Postal 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
p2p release amugy 😉 Postal.3-DWi de ott az nfo lent
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kicsi es elmosott de lassu a netem 😉 az az eger pointer nemlatszik a jatekban csak most szurtam ki a videoban
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
toltam vele egy orat amugy gurus cikket nemlattam, de az egesz jatek inkabb egy mod vagy licenszelt hl2 motor 😉 mivel a settings menu 100% -ban hl2 kinezetu es funkcionalitasu...
Nekem bejott
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
2. A fájl belsõ szerkezete szét van barmolva (tabulátorok, sörköz, egyéb), így használhatatlan, és nem mûködik. A 11 MB-os pakk nagyrésze meg egy VC++ 2005-2010 Repack verzió telepítõje, ami a Postal 3 DVD5-ös orosz verzió telepítõlemezérõl származik. Nem érdemes vacakolni vele.
http://torrentkereso.hu/torrent-keres%E9s/postal+3+magyar.html
csak sajnos nem is lehet regelni, máshol meg nem találtam, esetleg ha valaki rajta van valamelyiken feltehetné..
Azért huzzák halasszák ennyire a dolgot mert az orosz beta verzió kiszivárgás arra volt jó hogy a fejlesztõknek van még mit javítaniuk !
Nem sok infót találtam róla, viszont az amazonon lehet kapni már egy ideje..
Mert elsõ végig játszásra full Jó voltam ! 😄
http://www.youtube.com/watch?hl=hu&v=7DpU2FdkuPs
Én végig vittem a ruszki verziót és tényleg hemzsegett a bugoktól !
A ruszki verzió kb egy beta állapotú játék volt !
Gondolom látták hogy a ruszki verzió hemzseg a hibáktól és azokat próbálják meg orvosolni !
Azért egy FPS modot igazán berakhatnának majd vagy a moddeerek majd megcsinálják !
Pedig kurva jó ötletek voltak már az elején is (gecis zsepivel elkergetni a feministákat, meg HIV-es macskákat felszedni), de elcseszték a többit. Konkrétan unalmas hentelés eddig, az AI síkhülye, folyamatosan spawnolnak össze-vissza az ellenségek, nagyon sokszor mögéd is. Az elején járok még, a rendõrõrsön kell megmenteni a fõnököt, de tíz perc hent és bóklászás után fingom nem volt már, merre vagyok(van térkép amúgy?), eltévedtem, az ellenség meg csak termelõdött újra folyamatosan. Meg bele is untam, szal kiléptem...ja dehogy léptem, kifagyott, amit sokszor csinál.
Szerintem hagyom is...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A FAKE rilízeket feltöltõk beindultak, lehet nem sokat kell várnunk már az angol verzióra? Általában napokkal, esetleg 1-2 héttel, a megjelenés elõtt szoktak ezek felkerülni a netre.
Valami hír nincs az angol verzióról?? Magyarításról? Netán magyar verzióról?
Azt írnak amit akarnak nekem bejött azt kész hozta a Postal 2 hangulatát nekem böven ennyi elég volt !
Sajna tökéletesen igazuk van.