2583
  • DarkSector
    Megnézem, de nekem az x-re nem lépett semmit az ürge..
    Amúgy meg thx
  • ellington
    x gomb mikor közelmész, és manipulálva van az idő.
  • DarkSector
    Miéert van az, hogy nekem nem tudja elvenni a figura az ellenség fegyverét???
    Hogy kell csinálni?
  • csoola
    nekem a betaval tökéletes, eddigi legszebb játék gépemen (még talána Bioshock volt ennyire jo, de az lassabb volt)
  • UnknownAsshole
    Aha értem :)
    GeForce 7-es szériához 163.71-est dobta ki mindig legújabbnak de látom hogy a 76os még csak béta. Akkor kipróbálom ezt!
  • gduck
    A 163.76-os driverrel jól működik :) XP-hez már van, VISTA-hoz még nincs :(
  • UnknownAsshole
    nekem miért irja ki hogy a jelenlegi driveremmel megfagyhat a játék ? amúgy így is lett mert töltés közben megállt aztán kifagyott. PEDIG a legújabb driver van fenn :\
  • Depridol
    TIMESHIFT: Master time to become the ultimate weapon!
  • Depridol
    sajna előre nem lehet tekerni az időt :)) vissza annál inkább :P még is a nagy újítás számomra a pause :))
  • mama2
    Hát ja. Én éjszaka nem fogok tudni aludni, annyira várom a november elsejét:S. Bárcsak lenne olyan ruhám mint a főszereplőnek. Ha lenne akkor előre tekerném az időt:D.
  • Depridol
    gondolkodó ellenfelek :)) nem vetik magukat a fegyver elé :)) újabb UP a játéknak :))
  • Depridol
    x gomb de tájékoztat is róla :))
  • mama2
    Ez is tanusítja, hogy mennyire jó a MI:). Nállam is év játéka:).
  • csoola
    gold
  • DarkSector
    nagy THX
    Kipróbálom!!!!
  • Twetr0x
    Alapbeállításként időmegállítás, közelmész, X, idő vissza, aztán ha lát fegyvert, akkor elrohan érte, ha nem, akkor könyörög :D Két szép lassú lövés a fejébe és leesik a sisakja, de még nem hal meg :)
  • DarkSector
    THX
  • csoola
    odamész és lenyulja (nálam igy volt)
  • DarkSector
    Na erről el is feledkeztem bakker...
    Melyik gombbal veszi el a fegyvert?
  • Twetr0x
    Igaz, hogy gyorsan ki lehet vinni, de közben lehet szórakozni. Pl elvettem az ember fegyverét, megvártam míg visszatölt az időkontroll, aztán vagy háromszor kinyírtam
  • csoola
    huuu:D visszajött a 7600 GT:D hát, én az elsö demonál sem tudtam h ez még lehet-e jobb:P lehetett:D nekem ez eddig az év játéka, fantasztikus hangulat, akció, gyönyörű grafika, ami élvezhetöen megy nálam ugy, hogy tényleg igazán szép...
  • DarkSector
  • mama2
    jó kiszámoltam. November 2.-a. Mikor lesz az még:'(
  • mama2
    Én nekem is megy maxon szaggatás nélkül. Hát mit ne mondjak... Nállam lepiőálta a call of duttyt, a medalt, minden eddigi fps játékot amivel játszottam. Annyira jó hogy hihetetlen. És kb mikor jelenik meg? Azt láttam hogy 2 hét, de az hanyadika?
  • Depridol
    ultra brutal az új demo...csak tényleg rövid... sebaj 2 hét és mehet a hent:D
  • keepernext
    Most ezt várom legjobban de csak a crysis után
  • DarkSector
    Lool!
    Ez igaz!
    de azé az ellenek is részletessen ki vannak dolgozva, és amikor full graffal nyomatom az eksönt..lassítás felsorozat vissza gyorsítás...háát az döbbenetes...
    Van ám adrenalin..
    Csak ugye hamar vége a demo-nak...
  • Twetr0x
    De legalább az ellenségek sem látják a ruhát, mert eltakarja a torkolattűz :D
  • DarkSector
    Jah, csak az a baj, hogy nem látom magamat játék közben...csak a videóban...
    Amúgy meg kúlabb!
  • Twetr0x
    Itt az időruha is faszájosabban néz ki
  • DarkSector
    Nem csoda hisz más ENGINE van alatta, meg amúgyis ég és föld a kettő....grafban, meg úgy összvisz...
  • skyli991
    na most már nem :D Durva a graf! Sokkkal szebb mint a másik demóé :D
    Szinte minden maxon 10-20 fps. Végigvittem :D tök jók a hangok, a csaj hang, meg amikor belelépek egy vértócsába, pocsojába, stb :D
  • skyli991
    hmm mindent maxra rakva kék halál... de csak amikor new gamet kezdtem azután, a menüben még nem.
  • skyli991
    a 983,1 mb-os az jó? Mert a 450-el jön lefele a timeshift oldaláról :D nem semmi, hivatalos oldalakról lassan szoktak jönni a dolgok :D 450 nekem max.
  • Twetr0x
    Nov. 2? Nembaj, azt már kibírjuk
  • skyli991
    Hu szerintem is a régit szedhettem le :D Amúgy jól megy csak néha ha megyek belassulgat. 500vmennyi megás, azt hittem új. Á látom az új majdnem egy gigás :D De ez a régi is tetszett, és a graf is szép volt. Akkor milyen az új? :D Honnan jönne le gyorsan?
  • DarkSector
    Már várom nagyon!!!
    TimeShift GOLD
  • grebber
    Aranyon van a game!!!

November 2.-án jön!
  • DarkSector
    1650XT nemtuom holhelyezkedik el a 7800gt mellett, de 1650XT-n havernál 1G ram és 2800+ mellett csutkára tekerve full folyamatos..majd megnézek fps-t is, de min..30fps lehet....
  • DarkSector
    Most jut eszembe, hogy valszeg véletlen a régit szedhette le..akkor nem csodálom...