179
...vagy talán nem is felejtettük el csak már nem trendi, meg ilyenek...
-
#139 a pennybe!
nem változott semmitet!
[ÍRTÓ JÓ, EREDETI ÍZ] -
#138 Hol vetted? :O -
#137 tegnap ettem dianás cukrot! -
#136 :D -
#135 htxvmcfglk -
#134 úgy kapta ő is, de majd fére teszek neked egyet! -
#133 :O Honnan! htx -
#132 vazz, most hozott kolléga eredeti foci rágót és focinyalókát..:D -
#131 KÉTFÉLE VANIK... a kóserpecsétes hajaz jobban az eredetire! -
#130 én ha látok valahol mindig azt veszek -
#129 ja, nálunk is mekkora öröm volt általánosban, ha ivólét kaptunk :)
emléxem, volt körte, alma, meg ősziital is anno...még talán meggy is :) -
#128 Évek óta van újra Traubisoda.Mifelénk elég gyakori.De szerintem nem olyan jó.Azaz valószínűleg olyan mint volt, csak hát ugye a rendszerváltás óta bejött a millió féle halálra édesített szénsavas üdítő és ezekhez szoktunk hozzá, minek után a traubi a kevésbé édes ízével szinte ízetlennek tűnik. -
#127 :) -
#126 Közben eszembe jutott, hogy az nem Sió, hanem Szobi ital volt :DD -
#125 Hujj de utáltam...:DDD -
KTC #124 Traubit lehet kapni mostanság is, asszem teckóban láttam, de már én is régen ittam:) -
#123 Tényleg meggymárka! Köszi! -
#122 pl. márka?:) -
#121 Én traubiszódát nem ittam már ezer éve, meg volt valami szénsavas-meggyes-üveges üdítő is, de annak már nem emlékszem a nevére. -
#120 Ivólé!!! Emberek! :DDDDD Ennek a szónak mi értelme volt? Mindegy, a menzán ünnepnapnak számított :PPP -
KTC #119 olympos citromlés tea, de szerettem!:)
most meg már a szagától felfordul a gyomrom, mármint a citromlétől, nem tom, telenyomták tartósítóval vagy mi, de már évek óta nem birom:(
régen olyan jó citrom íze volt:DD -
#118 über! váó! tényleg így volt... és anno még azt hittem csak felénk ekkora suttyom mindenki, hogy citromleves "kannából" vedeli a teát! -
#117 bezteszt!
mackósajtos zsemlét kellet enni hozzá -
#116 A legjobb akkoris a házilag készített tea, Olympos üvegben az osztálykiránduláson! :DDD
Mindig írigyeltem a többiektől, de utólag visszagondolva, lehet, hogy én jártam jobban a 2 decis dobozos Sió szűrt almalével :D -
#115 cukros,tejfölös,túrós tészta! mmm! de rég ettem! -
KTC #114 hát fijatalok, Bambit én sem ittam, csak a slágerből, meg szüleimtől ismerem, szal nem tom, hol lehetett ilyet kapni anno, én is csak a Márka, Róna és Gyöngyre emléxem:)
ja és régen ettem már cukros túróstésztát, imádtam, most meg ááááá, :DD
szintúgy a Mese sajt, hogy lehetett azt megenni?!:DD -
#113 Még a Macskajaj-ban is Bambit ittak :D -
#112 Hát a mi környékünkön vagy nem lehetett kapni, vagy nem emlékszem rá.Én a régi üdítők közül a Rónára, a Gyöngyre és az Oázisra emlékszem. -
#111 Volt a 80-as években is! Lehetett kapni...legalábbis én ittam arra emléxem! ez olyan mint most a kisüveges (2dl) Coca-Cola, a hagyományos üvegű, nem a piros cimkés! az is ritka mint a fehér holló! -
#110 A Bambi üdítőre gondolsz?Az tudtommal az 50-60-as években futott.Még én sem ittam, pedig az adatlap szerint idősebb vagyok.Mondjuk pár éve olvastam, hogy az egyik magyar cég újra tervezi piacra dobni, de azóta nem is hallottam semmi fejleményt ezzel kapcsolatban. -
#109 Meg a mókusos csoki :D -
#108 Bambi! jaj de szerettem... -
Vegas #107 őő tejbegríz -
#106 MESE SAJT!!! (Pfejj!!) -
Dave77 #105 Hurka, Márka üdítő, Tejföl, Bedeco... -
#104 elfelejtett ételek? törökméz! azt olyan régen ettem hogy már elfelejtettem :) -
#103 zsirosdeszka? -
ZsirosKenyer #102 tessék? -
#101 még most lehet kapni... volt egy kolláganőm szinte már függő volt...:D -
#100 Wow! #100! Mekkora ték!