2583
  • grebber
    Megis válszoltad magadnak ,mert nevetséges.
    Ahol az Atari ott ne számíts jóra .Érdekes ellentét hogy a CrashDay meg kurvajól fut .
  • NeoMaN
    MITŐL LAGOL AMD 3200+ Gef 6800-al?
    Ez nevetséges...
  • Gerisone
    hát nemtom szerintem ezen a játékon még alakítani kellene!
  • Maxtreme
    (egyébként "érdekesen" akad,mert közben végig 40 felett volt az fps...)

Már kiveséztük hogy ez miért van.
  • jobb
    Hello!
    Nekem elindul a játék, van hang is, de a képet nem jeleníti meg, hanem lerakja a tálcára és onnan nem tudom kinyitni. ATI Radeon 9800-as videókártyám van a legújabb driver-rel. Légyszi segítsetek.
  • Glpetyus

Kipróbáltam,....kár volt :I
    Az még hagyján' hogy 600 mega = 2 perc játék....nevetséges.
    De,hogy még így el is basszák... .o
    5 perc alatt beállítottam,hogy ne akadjon,de ez egy katasztrófa.
    Fullt csak akkor próbálom,ha vmi radikális változást/javitást eszközölnek rajta,de ezt erősen kétlem...
    Atari rulz :S

(egyébként "érdekesen" akad,mert közben végig 40 felett volt az fps...)
  • nimfas
    Közben megoldódott... basszameg :-)

http://support.gamespy.com/article.aspx?id=10728
  • nimfas
    Sziasztok... nekem egy hibával lép ki... mégpedig még a telepítő elindításakor... mi a fene lehet???

• Sgtfathi
    Visszaolvasva egyetértek Maxtreme kollégával! Ha igy adják ki gyorsan feledésbe merül,de várjuk ki a végét.
  • Sgtfathi
    Nálam is akadozik! Kell ezen még dolgozni hogy tuti legyen. Amugy nem sokat vártam,de nem is nagy vmi lesz igy a demo után megitélve.
  • mucsácsó
    milyen lenne, ha lenne limit a DEMO-n :DDD
    5-10 perc limit és auto uninstall :DDD
  • Dns5000
    hat akkor csak 1 perc maradt hatra :P
  • B@dsector
    Csak nem :D nálam is ez a helyzet h mik vannak
  • strebacom
    Ja , mostanában észrevettem, hogy nekem semmi nem akad és nem tudom, hogy miért, pedig csak gépet cseréltem, az ember maradt...
  • Gabe18
    Most képzeld el ha akadna...
  • strebacom
    Nekem nem akad, bár még nem volt idöm végigtolni, csak 1percet próbáltam!
  • grebber
    Kiprobáltam nemrossz game csak ne akadna.Iányitással semmi gondom.
  • Glpetyus
  • Maxtreme
    Ehh kicsit elírtam...
    Sabre = Saber
    Lászik reggel van
  • Maxtreme
    Akkor tehát én is összegezném a véleményem

Ami tetszik:
    - Tűrhető grafika. Akár jónak is nevezhető.
    - Az időmanipulácoió.
    - A hangokat jól eltalálták.
    - A fegyverek kidolgozása egyedi

Ami nem:
    - Bugos, optimalizálatlan engine
    - Az irányíthatóság megoldása. 2006-ba ez nagyon gáz. Számomra akár elrettentés is lehet a full játéktól.
    - Baromi rövid a demo
    - A játékmenet elég 1xű, semmi extra, Teljesen líneáris.
    - Bár szép grafika, a modelek mégsem a legjobbak.

