Elfelejtett ételek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
olyat is régen ettem <#szomoru1>#szomoru1>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"Mi az amit iszol? Bedeco. Miiiii?? Bedeco."
régi szép idõk... 😊
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Épp a múltkor beszélgettem ismerõssel, hogy míg kiskoromban jártam fociedzésre, mindig edzés után apu jött értem és a pavilonsoron véres hurkát kellett enni.
Most is akarok!!!!!!!!!!!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nah azokat kellett zsacskóstol vízbeönteni és elkavarni. Én jobbszerettem az egesz zacsko port megenni 😄
olyat lehet még vajJon kapni?
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Gyermekkorunkban horgásztunk néhányszor paprikáskenyérrel (kenyérbél összegyúrva, pirospaprikával pikánsan ízesítve), aztán ha nagyon nem volt kapás, akkor szépen elmajszolgattuk a gombócokat.
A pontyozó kukoricát szintén megettük, szépet lehet kakálni tõle. 😮)))
Nagymama féle fánk, és herõce, hmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!! Herõcét még nagy ritkán ma is csinál, de fánkot már évek óta nem. 😞
A fonott kalácsa pedig úgy néz ki, mintha mûanyagból lenne. Annyira tökéletes, és fényes a rákent tojásfehérjétõl. Hibátlan.
Régen ettem rizsfelfújtat, megkérem anyut csináljon 😊
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Úgy tudom a Frutti még létezik, ha látok, akkor veszek, remélem nem (sokat) változott az íze. Abból is a zöld a legfinomabb, mint a Gumikígyóból, de persze abból van benne a legkevesebb.
Pufi! Pár hete vettem Auchan-ban, olyan, mint a régi, még a zacskója is, király! 😮)))))
Sós Fincsi! Ez is létezik még, mindig veszek 2 zacskóval, ha találok (Auchan tart).
Fekete rágó, már nem tudom mi volt a neve, de király volt nagyon.
Volt ezüst színû rágó is, valami borzalmas töltelékkel, hát nem tudom, hogy ma ízlene-e. 😮)))))
Focistarágó! Egy rajzolt focipálya volt a csomagolása, a legfinomabb a labda volt, igazi bõrbogyó-mintázatú remekmû.
Stbiek!
*Posse*T.W.D*
egyébként krumplicukor, meg negró rágó és társai 😊
Igazság szerint több régi édességre emlékszem, amiket ma is szívesen ennék, az ételekre már sajnos nem annyira.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nem nagyon eszek - vagy nagyon régen ettem - már például: Rántott párizsi/parizer-t, de olyat se amire tojást ütnek és együtt sütik ki - asszem párizsi tükörtojás kosárka az éttermi neve. Régen ettem már azt a fajta snack-et - minden csípszek õsét - amit még olajban kellet kisütni és mindneki magának ízesíthete (ha akarta lehetett paprikás, fokhagymás stb.)... Bélszínrolót is régen ettem...
Neked mi volt az elfeledett kedvenced?