2583
-
strebacom #223
DEMÓ!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Illetve csak a videója!! -
#222 A demo viszont most jött ki x360-ra, állíólag PC-re is hamarosan itt van... -
#221 Új Trailer -
#220 Nembaj, legalább egy fél napra boldogítottam a tudatlanokat -
#219 hmm...
Akkor ezt benéztem, emlékezetből mondtam :) -
#218 TimeShift Sierra Entertainment Q4 2007 AU
TimeShift Sierra Entertainment 10/30/07 US
TimeShift (DVD Version) Sierra Entertainment 10/30/07 US
TimeShift Sierra Entertainment 11/02/07 EU
valamit eléggé elnéztél szerintem.. :)
Jó is lenne amúgy, ha holnap jelenne meg :( -
#217 Esetleg megtudnád jelölni a forrást? -
#216 Holnap fog megjelenni. -
strebacom #215 Új képek!!! -
#214 Vagy akár ki is lehetne írni azt, hogy "Master Time" "Become the ultimate weapon". Nemrég olvastam a játékról, nagyon érdekel. -
#213 tényleg, szívesen, de ez már majdnem kocka banner,...picit igényesebben, már az is jó, ha a fekete alapot kinyújtod mondjuk 760pix körüli értékre -
strebacom #212 Ezt a képet betenné valaki bannernak aki tudja, elöre is nagyon köszönöm!!!
-
#211 25 új kép
A játék Xbox 360-ra és PC-re Október 30.-án PS3-ra pedig Decemberbe jön! -
#210 Augusztus 23-26 a Games Convention, akit esetleg érdekel és lusta utána nézni :-P -
#209 Az a régi demója, nem érdemes azzal szórakozni.
Amúgy az InstallShield mappát kell kitörölni és menni fog. az pedig a C:\Program Files\Common Files\ mappában található. Ez után már menni fog a telepítés.
-
audi93 #208 Hello
Halljátok most töltöttem le a timeshift demojátz és valami errort ír ki
ha tudtok segíteni akkor írjatok léccyves
Előre is Köszönöm
-
6600GT #207 végre -
#206 Közelít a Timeshift demója
[2007. július 09. @ 09:35 - ZeroCool]
Már jó ideje húzzák-halasztják a TimeShift megjelenését, de a jelek szerint azért még van remény! Idén augusztusban várható a kipróbálható demója az időutazós/időtorzítós FPS-nek.
Körülbelül a lipcsei Games Convention idején jelenik majd meg a TimeShift demó, melyben megállíthatjuk, lelassíthatjuk, és korlátozott ideig akár vissza is frodíthatjuk az időt. A játék érdekessége mindenképpen ebben rejlik, sokszor az időben rejlő lehetőségeket kell kihasználnunk, ha meg akarunk oldani egy feladatot - ha nem sikerült, nem kell azonnal az elmentéshez nyúlni, megpróbálhatjuk újra, ha éppen úgy tartja úri kedvünk
info: Gamestar -
#205 No még 1x
Kép 1
Kép 2
Kép 3 -
#204 3 kép a TimeShift mostani szintjéről. Jó lenne már mozgásban is látni :P
-
#203 Remélem hamar!
Amúgy asszem 1-2 hónap.... -
strebacom #202 Megnéztem a videót ezt még nem láttam mikor is jelenik meg a game?? -
strebacom #201 Ja igy már tudom ....köszi.... -
#200 De jó 200. hozzászólás..... -
#199 Az AREA51-nek a második része:
Blacksite:AREA51 -
#198 Jönnek a csúnya ufók oszt mi meg megkínáljuk őket a helyi jellegzetes ételekkel, italokkal, és persze annyi ólommal és robbanószerrel amivel a 2.VH-t is simán meg lehetett volna nyerni. Erre a kicsi zöld emberkék inkább úgy döntenek hogy megmurdálnak. Aztán jön Szkáli és Murder oszt majd jól a körmünkre néznek, hogy már megint miért írtottunk ki egy nélunk évsázadokkal fejlettebb inváziós sereget egy három fős csapattal és egy M4 -es gépfegyverrel.
Emúgy én is várom azt a játékot. a sima Area51-az tetszett. -
strebacom #197 Blacksite a meg milyen?? -
#196 A középső 3 játék a gagyi kategóriába van nálam.....
De én inkább Crysis-Bioshock-Blacksite trió rajongó vagyok......
Thimeshift-ről, meg még semmit nem tudok mondani..... -
#195 No igen. Remélem télen/ősszel kijön majd egy pár jó játék (HL2EP2, Portal, Hellgate, Witcher, Crysis...) Nem fogunk unatkozni. De a timeshift-et azt nagyon várom ezzel az időmanipulációs dolgaival :P -
#194 Nekem már ezis eléri a cuccos szintet, tekintve a mostani gagyi felhozatalt fps-szinten.....
Ezek szerint nem fogok csalódni..... -
#193 Ez még a régi változatból van. Az új az már kicsitt pöpecebb grafikával fog nyomulni legalábbis a képek szerint. Ebből kellene új ingame videó. Lehet leakadna az állunk. Bár szerintem a régi sem volt rosz :P -
#192 A játék amúgy ilyen lesz....Timeshift Ingame -
#191 Csőtök mikor jön ki a teljes gém???????
Mert a demo-ja igen régi, és még se híre se hamva!!!! -
#190 ez csupán egy átvezető volt :P nem hiszem hogy ilyen graffal menne.ha igen akkor kenterbeveri a crysis-t is :D -
#189 na majd lehet pillogni gépigény miatt az mán tuti -
#188 Aranyos kis vid. Tetszik ahogy megállította az időt és látszódtak az esőcseppek. Ha beteszik ezt majd a játékba az számomra sokat dob majd a hangulatán. Mondjuk kár hogy FPS lesz. Jobban venné ki magát egy TPS közelharci elemekkel, vagy akár a nélkül is. Mikor is fog megjelenni? -
#187 Új trailer
Sajnos nem ingame de nagyon hangulatos! -
#186 változások: 2006 vs. 2007 -
strebacom #185 Na mégegyszer -
strebacom #184 "Szép adag képséggel jelentkeztek a mai napon a TimeShift fejlesztői. A folyamatosan elhalasztott megjelenés miatt sajnos sokan már a Duke Nukem Forever játék mellé sorolják a programot, ám megnyugtathatunk mindenkit, hogy az időmanipulálással és akcióval megtömött FPS játék jó úton halad a megjelenés felé"-Playware
Képek!!