2583
-
sguser #143 f*ck mennyenek má a 'csába -
#142 ááááááááááááááááááááááááááááááááá BAKKER:
A Saber Interactive fejlesztőcég szlalomozik a kiadók körül. Az eredeti tervek szerint az Atari májusban akarta kiadni a játékot, és az Xbox360 verziót is bejelentették. Sima Xbox változatot pedig júniusra ígérték. Ám hirtelen egy derült égből jött villámcsapás sebességével a Vivendi Universal Games kaparintotta meg a Timeshift jogokat és ők közölték: "Akkor adjuk ki a játékot, amikor kész lesz." Ráadásul csak a PC és az Xbox360 csomagokat jelentették be, sima Xbox verzióról szó nincs. Atari nem kommentálta az utóbbi hiányát. -
#141 Május 9 az új megjelenési dátum. -
#140 a min gépigény: 1.5Ghz, 512DDR (1GB recomended), 123MB (256Recomended) T&L compatible VGA- GeforceMX not supported, DirectX 9.0c
Szerintem kell hozzá a 2.0 Shader! amit a te vga-d nem támogat! Meg a proci is kicsi
szerintem végy valami Bartonos procit meg ati9600xt procit! ezek jók is és nem is drágák -
#139 Lehet h igazad van! pedig dögöjjek meg h 24-ét írtak az oldalán de mosmeg semmi infot nemtalálok! leszették a kiadási időpontyot! basszki! pedig má reménykettem! F E N E -
sguser #138 gerisone
az oldalán 24-ét írnak
erre gondoltam.
de ez ma van és én még nem találtam sehol :(
asszem a májusi időpont lesz az igazi :( -
#137 Szerintem nem ütöd meg a minimum gépigényt. (proci, + dx9-es vga kell hozzá)
Erre a gyógyszer: fejlesztés.
Ezt a játékot párhuzamosan fejlesztik PC-re és X360-ra, és ugyanaz a grafika lesz mindkettőn, ezért azt te sem várhatod el, hogy egy 20e forintos gépen müködjön. -
joe1980 #136 Sziasztok.Feltelepitettem a demót,de inditásnál nekem ezt irja ki:gsVideoInit() failed.Valaki tudna segiteni ,hogy orvosoljam ezt.A gépem 1,2 proci,Ati 9200 SE. -
#135 húúú....de várom...én csak ma próbáltam ki a DEMO-t...
mondom nincs mit szedni, hát üsse kő...leszedem...
és meg kell hogy mondjam, hogy vmi rohadt jó game, nagyon nagyon tetszik!!! nemtom mi a bajotok vele :D
jó..kicsit bugos..nálam annyi bug volt, hogy a hang néha össze-vissza kavarodott...késett, sietett...és néhanéha akadozott, de fullon megy...szóval :DD
de nagyon kira, már várom!!! ÁÁÁ, de még májusig kellene várni??? :( :( -
#134 mit? -
sguser #133 hol irja gerisone? -
#132 mér? -
#131 Most egy darabig nem fog labdába rúgni nálam az tuti. (Oblivion miatt) -
Gabe18 #130 Csak hogy bonyolitsam,gamefaqs.com :
TimeShift Atari 05/09/06 US
TimeShift (DVD Version) Atari 05/09/06 US
TimeShift Atari 05/12/06 EU
-
#129 az oldalán 24-ét írnak -
sguser #128 márc 21. ma jelenik meg elvileg. -
sguser #127 hát lehet csere lesz. addig :). mert naon bejön a játék sztorija meg ez a időuralomosdi :D -
#126 A demó pöttyet bugos. ha eleget játszol vele magad is észreveszed. (Mondjuk az atari-t ez még nem tartotta vissza a kiadástól soha.)
Másrészt meg lehet azért babrálni a beállításokkal. Én is így jöttem rá arra hogy tök mindegy hogy min, vagy max beállításokat használok, a szaggatási szint mindig ugyan akkora marad. Illetve van az a "egyszer csak szaggatni kezd" szindróma is. Ha túl soakt játszom egy huzamban akkor fogja magát és veszettűl szaggatni kezd.
harmadszor meg. Ha visszaolvasol akkor ott írja egy tetszter emberke hogy a full már egélsz jól van optimalizélve.
Már várjuk mind a kiadást. Amit elméletileg tavaszra ígértek (tavaly tavaszra )
Majd meglássuk -
#125 ijenem nekem is volt! télleg elment vele sokminden igaz nem maxon! de nemárt már a csere! mert meggyűlik a bajod az ujabb játékokkal! de lehet hogy a full verzijó már optimalizáltabb lesz! -
sguser #124 ati radeon 9200se
eddig nagyjábol ment rajta minden.
jo mondjuk csak 800*600ba ment abszolut szaggatás nélkül. -
#123 mijen a kártyád? -
sguser #122 szar a videokártyám vagy nem tudom? amikor lelassitom az idöt akkor lilás szine van az egésznek de tök élvezhetetlen.
Amikor stop time full fehér az egész és semmit se látok csak hallom a hangokat.
Reversekor szintén full fehéres és nem látok szinte semmit. Ja és amikor elfogy a power akkor megint normális szine lesz mindennek.
