébként egyre több játék oldal beszél jövő heti demoról...
De biztosat, majd csak a levél után tudok mondani -
Thanatos #344 ez engem is érdekelne :) -
MikroID #343 Valaki kapott már hírlevelet a lyukasarctól? -
Thanatos #342 hacsak nem halaszják újfent... :P bár lucasarts emlékeim szeirnt inkább kinyomja faszbugosan :DDD reméljük ez alkalommal nem buknak be vele :) -
#341 lényeg, hogy e hónapban. -
Thanatos #340 reméljük :) amugy ahol ovlastam ezt (abban a forumban amit linkeltél az sp demoról :P) ott egyik gyerek irta hogy azt mondták hogy 13-20között elsz demo , ergo 13.-án bejelentik hogy 20.-án lessz... :PPPP
és szvsz tényleg igaza van :( -
engine #339 Persze :)
De szerintem minden EAW forumon kint lesz :) -
Thanatos #338 én emg nemt udtam..., összes nickem amit hqazsnálni szoktam foglalt volt már valamiért :/// mongyuk ha jön az info remélem megosztod velünk :) -
engine #337 igen, a hírlevél a demo megjelenési idejét fogja tartalmazni -
#336 "on Friday"
azaz holnap? -
engine #335 Így van már feliratkoztam
Remélem nem túl távoli időpont lesz benne... -
Thanatos #334 hmmm
Yes swgbex is correct. Lucas Arts will officially be sending out the Demo Release date inside their official newsletter on Friday. -
Thanatos #333 aham oks, jöhetne már a demo :)
valahol egyik topicban egy gyerek azt rita hogy 13-20 között fog kijönni a demo de azt bezzeg nem kommentálta... :D -
engine #332 Igen designer. Főként a multi felelőse. -
Thanatos #331 azóta mrá rájöttem :DDD amugy ki ez a delphi-pg? az egyik fejelsztő? -
engine #330 Görgesd lejjebb ott figyel Delphi-PG hozzászólása. Az a perdöntő.
"The demo released will be single-player only." -
Thanatos #329 amugy meg ez csak egy szavazás hogy mit gondolnak az emberek mi lessz, ettől még full ugyan anyir alehet mp is mint sp, vagy mindkettő... :P -
Thanatos #328 mondtam már hogy útállak? :) elkezdtem ovlasni már aszitem demo kijött erre lessz...., grrrrr :DDD -
engine #327 Úgy néz ki sp demo .lesz -
engine #326 Kilopod a fejlesztőktől :P
Még megsem jelent.... -
peti94 #325 honan lehet megszerzni a game t ??
-
Thanatos #324 http://www.cncnz.com/features/articles/090106.shtml -
Thanatos #323 hát ha majd már csorog a nyálad a sok itteni élménybeszámolótol akkor majd rávisz :) -
#322 jó lenne multizni, de sajna otthon nincs net:( bár addig, lehet, hogy rávisz a rossz lelkem:)) -
Thanatos #321 hát jah, meg majd multiban összemérni a taktikákat, énis haverokból mrá szerváltam pár jelentkezőt multira :D főleg a galaxis méretü 1v1 érdekel,e lég durv alessz szvsz :) bár az tuti elöbb végig viszem single-t, ha jó lessz szvsz aludni se fogok :D -
#320 jó lenne már mindezeket gyakorlatban is kipróbálni, nem? :)) elemeznénk a különböző taktikákat, minek mi vált be jobban. hajjhhhh. bárcsak február vége lenne már... -
Thanatos #319 hát hogy nehezebb az nem jelenti azt hogy a pajzson belül lesza generátor nem? :) meg ráadásul nem hiszem hogy ez is olyan mint a gungan féle emrt akkro csak átrusholsz a pajzson és máris fölösleges foglalkoznod vele nem? -
Thanatos #318 hát de ha nehezen tudnád elfoglalni, nagy véráldozat árán akkor sokkal jobban jársz igy hogy egy lövésel kcisináltál x db hadosztályt és egy vagon bázisvédelmet a földön, nem? :) -
engine #317 Így van, a lényeg, hogy ha hinni lehet a deveknek (50%) akkor a pajzsokat jóval nehezebb lerombolni mint az első változatokban. -
#316 najó, de egy bolygó csak többet ér, mint egy aszteroida-mező mondjuk nemtom, hogy miben, de szerintem jobb egyben egy bolygó:)) -
Thanatos #315 nem veszik doa a termelés, az aszteroida mező ami marad utána termel nyersanyagot, csak a megépitett épületek vezsnek el , meg ilyenek asszem, szal ugyanugy lessz ott egy ürbázis és az aszteroidamezőböl fog termelődni a ynersanyag -
Thanatos #314 az lehet de te msot a generátorról bezséltél hogy berakták a pajzs alá? mert az ugyan olyan mint ami a hoth-on volt ugye... -
#313 na azt viszont nem figyeltem, hogy befelé lehetett-e lőni, mert kifelé lehetett. és, hogy be lehet-e menni, mert kifelé lehetett:) -
#312 elég jó a videjó, bár még csak a short medium-ot láttam. a halálcsillag bemutatója eléggé ütős, bár kérdéses, hogy ezt minden helyzetben érdemes-e használni, hiszen így egy egész bolygó termelése veszik oda:) tudom, tudom, ez csak a nygon végső esetekben használandó:)) -
engine #311 Ezek a videók tanulsága szerint energia pajzsok. Olyanok amiket az EP 1-ban használtak a Gunganok, nem olyan mint a 2. halálcsillag pajzsa. Tehát be kell masírozni a pajzs alá és durr. Ezzel oda a rush taktika hála az égnek :)
Remélem -
#310 najó, de akkor, hogy lehet majd kiiktatni a pajzsot, ha belül lesz minden egység és épület? egyébként az nem a pajzsgenerátor volt, hanem a áramfejlesztő, de ez most lényegtelen:) szal, majd kell Darth Vader és Force Crush-sal szétcincálja, miközben az összes ellenséges egység tűz alatt tartja??? -
Thanatos #309 sorry gépelni még midnig nem tok :) -
Thanatos #308 jah de igy is több benne az info mint bárhol máshol :D