Frizura

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
Jót röhögnék rajtad béka...:DKösz a tájékoztatást a hajjal kapcs.-ban.

Breki33
Nem nagyon.

Ritkán és keveset.
Láttál te már részeg békát?

Hukk
eLviRA
te nem szoktál alkoholt inni?

...what\'s for You, will not pass You by...

Breki33
Az nem érdekel.
eLviRA
<#puszis> nélküled nem!

eLviRA
süti nem, de más lesz! <#pias>

Breki33
lesz süti?
Breki33
Punkerwork
akkor hétvégén szülinapozzatok nélkülem.....<#mf1>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eLviRA
megértem... <#vigyor3>

eLviRA
kibõl? Punkerbõl? <#vigyor>

Breki33
jajj

kiábrándultam
eLviRA
nem. hímnemû.

igazából az ivócimborám. <#buck> <#vigyor3>

Breki33
A legrégebbi - az indiai irodalomban is szereplõ, és Kleopátra által is használt - hajfesték a henna, amely nemcsak festék, de egyben hajápoló szer is. Az erõs vörös festéket adó növényre sokan esküsznek, mivel a kémiai alapú festékekkel szemben teljesen befedi a hajat - az õsz hajszálakat is -, és fényessé, dússá teszi azt. A henna, mint a legrégebben ismert hajszínezõ, korunkban ismét reneszánszát éli. Ezt az õsi készítményt már ismerték a régi rómaiak és egyiptomiak is. Fõ termõterülete Pakisztán és India. A henna betakarításánál két aratás van, mely felhasználása során lényeges különbséggel bír. A nyári aratásból származó növényi kivonat nem színez, viszont selymes fényt ad a hajnak, megerõsíti, dúsítja, kondicionálja, és rugalmassá teszi. Nálunk ismertebb az õszi aratású növénybõl nyert kivonat, a vörös henna. Alkalmazása során a haj a behatástól függõen erõsebb vagy gyengébb vöröses árnyalatot kap. A STYX HENNA színskála azonban nemcsak egy színt tartalmaz. Különbözõ természetes adalékanyagok hozzáadásával (pl.: indigó, ébenfagyökér, sárgafagyökér, stb.) sikerült az osztrák STYX Naturkozmetikai cégnek a hennaport különbözõ színárnyalatban, természetes bázis alapján elkészíteni.

SZÕKÍTÕ: minden hajnak egy világosabb színárnyalatot ad, kivéve a fekete hajat.

SZÕKE: szõke és világosbarna hajnak világos csillogást ad.

NATÚR: fényt ad a hajnak és kondicionálja.

VILÁGOSBARNA: okkerszínû tónust ad.

SÖTÉTBARNA: barna színárnyalatot ad.

GESZTENYE: világos gesztenye színárnyalatot ad.

MAHAGÓNI: a világostól a barna hajig, egy vörösesbarna színárnyalatot ad.

VÖRÖS: a világos hajat vörösre, a sötétbarna hajat vörös árnyalatúra fest.

ERÕS VÖRÖS: világos hajat erõs vörösre, sötétbarna hajat erõs vörös árnyalatúra fest.

SÖTÉT VÖRÖS: a sötét hajnak egy mély vörös csillogást ad.

FEKETE: a világos hajat többszöri használat után feketére, fekete hajat mélyfeketére fest.

Az elkészült HENNA festékhez:

- egy citrom levének hozzákeverésével, minden színárnyalat világosítható.

- egy igen erõs teafõzet levének hozzákeverésével, minden színárnyalat sötétíthetõ.

- egy tojás sárgájának hozzáadásával a HENNA kezelés hatása fokozható.