Valaki nem tudja miért ien gagyi? -
#121 Én azért elbíbelődöm vele. :-D
Mond csak. hogy lehet ilyen teszternek jelentkezni? vagy mi kell hozzá? -
#120 hibás a cucc... nem megy csak a training pálya... egyenlőre dolgozom hogy menjen.. vagy leglábbis várok egy újjab béta megjelenésére.. mert ez így lol. -
#119 Más: az ATARI fórumján olvastam egy olyat hogy valami memória szkenelő progival lehet ügyeskedni, és akkor nem fogy az "időenergia". Kérdésem az volna hogy tud valaki valamilyen memória szkenelő progit? a Fórumon valami CE 5.2-t emlegetnek. De azt nem említették hogy minek a rövidítése a CE. Valaki tudja?
THX -
#118 AZ Szép!!!
Lehet végre egy jól optimalizált játék lezs? Nálam a Demó Fullon is megy. Ezek szerint nem kell aggódnom hogy a teljes verzió minimumon is szaggatni fog?
Amúgy meg észrevettem 1-2 aranyosságot. Pl:
- Fullon a graf, a textúrák eléggé jók. Bár a téglafal lehetne jobb is :D
- Visszapörgetésénél akadozva megy a füst és a tűz.
- A Katonáknak érdekes az AI-juk. Nem látnak a fal mögött de ha kidugod a fejed akkor ha háttal állnak is tudják hogy ott vagy :D
Teszter emberkék tapasztaltak ilyeneket?
ui.: márc 21.-én jön ki? vagy én tévedek? -
#117 A bétát már otimalizálták.. legalábbis egy 6600 GT-n, 2 gigás procival 512 rammal fullon megy... -
#116 nálam is elég rendesen :( de majd kiderül a fullnál....
-
#115 nálam is elég rendesen :( de majd kiderül a fullnál....
-
#114 csá... megvan a 0.15-ös Build, mert jelentkeztem Beta teszternek... van rajtam kívül más is? -
#113 Hali nekem volna egy kérdésem:
Már 20x kipörgettem a demót oda vissza, keresztűl kasul. Nem tud valaki hozzá valmi kódot, trainert amivel az idő-energia nem fogy? mert mókás dolgokat lehetne úgy csinálni :D
Előre is köszi a választ -
#112 optikai meghajtók le azt csá
másik:én pl nem tudnék gamepad-el fps-t tolni,de láttam videót a black nevű stuffból,aszem csak boxos játék,na hát az mi????ilyen mé nem gyün pc-re -
modernslave #111 dynasty az egy fura dolog sokkaknak bejön..szerintem is egy agyatlan baromság..de én soha nem bánatm meg hogy ps2re beruháztam...pl killzone egy olyan fps..hogy pc-n még olyat nem láttam..a jappók embertelen storykat meg hangulatot tudnak alkotni...jó azért pc-n is van half-life megminden..de szerintem ez egy jó húzás volt az ubitól..persze hogy mi fogunk e ezekkel játszani az a Starforce miatt erősen kérdéses -
#110 jaja,remélem nem kő sokat várni a konamis cuccokra,mert ott volt pl ez a dynasty warriors hent móka,hááát még az első pályán sem mentem végig akkora fosadék volt,devil may cry tudom,hogy konzolon nagyon nagy sláger -
modernslave #109 na ez is egy nagy igazság... OFF: az Ubi soft a legdurvább. Ugye ők vannak leszerződve Sf-el és ők azok akik mostszerződtek a KONAMI-val és hozzák majd ki a jó kis hentelős konzol gamékat (devil may cry és társaik)...akkor fogok sírni
ON:
egyébként ez a Timeshift egy nagy csalódás nekem is. Anno a fejlesztők egy lapon említették a fear-rel..még közös interjú is volt velük..háááát ez nem öli meg a fear-t, bár az is igaz ha fear sem egy nagy szám bár nekem bejött hogy olyan monoton volt -
#108 ne má hülye vagy?:))legalább az atari nem sfossal van szerződve és azé néha kidobnak egy-két jó cuccot -
#107 Jó év játéka egyértelmű nekem is tetszik marhára de a többi jó gamet csak elrontották :( -
#106 az isteni egy játék... -
modernslave #105 na azért kiizzadtak egy farenheit-et...az nagyon jó lett -
#104 Hehe remélem csődbe megy azt vége lesz!!
Atari: Hogyan tovább?
[2006. február 13. @ 12:40 - Berkenye]
Nemrég tette közzé az Atari negyedéves pénzügyi eredményeit, amely óriási veszteségekről számol be. A francia Infogrames játékkiadó amerikai divíziójának jövője így igencsak veszélybe került. Ám úgy tűnik, van még remény.
A 2005. december 31-én zárult 2006. harmadik pénzügyi negyedévben az egy évvel korábbi 156 millióról 100 millió dollárra csökkentek az eladásokból származó bevételek. A korábbi 19 milliós nyereség pedig közel ötmilliós veszteségbe csapott át. Ezt látva a vállalatnak hitelező HSBC megtagadta a további hitelfolyósítást.
Az Atari jelenleg más hitelfolyosító intézetek után néz, valamint szellemi tulajdonjogait, és egyes fejlesztő stúdióit is felkínálta már eladásra. Emellett megkezdődtek a létszámleépítési tervezetek előkészületei is. Egyes fejlesztés alatt álló projekteket felfüggesztettek, hogy felülemelkedhessenek az anyagi válságon. A dolgot nehezíti a pénzügyi vezető Diane Baker önkéntes távozása is. Reménykedjünk, hogy megoldják a problémákat.
info: Gamestar