Elfelejtett ételek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
ja, nálunk is mekkora öröm volt általánosban, ha ivólét kaptunk 😊
emléxem, volt körte, alma, meg õsziital is anno...még talán meggy is 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Dynamic
Évek óta van újra Traubisoda.Mifelénk elég gyakori.De szerintem nem olyan jó.Azaz valószínûleg olyan mint volt, csak hát ugye a rendszerváltás óta bejött a millió féle halálra édesített szénsavas üdítõ és ezekhez szoktunk hozzá, minek után a traubi a kevésbé édes ízével szinte ízetlennek tûnik.
tomsolo
😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DanielT
Közben eszembe jutott, hogy az nem Sió, hanem Szobi ital volt 😄D
R0zs0máK
Hujj de utáltam...😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Traubit lehet kapni mostanság is, asszem teckóban láttam, de már én is régen ittam😊

Szabina
Tényleg meggymárka! Köszi! <#wink>

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

tomsolo
pl. márka?😊

Szabina
Én traubiszódát nem ittam már ezer éve, meg volt valami szénsavas-meggyes-üveges üdítõ is, de annak már nem emlékszem a nevére.

Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-

DanielT
Ivólé!!! Emberek! 😄DDDD Ennek a szónak mi értelme volt? Mindegy, a menzán ünnepnapnak számított 😛PP
olympos citromlés tea, de szerettem!😊
most meg már a szagától felfordul a gyomrom, mármint a citromlétõl, nem tom, telenyomták tartósítóval vagy mi, de már évek óta nem birom😞
régen olyan jó citrom íze volt😄D

The Hedgehog
über! váó! tényleg így volt... és anno még azt hittem csak felénk ekkora suttyom mindenki, hogy citromleves "kannából" vedeli a teát!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

tomsolo
<#eljen><#eljen><#eljen>bezteszt!

mackósajtos zsemlét kellet enni hozzá

DanielT
A legjobb akkoris a házilag készített tea, Olympos üvegben az osztálykiránduláson! 😄DD

Mindig írigyeltem a többiektõl, de utólag visszagondolva, lehet, hogy én jártam jobban a 2 decis dobozos Sió szûrt almalével 😄
The Hedgehog
cukros,tejfölös,túrós tészta! mmm! de rég ettem!

hát fijatalok, Bambit én sem ittam, csak a slágerbõl, meg szüleimtõl ismerem, szal nem tom, hol lehetett ilyet kapni anno, én is csak a Márka, Róna és Gyöngyre emléxem😊

ja és régen ettem már cukros túróstésztát, imádtam, most meg ááááá, 😄D
szintúgy a Mese sajt, hogy lehetett azt megenni?!😄D

The Hedgehog
Még a Macskajaj-ban is Bambit ittak 😄

Dynamic
Hát a mi környékünkön vagy nem lehetett kapni, vagy nem emlékszem rá.Én a régi üdítõk közül a Rónára, a Gyöngyre és az Oázisra emlékszem.
The Hedgehog
Volt a 80-as években is! Lehetett kapni...legalábbis én ittam arra emléxem! ez olyan mint most a kisüveges (2dl) Coca-Cola, a hagyományos üvegû, nem a piros cimkés! az is ritka mint a fehér holló!

Dynamic
A Bambi üdítõre gondolsz?Az tudtommal az 50-60-as években futott.Még én sem ittam, pedig az adatlap szerint idõsebb vagyok.Mondjuk pár éve olvastam, hogy az egyik magyar cég újra tervezi piacra dobni, de azóta nem is hallottam semmi fejleményt ezzel kapcsolatban.
The Hedgehog
Meg a mókusos csoki 😄

The Hedgehog
Bambi! jaj de szerettem...

õõ tejbegríz

Penya
MESE SAJT!!! (Pfejj!!)

Aquir
elfelejtett ételek? törökméz! azt olyan régen ettem hogy már elfelejtettem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ThePartyFace
zsirosdeszka?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

tessék?

tomsolo
még most lehet kapni... volt egy kolláganõm szinte már függõ volt...😄

DanielT
Wow! #100! Mekkora ték! <#banplz>
Kata
Importált Donald kacsás rágó?

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
Mondjuk az még a mai napig létezik, de nem vennék rá mérget, hogy ua. a neve.
Kata
Pedig arra én alig emlékszem, mert ugyibár én nagyon fiatalka vagyok, de azért tudom, mi az. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Szabina
Én is pont így voltam vele, utáltam a pirosaranyat 😄D

St
azaz 😊
Dynamic
Én meg nem gyõztem a szendvicsrõl az uborkát meg a pirosaranyat észrevétlenül a szemétbe hajítani😊
Kata
Nem az a picike mûanyag, üveget formázó kis flaska, amiben valami citromozott cukor volt?

[/cserf][/fülünyúl]

Dynamic
ilyen citromos/narancsos por(ha jól emlékszem)
St
Limó
(tudja valaki mi ez? 😄)
Szabina
Jaj, tényleg, régebben mindenre raktak pirosaranyat, minden "rendezvényen volt" zsíros kenyér pirosarannyal <#nyes>

tomsolo
karemellázs ma izs... és fosásra ugyanolyan jól használható...😮)))

de hatalmas szám volt régen a pikszalámis zsúrkenyeres piros arany pöttyös tojásos uborkás szendvics - két decis üveges koka kolával!!!

Dynamic
Szerintem mindenkinek.Még pár évvel ezelõtt is volt.
Iskolatej sux volt, de a karamellás jöhetett.
Eszembe jutott még az alsótagozat egyik nagy klasszikusa a tojáskrémes kenyér.
artschi
iskolatej rémlik még valakinek? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

fifi
meg a számológépes...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

uv
meg hétzenélõs kvarcóra

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

asszem ilyen jellegû már van, de lehet keverem valamivel😊

Dynamic
Lehetne a topikból valami általános nosztalgia topikot csinálni, aztán lenne benne fütyülõs kulcstartó,breakdance meg hétfõi adásszünet😊
Dynamic
Kis mókusok kenyérre is kenhetik, nagy mókusok süteménybe is tölthetik.
rakott palacsinta 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hát jó neked, ha nem kivánod az édeset, én sajna csoki sütivel és sorolhatnám...😞