Frizura
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az rövidebb ez max egy centivel lesz rövidebb elöl és a többit csak igazítják
amúgy kis offtopic
vettem két éve olaszban egy nyakláncot
ami azon a képen van amin a pullóverem megdícsértétek- amúy most is az van rajtam-szóval ezt a nyakláncot szerintetek, hogy tisztitsam mert kjicsit sárgásabb lett nem olyan szép csontszínû perwollal mosva P
amúgy kis offtopic
vettem két éve olaszban egy nyakláncot
ami azon a képen van amin a pullóverem megdícsértétek- amúy most is az van rajtam-szóval ezt a nyakláncot szerintetek, hogy tisztitsam mert kjicsit sárgásabb lett nem olyan szép csontszínû perwollal mosva P
nincs de a szemembe lóg, és oldalt van egy rész ahol kissé rövidebb, hozzáigazítják és lépcsõzetesre nyírják, hogy ne gomba legyen
akkor inkább azt mondom, harmadnapos :P
:D
egen, van hajam. voltam párszor fodrász versenyen is modellnek, mer' asszonták, hogy jó a hajam :P
úúúú, na igen a fejem. most vagyok picit másnapos. vagy csak az idõjárás miatt nyomja valami a pici kobakomat? :)
egen, van hajam. voltam párszor fodrász versenyen is modellnek, mer' asszonták, hogy jó a hajam :P
úúúú, na igen a fejem. most vagyok picit másnapos. vagy csak az idõjárás miatt nyomja valami a pici kobakomat? :)
Neked volt hajad?<#nevetes2>#nevetes2>
Azt hittem,hogy csak fejed van (volt),amit majdnem elvesztettél az elõzõ éjszaka után...:DDD
Jó reggeltet neked is !:)
Azt hittem,hogy csak fejed van (volt),amit majdnem elvesztettél az elõzõ éjszaka után...:DDD
Jó reggeltet neked is !:)
Jó reggelt! elaludtam a hajam. :P
nem ismerlek félre, mert egyáltalán nem ismerlek :D de ha te sem ismered magad, az már baj.
...what\'s for You, will not pass You by...
ja, bocs. nem tudtam, hogy a nõknek babafejeket raksz be... <#ravasz1>#ravasz1> <#bee1>#bee1>
Akkor nekem USA-s verzió van meg? :P
Valahogy kedvelem a Bruce gyereket, sajnos sok filmje van, amit nemtok DVD-n összeszedni.
Jah, hogy on is legyek: nem jó a haja neki. :D
Valahogy kedvelem a Bruce gyereket, sajnos sok filmje van, amit nemtok DVD-n összeszedni.
Jah, hogy on is legyek: nem jó a haja neki. :D
ez a tomboló ököl-bõl van, ugye?
Nagyon köszönöm.
Tényleg nagyon rendesek vagyok,hogy felköszöntöttetek.
Nagyon jól esett és jobban telt a mai napom is. :)
Tényleg nagyon rendesek vagyok,hogy felköszöntöttetek.
Nagyon jól esett és jobban telt a mai napom is. :)
ez ilyen horror-terror babafej... miért raktad be?
amúgy pont az egyik barátommal beszélgettünk még régen arról, hogy a legijesztõbb horrorfilmet életre kelt porcelánarcú babákkal csinálnánk...
brrrrrrrrrrrr... pszicho-para.
amúgy pont az egyik barátommal beszélgettünk még régen arról, hogy a legijesztõbb horrorfilmet életre kelt porcelánarcú babákkal csinálnánk...
brrrrrrrrrrrr... pszicho-para.