Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha ruha nélkül szeretnélek látni, valszeg nem itt a fórumon tenném közzé. 😊
Továbbá házinyúlra nem lövünk 😄
Továbbá házinyúlra nem lövünk 😄
Nem vettem "zokul" csak volt már, aki ruha nélkül (esetlegesen) akart látni. 1-2 emberkére nem igazán tudok haragudni mert tudom,ha olyat is mond nem rossz szándból mondja.Ilyen pl.:Breki,Te,Ákos,Uv,Jedi és egy páran még.
Most mér sértõdik meg mindenki rám?! azé' tettem smiley-t, hogy ne essen zokul senkinek a hülyeségem. <#shakehead>#shakehead>
Jajjj,már te is kezded?
Haver,nem vagyok Pam. Anderson...-akkora cickóim nincsenek és nem vagyok szõke sem.
Haver,nem vagyok Pam. Anderson...-akkora cickóim nincsenek és nem vagyok szõke sem.
Képet kérünk! 😄
thx 😊
van, aki a divat szerint vágatja a haját a fiúknál? akkor valszeg Én vagyok maradi mert úgy próbálom vágatni, hogy jól álljon. 😛
melyik a mostani divat a fiúknál?
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Én úgy gondoltam,hogy te vagy ez a "lángész" ,mivel neked eszedbe jutott ezt elmondani ill. esetleg idézni.Szóval tapsot érdemelsz ezért és minden elismerésem. 😊
<#taps>#taps>
Nagyon kedves volt az elõzõekben olvasott vers és hozzáfûzött ismertetés.Sztem minden nõnek jól esett,hogy valaki ennyire kultúráltan és úm. ízesen tudta kifejezni magát.
Ezért is minden nõ nevében köszönöm ezt a kedves köszöntést
nõnap alkalmából. 😊
Nagyon kedves volt az elõzõekben olvasott vers és hozzáfûzött ismertetés.Sztem minden nõnek jól esett,hogy valaki ennyire kultúráltan és úm. ízesen tudta kifejezni magát.
Ezért is minden nõ nevében köszönöm ezt a kedves köszöntést
nõnap alkalmából. 😊
Március 8. - Nõnap!
"Szép reggel az asszony: pihenést lehellõ
Arca szelíd hajnal, friss hajnali szellõ,
Puha gyenge harmat, gyümölcs üde hamva;
Szava rigó-ének mélyebb fuvodalma"
Mindenki számára ismerõs dátum a március 8., ezen a napon ugyanis sok országban a fõszerep a hölgyeké, lányoké, édesanyáké és nagymamáké. A Nemzetközi Nõnap immár majd egy évszázada ösztönzi megemlékezésre a fiúkat és férfiakat. Ilyenkor köszöntik hölgyismerõseiket a férfiak, ki virággal, ki apróbb vagy nagyobb ajándékokkal, esetleg néhány kedves szóval.
Bár nem egy örömteli alkalom szülte ezt az ünnepnapot, ma már kevesen tudják, honnan ered, hogyan alakult ez az ünnep.
1908-ban, New Yorkban járunk. Az ottani varrónõk, szám szerint úgy 40000 nõ fellázadt és harcot indított a jogaiért és azért, hogy a nõkkel is emberségesebben bánjanak. Ezt a napot nyilvánították Nemzetközi Nõnappá, Magyarországon 1910-tõl vált ünneppé ez a dátum.
A nõkrõl sokan, sokféleképpen vélekednek, költõket ihlettek, festõk ecsetjeit keltették életre, és sok más mûvészeti ág hirdeti alkotásaiban a nõk különlegességét, szépségét, bájait.
Ezen a napon a férfiak igyekeznek kivételes bánásmódban részesíteni barátnõjüket, feleségüket, hölgy rokonaikat.
S bár tudva lévõ, hogy a nõi lélek érzékeny és szeretetre éhes, s nemcsak az évnek ezen a napján kívánja a törõdést, mégis boldogsággal tölti el az a kényeztetés, melyet ezen a napon kap.
Sok férfi nyilatkozott már úgy, hogy a nõvel élni néha gyönyörû érzés, olykor teher, néha felemelõ, máskor nyûg, egy mégis bizonyos. Nélkülük élni nem lehet!
Hiszen gondoskodóak, szeretnek, aggódnak, féltenek, ha kell, simogatnak, s ha szükséges korholnak, vagy éppen hallgatnak. Mégis szeretnek, s ezért sokan hálásak is nekik.
S elárulok így végezetül egy titkot is! A nõ is olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törõdést kap a párjától, annál szebb és sugárzóbb!
Fiúk! Gondoskodjatok róluk, hogy még nagyon sokáig szépek maradjanak!
