2583
-
#383 TS-nek sem...kell nagy vas... -
csoola #382 hétfö kapom visza a 7600 GT-t, végre megnéem h milyen lett:P nekem az elsö demo is bejött teljesen, ha ez egy kicsit jobb akkor engem meggyöztek:P az idömegállitás tetszett abban is, jött egy caspat katona, megállitottam, mindenkitöl el a fegyot, fejes nekik, aztán beindul minden és az egész csapat mukso csak összeesik:P vagy mikor kikapod a fegyot a srác kezéböl aztán nézi hova lett, felemeli a kezét is mikor nem figyelsz el akar menni:P aztán HS és összeesik:P -
csgj #381 Nekem is ez a bajom 9600-al (COD4 simán ment)... -
informen #380 nekem is behalt 2x cod4 demo. Gameshell 1 giginál meggondolta a dolgot.
Itt egy torrent link: http://www.gameupdates.org/ -
#379 7600GT-m már nem elég a minden maxon való futtatásra de visszavettem pár dolgot szemre nem látok különbséget ha azok maxon lennének és nagyon faszán fut!
Else hiszem ennek se és a Cod4-nek sem kell atombivaly gép! -
mikiking #378 akor ez lehet a gáz...nekem az ezelőtti driverrel,ami egy hete még a legujabb volt,töltött,és már ment a játék,de nekem még a loading volt kint :D.szoval meghalt -
#377 F a lassitás (megállitja az idöt ha az ellenség karnyujtásnyira van), visszatekerés shift+c, a többit meg tudod -
gyuri12 #376 nincs fennt. a videókártyám olyan,hogyha új drivert rakok rá,akkor nem működik a windows,csak csökkentett módban. már próbáltam;) -
gyuri12 #375 options/textures,ott asszem van egy olan,hogy automatic(vagy manual,mán nemtom) és ott lehet állítani. -
#374 szép -
Hellsing47 #373 hát szerintem nem egy videót kéne kirakni bannernak :)
legfeljebb ugy kéne átalakitani hogy miután elkezd lefelé menni a kamera bevillan a timeshift logó :)
tehát a végét bevágni utána! :)
am én is csináltam még régebben bannert -
#372 Mozgó!!!!!!!!!!!! -
mikiking #371 Legyen ez,a mozgó . kurva jóóóóóóóó :-) -
#370 Na emberek, akkor hogy legyen?
Legyen EZ a banner, vagy jó lesz egy sima kép is?
Eddig hárman mellette és szintén hárman ellene.
Tessék szavazni. :)
-
#369 Jah vágom... -
#368 AAAttttya gagya dekomolyan nézki ez a game (2900xt) -
mikiking #367 a Max a megfelől szó ez esetben sztem -
mikiking #366 a legujabb driver van fent ? mer nekem a nélkül nem nagyon müködött a game -
#365 Én ezt értem de attól függetlenül mindenki HIGH-nak irja! -
#364 Valszeg nincs is olyan hogy HiGH!
Erre semmi nem utal egyenlőre..
Csak felvetettük mint lehetőséget! -
#363 Miért timeshift 9800-al is megy? -
#362 Az jó mivel nincsen benne high mármint a cod 4 be csak normál! -
Code92 #361 :) az jóóó amúgy nemsoá átugrok haverhoz és nála már sztem menni fog ez a rohadt timeshift -
gyuri12 #360 én is csodálkoztam nem is kicsit:D -
Code92 #359 az durva mer a cod4 elvileg 9800 a minimum amin elfut :) -
gyuri12 #358 9600- a cod 4 csodával határos módon,20-30 fps-sel ment, úgy,hogy a textúrák highon, a többi lowon,vagy mediiumon voltak,800*600-ban.
ez meg nem megy:( -
Code92 #357 hát ez állatira nem igaz nekem x700 am van amihez még kéne egy spéci driver h. menjen, de az a driver meg elbassza az egész wint nálam szal inkább nem rakonm fel még1X, cod4 meg hát ugyanezzel az x700 assal nagyon szépen fut :) (x700 al az a problem h. loadingnál még van a processing shaders ami nem akar betölteni, de közben már megy a menü hangja, de a kép még mindig a loading kép) -
#356 de az x700 ugyanazokat a feature-öket támogatja mint 9800..
az sem Shader Model 3-as.. uhhogy nemtom hol a baj...
és elvileg jobban optimalizáltmint cod4. szóval..... -
Nekrofil #355 Ovlastam hogy egyik gyereknek ugyanez a baja ati Ati x1600xt 512mb vel...Szóval ez ilyen ATI átok féle lehet :S -
mikiking #354 Milyen a karid attól függ -
gyuri12 #353 ez csalás:(
akkor ezt elfelejthetem,ugye?:( -
Code92 #352 az a baj h. radeon x700 ba minimum amin elmegy :( -
#351 bakker miafenevaaan!
amúgy most ezt elmondom előre: P4, 1GB, 9800SE 128mb, catalyst 7.10 és a legújabb DX9(cod4 demó jóvoltából)
elindítom timeshift demot.. picit tölt, azt bejön egy kis képernyő, szóval mintha futtatni akarná. azt utána kilép belelőe rögtön, és semmi..
miafenevan?
miabaja? -
#350 A te gépeden b+ nem csoda hogy jól fut, de ez nem jelenti azt hogy jól van optimalizálva.Ha a megadott minimum konfigon elfut rendesen, na akkor mondhatod rá.
Mondj már valamit ami megfogja a géped -
mikiking #349 nekem a g és csinal vmit,a v is ,meg a b is asszem -
mikiking #348 Nah kiprobáltam az uj dmeot,uj driverral.. hát beszarok,gyönyörü grafika.....de nagyon.....és 1280-as felbontásban,minden highon ami csak lehet,minden bekapcsolva,vsynk is ,szoval full minden ,a Filtering 16 x ....bele sem akad...kruva jol van optimizálva -
Nekrofil #347 közbe rájöttem hogy a wl_hook.dll outpost file,leszedtem mostmár csak bejön az ablak és egyből eltűnik... :@:@ -
bongo1 #346 Én is a Gamestar-ról szedtem .. Lejött tökéletesen.Nem tom nálad mi lehet a probléma -
bongo1 #345 Leteszteltem ... csuszik mint a vaj:)! Tökéletesen lett optimalizálva .. Mikor jön a teljes ? -
Nekrofil #344 Itt a kép a hibáról: