2255
Neked milyen van
-
#815 értem, de úgy nagyságrendileg -
#814 Attól függ hol és kivel csináltatod?Milyen olajakat vagy inkább krémet használsz.stb. -
#813 mennyibe kerül egy ilyen? -
#812 Kellemes,először úgy érzed össze törnek utána pedig szét akarsz esni.Egyből nem is állhatsz fel mert nagyon ki vagy lazulva. -
#811 okés
egyszer szívesen kipróbálnél egy Thai masszázst -
#810 De ember ...mit nem gondolsz rólunk?Én nem akarok összeveszni rajtad az Elvirával.:))Habár Ő nem olyan hisztis végül is mindent meg lehet dumálni.De pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. -
#809 oké te őket
ők meg engem
rendben, de te fizeted P -
#808 Nagyon lovagias vagy,ez roppant rendes tőled...:))))) -
Lacika 79 #807 Inkább én masszírozom Elvirát, ill. ha Krisztike is benne van a buliban, Őt is. :)
A lányok pedig majd osztoznak rajtunk. Így megmarad a káposzta is, és a kecske is jól lakik. :P -
#806 Mikor vettelek az aranyos szívemre?Majdnem mindig megértjük egymást.vagy még se?:-)))))) -
#805 De Breki,hogy lehetsz ilyen szívtelen...?És engem kihagytok a buliból?(Tudom, én szedem a belépőjegyet...:-( ):-D -
#804 tom nem azért mondtam :-) -
#803 Najó beállhatsz harmadiknak
Je nem nem jó mert hat Elvi engem maszíroz nekem téged kell.
Hameg fordítva ajjajjjjjjjjjjj
Ki vagy RÚGVA -
#802 Tudod,lehet a Breki nem meri kimondani rá az áment,amíg ki nem próbálta -
Lacika 79 #801 akkor ismét:
de csak a poén kedvéért! :)
eddig mindenki csak dícsérte a kezemet. :) -
#800 Én nem azt állítottam,hogy te túlzásba viszed csak vannak olyan férfiak és nők is,akik ha tehetnék egész nap a tükör előtt állnának és nem azt nézik,hogy nekik mi a jó,hanem hogy ezt reklámozzák,a barátnőm is ezt használja és ez drága akkor biztos jó.Ne forgasd ki azt,amit mondtam!Ja,mint tudjuk calgonnal a ... is tovább él. :-D -
#799 Hát olvasd el a fórumot
Nem viszem túlzásba csak szeretem ezt a krémet mert matt hatást biztosít és egész napp fitt maradok
És ezt a calgonos doboknak köszönhetem,
megyek megis beszélem fofrászommal gyógyszerészemmel esetleg fogorvosommal, feltéve ha kijött az almából P -
#798 Miért nevetséges az,ha 1 féri ápolt?-csak ne vigye túlzásba,de ez nőkre is vonatkozik...:-) -
#797 jah hát sokan nevetségesnek tartják, ha egy férfi krémezi magát
Hát én szoktam reggel egy picit kenni az arcomra mielőtt elindulok.
Este általában elfelejtem :-) -
#796 TISZTELETEM!:))) (na akkor fel fog frissülni az a topic ismét...talán):))) -
#795 persze
de a mekk a mester -
#794 Kösz megtaláltam.Fürdősók,fürdőolajok,szappanok is mehetnek oda mester?:) -
#793 klikk -
#792 van egy krémes topicom is P -
#791 Hozom az anyagot... -
#790 Hát így jártál.Az ember sikítani tudna,mert tudok furulyázni és hegedüli is.(elhúzom a nótáját)Masszírozni...az nekem is megy.De köszönöm a továbbképzés lehetőségét valószínű élni fogok vele. -
#789 ki én?
én csak zenebolond vagyok P -
Lacika 79 #788 szintén zenész. állítólag :D -
#787 akkor nyissunk egy masszázsszalont P
Vagy szerezzünk be egyönben még megingok P -
#786 állítólag én is... -
#785 majd továbbképzünk
ezekhez is értek P
ÉS állítólag jól masszírozok :-) -
#784 -
#783 Esetleg kozmetikai dolgokról,csak nem sokat tudok a gép előtt ülni.Esetleg este kb.fél órát vagy szabadnapomon egy keveset,mert azért tanulnom is kell.(de a szórakozásnak is kell néha 1 kicsi időt szánni majd.Tudod,este 21-ig leszek kb.):)Azért jó,hogy bejött szerencsét hoztál(hoztatok).:))) -
#782 hűha! komoly. akkor majd írhatsz nekünk jótanácsokat a frizura topikba! -
#781 Temészetes anagokból készült dolgokat:kül. fürdősók,szappanok,illó olajok,testolaj,tengeriszivacs,kefék,fésük,masszázsolaj,pólus tisztítók,vízi-és kül. illatú gyertyák,gyógynövényekből készült dolgok stb. hát kb. ezek.Minde nem tudtam megjegyezni,de a főnők korrek feltételeket ismertetett.Nekem legalább is tetszik és suliba is tudok járni,mert már a beosztásomat is ez alapján állítja össze úm. -
#780 mit fogsz árulni? -
#779 eladó,áru ismertetés:miből készült,használati útmutató készítése,mivel vegyíthető ill.oldható,haszn. idő tartam és hatása az emberre(bizonyos bőr típusra pl.),megfelelő mennyiség lemérése,csomagolás(pl.diszcsom.),kiszámolnom a súlynak megfelelő árat stb.Nem fogok unatkozni-de ez nem segédmeló.Hát röviden talán ennyi.Oroszul beszél a tulaj,de szerencsém van mert értem,hogy mit szeretne.Ma este felhívott,hogy az áruról való ismertetést,amit tudnom kell email-ben átküldi. -
#778 ha azt mondták, akkor biztos úgy van. szerencsére ilyenekkel nem szoktak viccelni. remélem.
mi lesz a munkaköröd? -
#777 Azt mondták megkaptam,de akkor leszek teljesen biztos benne vagyis akkor ünnepelek teljes bedobással,ha már febr.24. lesz és melózok.:))) -
#776 hogy én hogy utálok télen hajat mosni...!!!