Az elsõ lépésként a hajat meg kell mosni. Mivel a HENNA természetes termék, ezért a használó testi állapota befolyásolja a festék eredményes használatát, mert betegség esetén, vagy õsz hajnál az eredmények nem optimálisak. Az olyan haj, amelyet korábban már festettek, HENNÁVAL csak 5-6 hajmosás után színezhetõ. Ha feltétlenül daueroltatni kell, akkor tanácsos a hennát kezelés elõtt használni.A STYX HENNA használatával a haj dúsabb, simább, fényesebb, rugalmasabb, teltebb, egészségesebb lesz. Látványosan gyors javulás várható a kémiai szerektõl tönkrement, száraz, töredezett haj esetén. Mivel minden hajmosásnál a természetes színezõanyag egy részét a hajunkból kimossuk, két hennás festés között feltétlenül javasolt a STYX HENNA SAMPON és BALZSAM használata, hogy tartósabbá tegyük úgy a kondicionáló, mint a színhatást.

Ha a hennát csupán regenerálóként, kondicionálóként szeretnéd használni, akkor a "színtelen" HENNA készítményeket részesítsd elõnyben (SAMPON és BALZSAM, valamint SZÍNTELEN HENNAPOR).. A STYX HENNA SAMPON és BALZSAM akkor is jól használható, amikor kiegészítõként alkalmazod más festék mellé, ebben az esetben csak arra kell ügyelni, hogy a megfelelõ színárnyalatot kombináld össze.
Breki33
Hajápolási tippek
Hogyan ápold a finomszálú hajat?
Kövesd a tanácsokat - legyen akár finom szálú, makacs göndör, vagy erõs kefe hajad, segítünk az ápolásban!

Finomszálú haj:
Ismertetõjele, hogy erõsen csillog és tapintása olyan, mint a selyem. Az átmérõje sajnos vékonyabb, mint a normál hajé, ezért nehezebb formába hozni, és gyakran lelapul. Ajánlott a gyakori hajmosás, illetve a dúsító hajápoló szerek használata!

Problémák:
Ez a típus érzékeny és finom. Minél hosszabb, annál nehezebb dússá varázsolni. Ha nem használsz dúsító hajápolószereket, nehéz lesz mindig "jólfésülten" kinézni! Fontos, hogy ne használj durva fésût, kefét!

Hibák:
Ahhoz, hogy hajad trendi legyen, fontos, hogy hossza arányban legyen dússágával. Akinek vékony a haja, hajlamos túlzásba vinni a fixálók használatát: ki kell tapasztalni azt a mértéket, ami még hagyja a hajat szabadon lélegezni, élni.

Trükkök, tippek:
Ne nyírasd lépcsõzetesre, és ne ritkíttasd! Használj dúsító sampont, majd habfixálót. Oszlasd el szárazra törölt hajadban és utána szárítsd. A tartóshullám is segíthet, valamint a szõke tincsek is dúsabb hatást váltanak ki.

Ápolás:
Fontos, hogy gyakran moss hajat, viszont csak egyszer samponozz! A dúsító samponok, kúrák és öblítõk erõsítõ hatóanyagai többet hoznak ki a gyenge hajból. Az ápolószereket mindig alaposan öblítsd ki a hajadból, mert összeáll, ha benne marad!
krisztike
Nem értettem félre semmit...<#pardon1><#nevetes1> Nem próbáltam még,de köszi.(azért ne úgy képzelj el,hogy egész nap a tükör elõtt ülök.):)

Breki33
Henna sampont próbáltad már?

Én nem nehogy félreérts csak olvastam róla :-)
krisztike
Tényleg,de te szerinted vékonyszálú,hosszúhajra,sõt most festett is milyent ajánlasz.Útálom,hogy gyorsan olyan lesz mintha lenyalták volna ha az ellenkezõjét akarom elérni akkor legalább 3óra és az egész fodrászkellék bolt termékét a fejemre kell kenni.-külömben 1teljes este alatt legalább5-10-szer séró ellenõrzés.

Breki33
Attól függ mit irtam, konkrétan

Nyáron a csajéból kértem itthon meg vettem egyet.
Breki33
Fiu lány barátság?

Vagy Punker lány?
Breki33
Hát most nem szánékozom királylányt készíteni úgymond.

