Elfelejtett ételek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emléxem, volt körte, alma, meg õsziital is anno...még talán meggy is 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
Míg szánkon a szó már tovatűnt a nap, élvezd míg teheted holnapokat(...)! -Horatius-
most meg már a szagától felfordul a gyomrom, mármint a citromlétõl, nem tom, telenyomták tartósítóval vagy mi, de már évek óta nem birom😞
régen olyan jó citrom íze volt😄D
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
mackósajtos zsemlét kellet enni hozzá
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mindig írigyeltem a többiektõl, de utólag visszagondolva, lehet, hogy én jártam jobban a 2 decis dobozos Sió szûrt almalével 😄
ja és régen ettem már cukros túróstésztát, imádtam, most meg ááááá, 😄D
szintúgy a Mese sajt, hogy lehetett azt megenni?!😄D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
de hatalmas szám volt régen a pikszalámis zsúrkenyeres piros arany pöttyös tojásos uborkás szendvics - két decis üveges koka kolával!!!
Iskolatej sux volt, de a karamellás jöhetett.
Eszembe jutott még az alsótagozat egyik nagy klasszikusa a tojáskrémes kenyér.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]