Elfelejtett ételek

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
Rántott párizsit ettem mostanában, de a bélszín az nagyon drága és azt nem veszünk😞

Loál János
Ha jössz Pestre, akkor meghívlak rakottpalacsintára. A Mammuttól nem messze van 1 hely, ahol baromi jó választék van, és nagyon-nagyon finom.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
rakott palacsintát is de rég ettem, pedig régen mennyi vót belõle...:C

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Loál János
Hú, télleg, Zizit is ettem, az is a régi ízében ponpázik, viszont a Négercsók valahogy nem jött be, és összement, mint a Túró Rudi. :C

artschi
Vagy még a négercsók <#finom>
olyat is régen ettem <#szomoru1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

The Hedgehog
Tudjátok az az igazi zi-zi cukor, szines kis amorf gömböcskék!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

artschi
Bedeco kakaó? 😊
"Mi az amit iszol? Bedeco. Miiiii?? Bedeco."
régi szép idõk... 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Loál János
Volt édesben is ám!

Loál János
Hú, télleg! De én a végére megzakkantam, nemtom, olyan hülye érzés volt a számban a portól. 😄

Loál János
Télifagyi, HOHHA!!!

tomsolo
fekete rágó zsír volt! emléxem ilyen negro íze volt... akkor még így hívtunk mindent ami mentolos volt 😄DD

VinylToy
Pont most akartam írni.

Épp a múltkor beszélgettem ismerõssel, hogy míg kiskoromban jártam fociedzésre, mindig edzés után apu jött értem és a pavilonsoron véres hurkát kellett enni.

Most is akarok!!!!!!!!!!!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

The Garrett
na azt is régen ettem nyammmm 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

tomsolo
én a múltkor ettem egy benzinkútnál téli fagyit: tölcsérbe csoki krém... ugyanolyan vót mint rég...

The Garrett
regen volt ilyen kóla- limonádé -valami por, nememlékszem mert elfelejtettem :/
nah azokat kellett zsacskóstol vízbeönteni és elkavarni. Én jobbszerettem az egesz zacsko port megenni 😄

olyat lehet még vajJon kapni?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Loál János
Tejfölös kenyeret régen ettem pl.
Gyermekkorunkban horgásztunk néhányszor paprikáskenyérrel (kenyérbél összegyúrva, pirospaprikával pikánsan ízesítve), aztán ha nagyon nem volt kapás, akkor szépen elmajszolgattuk a gombócokat.
A pontyozó kukoricát szintén megettük, szépet lehet kakálni tõle. 😮)))

Nagymama féle fánk, és herõce, hmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!! Herõcét még nagy ritkán ma is csinál, de fánkot már évek óta nem. 😞
A fonott kalácsa pedig úgy néz ki, mintha mûanyagból lenne. Annyira tökéletes, és fényes a rákent tojásfehérjétõl. Hibátlan.

VinylToy
Nálunk sokat van, mert imádom a párizsit, sõt csak azt a szalámit eszem meg, és csinálnak nekem sokat, persze a másik kedvenc a virsli rántva, mint a hús/párizsi.

Régen ettem rizsfelfújtat, megkérem anyut csináljon 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Loál János
Gumikígyó! Piros, sárga, és zöld színû, egy zacskóban, verifinom. Ferihegyen egy ideig lehetett kapni néhány éve, de sehol máshol nem láttam, azóta sem ettem. 😞
Úgy tudom a Frutti még létezik, ha látok, akkor veszek, remélem nem (sokat) változott az íze. Abból is a zöld a legfinomabb, mint a Gumikígyóból, de persze abból van benne a legkevesebb.
Pufi! Pár hete vettem Auchan-ban, olyan, mint a régi, még a zacskója is, király! 😮)))))
Sós Fincsi! Ez is létezik még, mindig veszek 2 zacskóval, ha találok (Auchan tart).
Fekete rágó, már nem tudom mi volt a neve, de király volt nagyon.
Volt ezüst színû rágó is, valami borzalmas töltelékkel, hát nem tudom, hogy ma ízlene-e. 😮)))))
Focistarágó! Egy rajzolt focipálya volt a csomagolása, a legfinomabb a labda volt, igazi bõrbogyó-mintázatú remekmû.

Stbiek!

Kaszi46
lol azt én is ettem gyerekkoromban. egyik haverom sem akarja elhinni hogy ettem vizescukroskenyeret😄 emlékszem éjszaka amikor felkeltem és éhes voltam muterom mindíg azt adott, persze õ is benyomott 1et😄

*Posse*T.W.D*

artschi
a topic címét ki kellene javítani elfelejtett ételekre 😊

egyébként krumplicukor, meg negró rágó és társai 😊

tomsolo
jöhet az is! 😊 DUNA KAVICS! ZIZI! <#finom>

tomsolo
jöhet az is! 😊 DUNA KAVICS! ZIZI! <#finom>

Galy
bébitáp/anyatej
Loál János
Bélszínrólót nagyon régen ettem, és hiányzik is, imádtam. 😞

Igazság szerint több régi édességre emlékszem, amiket ma is szívesen ennék, az ételekre már sajnos nem annyira.

The Hedgehog
Vizes cukros kenyér mondjuk! 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Met
Elfejtett ételek?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Taranov
Én olyannyira elfelejtettem, hogy nem emlékszem rá :-/

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

tomsolo
Tegnap elkezdtem gondolkodni azon milyen mértékben változott meg a táplálkozási szokásom, milyen ételek tüntek el az "étlapomról".... amiket szívesen meg tudnék kóstolni újra...

Nem nagyon eszek - vagy nagyon régen ettem - már például: Rántott párizsi/parizer-t, de olyat se amire tojást ütnek és együtt sütik ki - asszem párizsi tükörtojás kosárka az éttermi neve. Régen ettem már azt a fajta snack-et - minden csípszek õsét - amit még olajban kellet kisütni és mindneki magának ízesíthete (ha akarta lehetett paprikás, fokhagymás stb.)... Bélszínrolót is régen ettem...

Neked mi volt az elfeledett kedvenced?

<#finom>

← ElőzőOldal 4 / 4