65%

Az Atari és a Sabre nagyot akart alkotni, de véleményem szerintnem nem igazán sikerült nekik.
    Bár valjuk be őszintén,(mint az már soxor említettem) az utóbbi években kiadott Ataris cucok közül, ez a leghasználhatóbb játék. Bár a tényeken ez nem változtat.
  • McW
    Ez így összeségében sajnos gyenge. Ami még szomorú, hogy a demohoz képest a véglegesben esetleg csiszolnak valamit a szaggatás szempontjából (bár ez általában fordítva igaz: a végleges szaggat jobban a demonál), ám a játékmenet, a kidolgozottság (nem a grafikára értem, az egész jó) sajna nem nagyon fog változni, az engine sem tud sokat(kifejezetten lassú, az animációk szarok). Egyszer végigszaladok rajta, de szvsz felejtős.
  • _Atti_
    nekem lowon ugy teljesít mint maxon. gondolom az fx5600nak köszönhetem..lassan :)
    amugy egész jónak tűnik.az őrök dumálgatnak,a város felett tetszett a nagy pásztázó léghajó stb.. sztem kidolgozott, hangulatos..ha nem lesz monoton és jó története lesz akkor szerintem nem lesz rossz alkotás
  • Dant0r
    Bah, meg a Hl2-ben meg a mittoménmibe is, ugye?
    Meg valószínűleg amikor gf4-em volt és úgy vittem a doom3-at akkor is akadt 60fpsnél végig, csak azért nem vettem észre.
    Nem, ez máshogy hülyéskedik. Ez nekem nagyon szar és kész:)
  • ati2002
    egy kis fegyverlopás (az alsó képen)
  • Maxtreme
    Legyünk optimisták.
    Legalább valami használhatót kaptunk az Atari-tól :D
    Még ha többé kevésbé bugos is... :)
    1ébként ez inkább elmenne 1 beta demonak, mint véglegesnek.
  • Gabe18
    Hát rossznak semmiképp nem mondanám ezt a dolgot,de valahogy olyan nagyon jónak sem.Ez a időstoppos dolgo elsőre érdekes,de nem tudom hosszutávon bejön-e hogy "stop-odamegyek,fejen lövök 3 álló figurát-valós időben összecsuklanak" .Mondjuk a későbbiekben biztos fog nehezedni.
    A grafika meg lehet hogy tud millió effektet,de nekem valahogy nem életszerű az egész kinézete.Persze nem néz ki rosszul.
    A demó hossza meg kritikán aluli,szerintem 10 perc sincs végigvinni...
  • Maxtreme
    "gondolom bal kéz akkor kurzorok körül,jobb az egéren?"

Persze. :)
  • _Atti_
    az nem semmi.gondolom bal kéz akkor kurzorok körül,jobb az egéren?

én kurzorral akkor tudok irányítani ha a másik kezem is a billen van. PL GTA-t ugy játszom hogy gyalog amikor kell egér akkor WASD , de ha beszálok autóba akkor kurzor, másik kezem meg a bill túloldaán egéb kezelésre.kocsi súlyáttétel,duda,hátranézés akármi..
  • Maxtreme
    Kíváncsiságból leraktam mindent low-ra :D
    Nem oylan rohadt sokkal lett randább :)
    Nézzétek csak meg :)
  • Maxtreme
    igen :)
    Nekem pl így néz ki minden esetben:
    Numpad insert: ugrás
    right control. guggolás
    nyilak: 1értelmű:)
    gránát: numpad 1
    futás: right shift
    Use: Enter
    Esetleges item válogatás: page up/down
    Tárgy használat: backspace
    Tűz: bal egér
    Másodlagos tűz: Jobb egér
    Reload: középső egér

Ahogy mondod, megszokás dolga :)
  • ThugEdge
    én nem értem ezt a nyilas dolgot,akkor minden más irányító billentyűhöz közeli gombot átraktok a nyilak közelébe?persze nyilván szokás dolga
  • Maxtreme
    Bizony. Ez engem is nagyon zavar. Igazán gondolhattak volna azokra a gamerekre is, akik nem WASD kombót használnak a mozgáshoz. (ugyanis azzal megy)
  • Maxtreme
    Kapcsold ki a Doom3-ba a 60 fps-es limitet, ugyanez lesz :D
  • Maxtreme
    fraps :)
  • Eisenhower
    na most aztán nagyon felhuzott ez a sz@r
  • Dant0r
    Engem ez a Will Rock-ra emlékeztet, már irányítás szempontjából..
    Nagyon fps függő, hogy mennyire reagál ugyanúgy az egér, mint a billentyűzet- kis fpsnél nem veszi be a gombokat, nagynál meg ugrál.. Így ha nincs egy konstans fps-ed akkor mindig máshogy mozog.
    Meg olyan érzése van az embernek mintha repülne, siklana a talajon, semmi mozgás-effekt nincs.

De az időlassításos effektek kurvajók:D

Ja, meg az ellenfelek... Kicsit hülyén mozognak, túl gyors a mozgásuk, követhetetlen számomra. :(
  • ati2002
    melyik a screenshot gomb?

A játék amúgy ISTENI, nekem nagyon bejön.
  • Eisenhower
    hát ez sem az én játékom lesz szerintem. nem lehet beállítani oldalalzást. eddig minden fps-ben be tudtam állítani hogy a bal jobb nyilakkal tudok oldalazni itt meg csak a bal-ra jobbra fordulást lehet. pfff tök gáz és idegesítő
  • modernslave
    http://www.576.hu/downloads/TimeShift_DEMO_Setup.exe magyar localhost hogy ne szívjatok 3-4 órát a letöltéssel
  • Maxtreme
    Csináltam 1-2 képet: