49
-
mrzool #9 "Arra is képtelenek voltak, hogy az a qrva Mars-szonda ne akadjon be a saját ejtőernyőjébe!"
Melyik is?
Másrészt mitől fostok ennyire, fizikai ismereteknek olyan szintű hiányában vagytok, hogy reális lehetőségként látjátok az 'eltérítést'?:) Vicces.:) -
nickname #8 Nem tudja valaki hogy milyen robbanoanyag van a "mosogépben"?
-
#7 Bocsánat, Delta2. Akkor is szánalom! -
#6 2005 van és még mindig Delta1-vel küldjük fel ezeket a foskat! A pofám leszakad! És ez az egész 330milka $? És hogy néz már ki a belseje? A 85-ös Lego űrhajóm szebb volt ennél.
Amúgy meg kíváncsi leszek mit hoznak össze. Becsapódás, meg 14 perc meg bla-bla. Arra is képtelenek voltak, hogy az a qrva Mars-szonda ne akadjon be a saját ejtőernyőjébe!
ui: Azért remélem nem pont úgy találják el, hogy felénk kezdjen el jönni a stuff. Bár akkor is lenne még időnk kilőni pár ilyen "mosógépet", ami talán eltéríti. -
#5 LOL! NE legyen igazad! :) -
#4 Kiváncsi vagyok, mi lesz a vége ennek az egésznek A Falconokkal kapcsolatban, ha valaki tud, akkor nekem is szerezen egyet, mert én is repülni akkarok! -
Vers #3 micsoda gagyi egy ilyennek a belseje, 21 század van könyörgöm , már régen millenium falconoknak kéne röpdösniük
-
vegesm #2 Az utolsó öt hír a tudomány részben mind űrkutatással kapcsolatos. Jó eremény! -
#1 Nekimegy a szonda, letéríti a pályáról, a Föld felé veszi az irányt az üstökös, és akkor nekünk lesz szép nagy Deep Impact! :)