179
...vagy talán nem is felejtettük el csak már nem trendi, meg ilyenek...
-
#59 Szilvásgombóc! Qrvarégen ettem, régebben mindig a mamám szokott csinálni. -
#58 csokis kodzsek nyaloka vót a neve!!!!!!!4 éne szerettem! meg a kakaóporos tejdropszot és mandulát is!!!!!!!!!44444444 -
#57 "6 forintos gömbnyalóka" csokis volt a teteje (így jegyeztem meg, amikor sláger volt, ennyibe került nálunk)
vagy
Africa csoki. Elvileg még van, de régóta nem láttam. -
#56 tejföl paprikával kis sóval, ez összekeverve, szigorúana a dobozában. természetesen kenyérrel együtt fogyasztva -
#55 nálunk még lehet kapni, nekem kb ~5 éve volt nagy sláger egy ősz erejéig :D -
#54 nekem a briós:) nagymamámnál mindig briós volt reggelire, vajjal meg igazi főzött kakóval:))
amúgy bélszínroló van, csak töjkre más az íze mint régen!:(
valaki említette azt a régi sznekket amit ojalba kellett kisütni... na, ojat ettem karácsonykor:))) -
#53 Jaaaaa! -
#52 dehogy! LEO pálcikás jégkrém! -
#51 Olyan is, azt nem szerettem.
Viszont ez a bevont móka meg olyan volt, hogy barna csoki a ropi körül, a két vége meg fehér. Lehet, hogy '85-ben Németorszégban ettünk ilyet, nem emlékszem már. Jó lenne tudni a nevét, főleg, ha még létezik. -
#50 volt olyan ropi aminek a belseje volt csokis... -
#49 májkrémes sajtos tejfölös kifli melegszendvics is mekkora szám volt... -
#48 A csokival bevont "ropira" gondolsz? -
#47 Igen #38 ;) -
#46 tudjátok az a pálcikás! csoki és vanília! :D -
#45 Még a császármorzsa jutott eszembe: igazit már nagyon rég ettem, még nagymamám csinált valamikor jó régen :) -
#44 áh! hazamegyek és csinálok!
LEO fagyi! -
#43 Nálunk pont fordítva volt: anyu csinált finomat és a menzásat utáltam :) -
#42 De csak a menzás volt jó, Anyám nemtud jóat csinálni sajnos. :C -
#41 fú de rége ettem !!!!!!!!4 kakaóval megszórva vastagon... -
#40 tejbergríz -
#39 Télifagyit lehet kapni néhány helyen, de a krém íze szerintem már nem a régi. :/ -
#38 Tényleg, amit kiskanállal lehetett enni. Szerintem sincs már sajnos, pedig az tényleg nagyon finom volt ... :(( -
#37 mondjuk azt a régi kisdobozos leo csoki faygit is ennék de sztem az már nincs...:( -
#36 Igen, a télifagyi! Nekem is az ugrott be, csak ti már megelőztetek. Már nagyon rég nem láttam a boltokban, pedig kiskoromban mindig kaptam anyukámtól -
#35 volt még gyerekoromba ilyen töltött rágóak azis jó vót! -
#34 Pez cukor!
-
#33 csábitó!!!4444 :) -
#32 Az az igazi krémturó! tudjátok! nem azok a szintetikus szarok amiket most fosnak a dobozokba! -
#31 Kakasos nyalóka! :P
Abonett! :))) -
#30 Nesztek, az igazi "nyugati fílin'!" :DDDD
-
#29 Rántott párizsit ettem mostanában, de a bélszín az nagyon drága és azt nem veszünk:( -
#28 Ha jössz Pestre, akkor meghívlak rakottpalacsintára. A Mammuttól nem messze van 1 hely, ahol baromi jó választék van, és nagyon-nagyon finom.
[RENDES] -
#27 rakott palacsintát is de rég ettem, pedig régen mennyi vót belőle...:C -
#26 Hú, télleg, Zizit is ettem, az is a régi ízében ponpázik, viszont a Négercsók valahogy nem jött be, és összement, mint a Túró Rudi. :C -
#25 Vagy még a négercsók
olyat is régen ettem -
#24 Tudjátok az az igazi zi-zi cukor, szines kis amorf gömböcskék! -
#23 Bedeco kakaó? :)
"Mi az amit iszol? Bedeco. Miiiii?? Bedeco."
régi szép idők... :) -
#22 Volt édesben is ám! -
#21 Hú, télleg! De én a végére megzakkantam, nemtom, olyan hülye érzés volt a számban a portól. :D -
#20 Télifagyi, HOHHA!!!