2583
-
#263 Hát ja ,akkor marad a Crysis az majd biztos megizzasztja ezek még nem teljes dx10 gamek az már állitolag az lesz. -
QpaQ #262 A fogalmazási hibákat meg nézd el, ezért nem tudok leérettségizni magyarból se, mert nem tudom eldönteni mit írjak, aztán valami nagy baromság jön össze a végén. -
QpaQ #261 próbáltam, de az még csak nem izzasztotta eléggé, a World in Conflictnál meg nem bírta az élsimítást -
#260 A Bioshockot nem próbáltad ? -
#259 Company of Heroes,World in Conflict,Bioshock,ezekbe van dx10 de minek:D -
QpaQ #258 DX 10-es effektek vannak benne? valamivel le kéne már tesztelni a gépem. -
#257 Már a tölthető a DEMO !!! -
#256 Szerintem nem tudom :) (amúgy ha shader 3 kell neki, márpedig szerintem igen akkor nem) -
kalapos #255 Kösz észrevettem
Visszszámlálás -
csoola #254 szted indul majd x600-on? bár lehet h 7600 GT is kevés lesz:S -
#253 Egész jól elrontottad ezt a linket :) Amúgy még 7 és fél óra. -
kalapos #252 Innen lehet majd az újat leszedni.Van egy óra ami visszszámol a demo letölthetőségéig
[url=http://http://www.nzone.com/object/nzone_timeshift_downloads.html/]Demo ldala[/url
-
Code92 #251 körbenéztem a neten és találtam egy korábbi demót a gameből www.gamershell.com sztem innen már megtaláljátok :) -
#250 Mi a gépigénye? -
#249 Hát tényleg idióták a kiadók, nem hiszem el, hogy nem jöttek még rá, hogy azzal, hogy egy időben dobják piacra terméküket a konkurenciával, csak az eladásokat csökkentik, na mindegy azért a demora kiváncsi leszek. -
strebacom #248 Hurrráá -
csoola #247 várom, csak mivel nincs itthon a karim, nem hiszem h X600-al menni fog... -
Code92 #246 cod4 demo, tegnap előtt jött ki a hasonló kategóriájú fear pm demója nemsoká unreal 3 demó még októberben nfs pro street demó ma meg timeshift demó?! jeeeeee -
Newfronter #245 Timeshift demo jön ma!!!!! -
strebacom #244 TimeShift - lopj fegyvert az ellenségtől! -
#243 Mostanság mindent elcsúsztattak. De tényleg mindnet. Crysis, COD4, Assassin's creed... Szerintem erre is rátolnak majd még legalább 1 hetet elvégre már 2 éve is "majdnem megjelent". Reméljük a legjobbakat. -
#242 Szép játék nagyon, a demo első pályája nagyon meggyőző! -
#241 végülis igazad van. Csak remélni lehet, hogy tényleg kiadják 30-án. :) -
#240 Az nagyon fasza amikor kiveszi a csávó kezéből a fegyvert :D -
#239 Ezt honnan tudod?
-
Elveon #238 Új videók! -
#237 Még 29 nap -
#236 Sehonnan, mivel nincsen... (legalábbis még nincsen :)) -
fugafree #235 Nekem meg fps kéne. Jó lenne játszani egy ehhez hasonló időmanipulálás központú játékkal.
Demo-ját pc-re honnan lehet leszedni? -
#234 Prince of Persia-ban is lehet az időt nyaggatni, de az nem fps. -
#233 Miért lett nagy divat mostanában XBox-ra demókat kiadni egy múltiplatformos játéknál? Ha így akarnak arra ösztönözni hogy vegyek Dobozt akkor mellé nyúltak, mert így csak azt érik el hogy egyre kevésbé érdekel a játék. És szerintem mások is így vannak ezzel. -
#232 Én is végigtoltam tegnap a demot..és nem kizárt, hogy megint fogom :)
Valami eszméletlen jóra sikeredett! Nagyon nagy hangulata van, kicsit olyan darkos, és meg se reccen a boxon, (nem is szabadna, de ilyen graf mellett..) nagyon szépen fut :) A Sierra nagyon jól tette, hogy felvásárolta a jogokat az Ataritól, és gatyábarázta a projektet...szorgos munkát végeztek a srácok, hiszen ég és föld a régi verzióhoz képest az aktuális! Csak az alapkoncepció maradt meg (időmanipulálás) + fegyverek hasonlítanak épphogy valamennyire...kb. nem is egy játék, de kizárólag pozitív irányba változott az egész :) Nagyon várom már a fullt! -
fugafree #231 Van még ehhez a játékhoz hasonló? -
#230 Amúgy nektek megvan az a háttérkép, amit a Sierra hírlevélben küldtek? -
#229 Ebben a gémben lesz konkrét időitazás, mint a Warrior Withinben? Úgyértem, hogy a múl és a jelen közt rohangászik, hogy valamit gyökeres dolgot megváltoztasson. Mert igen bejönnek, ezek a múlt/jelen quantum izé... ..szóval tudjátok, hogy értemXDXD -
#228 Konzolosok a demorol: hát überbrutál.
Komolyan pc-n ilyet sose vagy nagyon sok idő lesz míg kapunk.
Akadás nélkül minden füsstel esőcseppel robbanással időlassítással. És eszméletlen szép.
Grat -
#227 Csak jönne már ki -
#226 Aki tud angolul beleolvashatna IDE miket irnak a konzolosok a demóról!!
Amúgy 221-be már volt a demó videó! -
strebacom #225 Hú ez tényleg fasza!!! -
Newfronter #224 Inkább ezt nézzétek! Marha jól megcsinálták!