Postal 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adhatnál torrent linket priviben! Sehol nem találom ezt a verziót

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

AnarchoiD
Nem lattam jatszottam vele 😉

p2p release amugy 😉 Postal.3-DWi de ott az nfo lent

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

wesker24
Erre én is kiváncsi lennék mert sehol nem találtam a mostani angol verziót !
ezt te hol láttad?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

AnarchoiD

kicsi es elmosott de lassu a netem 😉 az az eger pointer nemlatszik a jatekban csak most szurtam ki a videoban

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

source motor van alatta ez nem titok
AnarchoiD
warezban mar kinnvan full angol 😉

toltam vele egy orat amugy gurus cikket nemlattam, de az egesz jatek inkabb egy mod vagy licenszelt hl2 motor 😉 mivel a settings menu 100% -ban hl2 kinezetu es funkcionalitasu...

Nekem bejott

az idõt nem éri meg, hogy valaki feltöltse lehet 😄
tommygear
ha kint van steam-en van már valami angol rls?
Nem is lett olyan szar 65%-kos lett a guruba.
Hát szerintem is az oroszt tesztelték le, a pc guruban van egy teszt róla.
Büdös Bohóc
mit vagy úgy oda az is egy nagy rakás szar lesz

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

wesker24
Érdekes szerintem az orosz beta verziót tesztelték tuti nem azt ami most jött ki steamen pár napja !
1. Googlefordítós magyarítás (sic!)
2. A fájl belsõ szerkezete szét van barmolva (tabulátorok, sörköz, egyéb), így használhatatlan, és nem mûködik. A 11 MB-os pakk nagyrésze meg egy VC++ 2005-2010 Repack verzió telepítõje, ami a Postal 3 DVD5-ös orosz verzió telepítõlemezérõl származik. Nem érdemes vacakolni vele.
http://www.gamestar.hu/postal-3-minden-idok-14-legrosszabb-jateka.html
találtam egy ilyet:

http://torrentkereso.hu/torrent-keres%E9s/postal+3+magyar.html

csak sajnos nem is lehet regelni, máshol meg nem találtam, esetleg ha valaki rajta van valamelyiken feltehetné..

aha remélem hogy jön most már.
Most nézem STEAM-en, hogy még multit se raktak bele...ejjj akkor már a 2. rész kenterbe veri.
Egy nagyon kicsit...😄
Nocsak, visszakerült a kínálatba? Bezzeg a megjelenés dátuma meg 2011. Dec 21. Ezt nem frissítették még? Mert nem ártana. már tudni, hogy akkor, mikor jön már ki, vagy ki e jött-e már ott. Tört meg még nincs az angol verzióból.
wesker24
Hát jah megjelent steamen de kicsit eltulozták az árat ! 😄
cs1rk3
40 euro? 😄 ugyan már 😄

http://store.steampowered.com/app/10220/

És akkor most mikor jelenik meg?
wesker24
Nálam is ez volt ez egyszerû registry átirás és máris angol lesz nekem is full angol volt minden csak a textura volt orosz !
wesker24
Csak annyi hogy bele integrálták az angol nyelvet de ugyanugy az is orosz verzió csak már angolul !
De akkor vajon miért árulják az amazonon és pl itt utóbbinál még screenshotok is vannak, látszik hogy angol nyelvû a játék..

wesker24
Még meg se jelent a játék hivatalosan a cikk irója és csak múlt év orosz béta verzióját próbálta ki !

Azért huzzák halasszák ennyire a dolgot mert az orosz beta verzió kiszivárgás arra volt jó hogy a fejlesztõknek van még mit javítaniuk !
De egyáltalán megjelent már a játék?
Nem sok infót találtam róla, viszont az amazonon lehet kapni már egy ideje..

Ez tényleg jó volna.
wesker24
Adná isten mert akkor majd végig nyomjuk most full Evilként !

Mert elsõ végig játszásra full Jó voltam ! 😄
Szerintem lesz fps nézet benne, akár modként, a youtubon találtam is egy ilyen videót

http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=7DpU2FdkuPs

wesker24
amúgy nem lenne rossz a játék hogy ha FPS mode-ban lenne ez a TPS mozgás nagyon szokatlan és furcsa !
Ja értem, hát remélem is hogy kijavítják õket.
wesker24
Eddig ugy volt hogy 2011 november vége lesz csúszott december elejére aztán megint csúszott december végére aztán lassan már átment 2012 elsõ negyed évébe !

Én végig vittem a ruszki verziót és tényleg hemzsegett a bugoktól !

A ruszki verzió kb egy beta állapotú játék volt !

Gondolom látták hogy a ruszki verzió hemzseg a hibáktól és azokat próbálják meg orvosolni !

Azért egy FPS modot igazán berakhatnának majd vagy a moddeerek majd megcsinálják !
Ja aha, gyüjjön már akkor a rendes verziója is.
wesker24
Mit akartok amikor még normális verzió sincsen eddig egy beta állapotú ruszki verzió van kint ami kb 2011-es novemberi verzió !
Ez tényleg fos.
stargatelost
Hát ez egy fos lett :/
Pedig kurva jó ötletek voltak már az elején is (gecis zsepivel elkergetni a feministákat, meg HIV-es macskákat felszedni), de elcseszték a többit. Konkrétan unalmas hentelés eddig, az AI síkhülye, folyamatosan spawnolnak össze-vissza az ellenségek, nagyon sokszor mögéd is. Az elején járok még, a rendõrõrsön kell megmenteni a fõnököt, de tíz perc hent és bóklászás után fingom nem volt már, merre vagyok(van térkép amúgy?), eltévedtem, az ellenség meg csak termelõdött újra folyamatosan. Meg bele is untam, szal kiléptem...ja dehogy léptem, kifagyott, amit sokszor csinál.
Szerintem hagyom is...

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Hát lehet, hogy ki se jön steamen. Már nincs ott fent a kínálatban. De még árulják 40$-ért máshol, és steam-es fiók és net kell hozzá. Talán lesz Retail változat steam-nélküli, egyéb online aktiválással és lemezes másolásvédelemmel. Magyarítást csinál valaki hozzá??
nincsen.
tommygear
van vmi megjelenési hír errõl a fosról?
de én még mindig remélem, hogy az orosz az csak egy alfa😄
Postal.III-SKIDROW Már törölték is hamar.

A FAKE rilízeket feltöltõk beindultak, lehet nem sokat kell várnunk már az angol verzióra? Általában napokkal, esetleg 1-2 héttel, a megjelenés elõtt szoktak ezek felkerülni a netre.

Valami hír nincs az angol verzióról?? Magyarításról? Netán magyar verzióról?
ocskoszilard
ennyi, ugyanaz mint a postal film, mindenki szidta, de nekem nagyon bejött 😄

wesker24
Én meg leszarom ki milyen cikket ir róla !

Azt írnak amit akarnak nekem bejött azt kész hozta a Postal 2 hangulatát nekem böven ennyi elég volt !
Maxtreme
Gamespot (BAD)
Sajna tökéletesen igazuk van.

Bone-Cracker
Az tény tele van a játék buggal. A mexikói börtönszabadulásos résznél, Al még a saját pöcsében is elakad. Komolyan szinte minden ajtónál..