Egy ebihallal meg csak elbirok
Breki33
Akkor bódog szülinapot

Hány helyet tudsz együltõhelyedben lefoglalni?
Breki33
sokkicsisokramegy
eLviRA
akkor most melyik volt az amirõl írtál - konkrétan?

eLviRA
furcsa az izlésed. ebbõl nem lesz királylány... <#beka3>

eLviRA
kezdõdõ barátság, amit a beszólásaival folyamatosan rombol... <#vigyor3>

hétvégén közös szülinapi buli szervezõdik, és az én feladatom, hogy lefoglaljam a helyet.

eLviRA
elég vékonyszálú a hajam, csak szerencsére sok van belõle.

Breki33
Az ott a Békalány?

ÛMert akkor kérem a telcsiszámát
Breki33
Hm fura kapcsolat :-)
Breki33
Az vékonyszálura van és hajtõemelõ

nemtudom jó-e neked.

Amit a csajtól loptam az más volt, talán Dove
Illetve nem loptam mert õ meg a samponomból lopott. P
eLviRA
ne szóljál be! szpemmer!!! <#beka3>

Punkerwork
balzsam helyett a hétvégét intézd <#nyes>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

eLviRA
<#integet2> korábban említettél egy balzsamot, ami jót tett a hajadnak. melyik volt az? érdekelne engem is...

Breki33
most tulasjdonkép mirõ van szó?
Bélszínrõl?
krisztike
Hát sztem túl kicsi ne legyen de ekkora már túlzás.-a gyomrommal próbléma lenne...<#vigyor2><#nevetes2>Hova nem keveredsz...?

Breki33
egy oldalomn ahová véletlen keveredtem

eddig énis azt gondoltam
krisztike
Úristen,hol látál!?<#nevetes2>Mit eddig te is?

krisztike
Szia!A festék neve:Londa Color Emotion-a DM-ben kaphatod meg a legkönnyebben és adagoló doboz van benne,így könnyebb lesz a festék felvitele és elosztása a hajon.Rengeteg szín van még term.külömbözõ fantázia nevekkel ellátva.

Breki33
A HAJGENERÁTOR egy egyedülálló lehetõség arra, hogy külsõ beavatkozás nélkül kipróbáld és megtaláld az igazi hajformádat és hajszínedet, azt ami az egyéniségedhez legjobban illik, aki valójában Te vagy!
Töltsd be a fotódat és próbáld ki a több mint 2000 frizurát és a rengeteg hajszínt.
Ahhoz, hogy hiteles és jó végeredmény szülessen, szükséged van egy lehetõleg fehér háttér elõtt készített fotóra, amelyen pontosan szembõl vagy lefotózva, ugyanis így illeszkednek a frizurák a legjobban az arcodhoz. Ha elkészültél a fotóval nincs más dolgod, mint követni az utasításokat. Ha gondolod ki is nyomtathatod a kedvenc kombinációdat, így könnyebben megérti majd a fodrászod. Ha igazán jól sikerült, küld el nekünk is és mi feltesszük a HAJGENERÁTOR TABLÓ-ra.

Kalandra fel és jó szórakozást!

Breki33
Eddig énis
mondjuk tegnap láttam egy olyat
krisztike
Jó éjt!

krisztike
Nyugi nem kérdezõsködöm senkitõl ez nem tartozik rám.:D

krisztike
1 én a hajra gondolta m másban a 45cm azért nagy lenne...Kettõ ezzel nem szándékoztam senkit sem lealázni...-fõleg nem téged...:D

Breki33
De nem ágybabújásos egyéjszakás.

Azt nem komálom.
Remélem nem olvassa olyan aki megcáfolhat P
Breki33
Azt hogy mindjárt jön Elvire és lealáz minket P
krisztike
Ezekkel van a legkevesebb gond.

krisztike
Képzeld el,az enyém még hosszabb kb.45cm.Mit szólsz hozzá?:)

Breki33
De már sokkal hoszabb.
Ez tavaly nyáron készült Olaszország után
krisztike
Köszi...hát esetleg melír,de más nem kell.Ez így jó,ahogy van-mármint hasonló színben.:)

krisztike
Divatos?Én csak azt mondtam,ami nekem is tetszik,de a fazontól is függ mennyire lesz a toppon.Kép nem jön?