Lángész

"Szép reggel az asszony: pihenést lehellõ
Arca szelíd hajnal, friss hajnali szellõ,
Puha gyenge harmat, gyümölcs üde hamva;
Szava rigó-ének mélyebb fuvodalma"
Mindenki számára ismerõs dátum a március 8., ezen a napon ugyanis sok országban a fõszerep a hölgyeké, lányoké, édesanyáké és nagymamáké. A Nemzetközi Nõnap immár majd egy évszázada ösztönzi megemlékezésre a fiúkat és férfiakat. Ilyenkor köszöntik hölgyismerõseiket a férfiak, ki virággal, ki apróbb vagy nagyobb ajándékokkal, esetleg néhány kedves szóval.
Bár nem egy örömteli alkalom szülte ezt az ünnepnapot, ma már kevesen tudják, honnan ered, hogyan alakult ez az ünnep.
1908-ban, New Yorkban járunk. Az ottani varrónõk, szám szerint úgy 40000 nõ fellázadt és harcot indított a jogaiért és azért, hogy a nõkkel is emberségesebben bánjanak. Ezt a napot nyilvánították Nemzetközi Nõnappá, Magyarországon 1910-tõl vált ünneppé ez a dátum.
A nõkrõl sokan, sokféleképpen vélekednek, költõket ihlettek, festõk ecsetjeit keltették életre, és sok más mûvészeti ág hirdeti alkotásaiban a nõk különlegességét, szépségét, bájait.
Ezen a napon a férfiak igyekeznek kivételes bánásmódban részesíteni barátnõjüket, feleségüket, hölgy rokonaikat.
S bár tudva lévõ, hogy a nõi lélek érzékeny és szeretetre éhes, s nemcsak az évnek ezen a napján kívánja a törõdést, mégis boldogsággal tölti el az a kényeztetés, melyet ezen a napon kap.
Sok férfi nyilatkozott már úgy, hogy a nõvel élni néha gyönyörû érzés, olykor teher, néha felemelõ, máskor nyûg, egy mégis bizonyos. Nélkülük élni nem lehet!
Hiszen gondoskodóak, szeretnek, aggódnak, féltenek, ha kell, simogatnak, s ha szükséges korholnak, vagy éppen hallgatnak. Mégis szeretnek, s ezért sokan hálásak is nekik.
S elárulok így végezetül egy titkot is! A nõ is olyan, mint egy virág. Minél több gondoskodást és törõdést kap a párjától, annál szebb és sugárzóbb!
Fiúk! Gondoskodjatok róluk, hogy még nagyon sokáig szépek maradjanak!
Lángész

<#nyes>#nyes>
hm, nekem mindíg az van. Én ilyen kis mohó vagyok. tudod, csak az íze miatt 😄
ezt nektek kell tudni, lányok 😊
mindennél van aranyosabb...
nagy igazságokat tudsz, Breki! 😊))))))))
nagy igazságokat tudsz, Breki! 😊))))))))
...what\'s for You, will not pass You by...
Grat.(azért kiváncsi vagyok rá)
ha csak a tengertõl lesz megfelelõ a hajad színe hát lép ki pl. a Karib-tengerre. 😊
ha csak a tengertõl lesz megfelelõ a hajad színe hát lép ki pl. a Karib-tengerre. 😊
kicsit már elkalandoztunk a frizurától... nem kellene átnevezni a topikot?
tényleg sportkategória... nagyon erõlködik a felsõ...
😊))))))))))))
tényleg sportkategória... nagyon erõlködik a felsõ...
😊))))))))))))
ott van egy "😄" a végén. veheted komolyan is, vagy felfoghatod poénnak is. Ahogy érzed. Nem ismerlek annyira, hogy ilyesmit mondhatnék rólad, ezért inkább poénnak szántam, majd Te eldöntöd, hogy igaz-e a poén, vagy sem 😄
ez jó duma, teccik 😛
szal akkor Te ilyen "nemtoksemmitártatlanvagyok" dumával hódítod a nõket? 😄
szal akkor Te ilyen "nemtoksemmitártatlanvagyok" dumával hódítod a nõket? 😄
szal most akkor hajvágásról van szó, vagy dugásról, vagy birkózás, VAGY MIVAN?! 😄
mit üzennél?
sportkategória... hát igen, erõnlét és kitartás kell.
sportkategória... hát igen, erõnlét és kitartás kell.
a huncutkaságom?
olyan huncutkán csinálom, hogy észre sem veszed
Ja Elvirának üzenném, hogy nem azt P
olyan huncutkán csinálom, hogy észre sem veszed
Ja Elvirának üzenném, hogy nem azt P