3132
-
#507 nekem hiányzik a 360fokos forgatás.( de lehet én nem állítottam be)
amúgy nagyon kézre áll az irányítás.
az első tutorial a földi-, a második a bolygóközi irányítást (ami nagyon hasonlít a Rebellionra) mutatja be. -
#506 Képeket elnézva bejövős eddig, milyen irányításban és a harcban? -
#505 képek a galériámban.
aki nem fogja a tanuló pályákat végigvinni és megérteni, annak nehéz lesz. -
#504 36% és 20k-val jön :(
hát majd holnap lesz a nagy nap akkor :P -
#503 Grafikailag nagyon ott van. A stratégiai része még kérdese....amdj a teljesből kideült, amit itt láttam az korrekt, bár az AI kicsit gyengécske. -
Thanatos #502 "ugyanazok az simerős dallamok" hát szvsz "csak" azok elsznek de nem is kell több..., nagyon kevés olyan filmzene van ami enyire ismert, amit az emberek 90% egybőr felismer aki látta sw-t és ami iylen hangulatot áraszt magából :) és azért van elég választék is :) -
Lyan Kyj #501 MÉÉÉÉÉG!!! Bár félek, ha elindítod a játékot, egy ideig nem hallunk felőled:P -
#500 Birodalmi indulóval kezd.:)
Tie-fighter hangulat a főmenü alatt.
a bolygó rendszer nagyon teccik.
készítek 1-2 képet. -
#499 sok sikert, hogy a rövidzár kerülgesse a vinyódat :D -
#498 képeket is kérünk:) -
#497 zene milyen? ugyanazok az ismerős dallamok vagy van újítás? én nem gyengén elaléltam mikor a SW-battlefront2 az Imperial March-al indított :DDD -
#496 100%
majd jövök ... -
#495 hát ezt csak a jóisten tudja :)
21% :( -
#494 Nah most megyek csatába eddig egész korrekt a dolog.. :) -
#493 lehet én "közelebb" vagyok a serverhez. :)
amúgy nem tom.
95% -
#492 csak azt nem értem, hogy itt iszonyú sávszélesség van, mert állítólag valami gerincre vagyunk ráakaszkodva. egyes helyekről akár 2,5-3 MB(!) jön /sec. innen meg 50Kbyte-al. ha neked olyan gyors, akkor nekem miért nem? -
#491 nekem is ugrál.
81% -
#490 és neked honnan jött?
-
#489 az természetes, hogy folyamatosan csökken a sávszélesség? -
Thanatos #488 lucasartsnak nem szokása..., ők átl inkább kiagyák bugosan :DDD (reméljük most nem igy lessz :P) -
atwe #487 Viszont nem tologatják az idöpontot mint a STALKER :D -
#486 csak jó híreket akarunk hallani. :)
67% -
#485 Már települ :) átlag 400kval jött :) -
#484 jó, kb 3 óra múlva lent lesz. addig pá:)) -
Thanatos #483 bazz menyivel jön neked? nekem onnan is max 100 körül jön :/ -
#482 Vazz, 4 perc alatt 9%? Milyen neted van? -
#481 GameStar
46%
3mbit -
#480 serpa, te gamespot-ról tőtöd? -
#479 hülyeségre nem vagyunk kiváncsiak.
33% -
Neoncsoves #478 -
Thanatos #477 jézus mária... -
#476 Itt lehet nézelődni FAQ-ot olvasni, végső esetben nem hülyeségeket kérdezgetni forumon. -
Neoncsoves #475 Tudom mit jelent hogy RTS.. ilyen strati... de remélem lehet benne JEDIKET meg SHITeket csinalni igazibol Sithek de SHITek :D -
Thanatos #474 inkább offolás helyett keresd meg az odavágó topicot... -
#473 !!!!!!STRATÉGIA!!!!!! -
#472 van topikja ők talán jobban tudják... ( amugymeg kilehet probálni ( fileplanet ) hamég lehet.. ) -
Neoncsoves #471 Remélem vmi faja kis kardozós, pörgős hangulatú game.. aki jáccik a demoval az comment pliz :D -
Neoncsoves #470 Offolok egyet: Star Wars Galaxy-t szeretném megszerezni... Megnézni h mien, és ha teccik megvenni. Na állítólag a galaxy-ban kardozós részhez kulon lemez, hajoshoz kulon lemez, stb.. .ez igaz? -
#469 reméljük igazi RTS lesz.
Lucasfiles még mindig le van "rohadva". ;)
27% -
Thanatos #468 jájjjjj
olvass vissza :)