2583
-
#503 bazz lehidalok cod4 ide vagy oda ez nagyon ottvan miutan kileptem aszittem hogy mosodik minden szemeim kapraaztak szep munka ... -
Scooby87 #502 valaki aki esetleg mobil gput használ tudna nekem mondani egy drivert amivel 7600go-n elindul....a 163.67-es nem jó...újraindul.. -
#501 Ja és mielőtt elkezdődne az oltogatás, csak PM-ben. Nem linkelem be a fórumra. Nem mintha olyan nehéz lenne megtalálni, de akkor sem. -
#500 Tudom nem szép dolog, de annak aki már 20.000.000x kijátszotta a demo-t és kicsit már unja, tudok linkelni programot amivel poénosabbá teheti a játékot. :)
(ték) -
#499 Az első 3 embertől nem lehet elvenni..
Utána a G-vel megállítod az időt...
Közelmész, és megnyomod az X-et. -
#498 A videót Fraps-al... -
#497 a CoD4-et eladja önmagában a neve. ennyi. ezért rossz az időzítés. -
#496 DarkSector!
Megnéztem a demo-d.
Hogyan lehet ilyet csinálni, milen progival?!
(Atom :) -
#495 FUCK!
Ki kell lőni a kezéből, nem elvenni :) -
#494 Hi!
Röviden és tömören a demo-t, kb. 50-60-szor :) végigtolva, többször leesett az állam és azt hittem összepisilem Magam ettől a játéktól.
Csak szuperlativuszokban tudok beszélni a DEMO-ról, minden téren.
Szerintem aki a FEAR-t zabálta, az ettől a játéktól összecsinálja Magát örömében :)
Hihhetetlen!
Rombolható környezet, nem is akárhogyan. A vékony falakat az ellenfél is bontja, ha meglát. Az idő lassítás, megállítás és visszafordítás már a demo-ban is több lehetőséget ad, ha az ember azt hinném csak 1 féle képpen lehet végignyomni...
Először ott van a pacák, aki könyörög, hogy DON'T SHOOT ME.
Had szedjék le, de legyünk gyorsak, majd idő visszaforgatás, szépen látjuk, ahogy az emberke újra összeáll és lehet likvidálni az ellenfelet. Vagyis a HELP ME mondat Tőle többet jelent, mint az gondolnánk :) Máris visszahoztunk valakit az életből, egy olyan apró fícsör :) amit eddig nem tapasztalhattunk meg.
De ott a másik fricska, hogy lődd ki a csúzlit az ellen kezéből. FUCK! Beszarás! Nekiáll könyörögni, hogy ne lőjük le, vagy fegyvert keres, hogy újra végezhessen Velünk.
Ha könyörög, le lehet lőni a sisakot a fejéről, mind2 lábába vagy kezébe belelőni :) Perverzitás :D
De profi :)
Az idő manipulálással többet lehet kezdeni, mint gondolnánk, végignézhetjük, amiről lemaradtunk, ha lassúak voltunk, de mint fentebb írtam életet hozhatunk vele vissza, vagy próbáld úgy végigvinni a demo-t, hogy közel harcnál legalább egy ellenfélnek csak a kezéből lődd ki a fegyvert.
Vagy lődd le ugrás közben és idő visszapötgetés és újra pakold össze, hogy ismét szétszedhesd vmi másik fegyverrel.
Az, hogy a betonfalak, a tégla falak és minden bontható és porzik, szerintem brutál jó. Eddig Nekem a FEAR vitte a pálmát, de a gamma, ez aratni fog.
Ja, és mint kezdtem kúrva sokszor végigvittem a demo-t, épp a fentiek miatt és egyetlen grafikai hibával sem találkoztam, sehol egy falba benyúló kéz, semmi...
(egy apró hiba, hogy aki az oldalunkon áll, nem nagyon tudunk kárt tenni benne, vagyis Nekem nem sikerült :)
Szerintem ez a gamma ez üt, nagyon. Azt olvastam rossz az időzítés, pl. a COD4 miatt. Hol van ehhez a COD4?!
Nem csak arról van szó, hogy mind grafikában, mind hangban, mind a FEAR-t kedvelő SlowMotion pártiaknak mennyország, hanem erről is, hogy rengeteg új ötletet és megoldást fog hozni ez a játék, amit eddig egyik sem tett meg, és nem is akárhogyan.
De ez még csak a demo!!! -
#493 Most néztem csak, hogy a VIDEO opcióban ha fellül nyomogatom a nyilat, akkor van külön Shadows meg mittuomén mi..
Én meg azthittem, hogy csak 5-6 videóbeállítás van...
Bár sok változást így sem vettem észre... -
#492 Egy x2300-ra fel ne rakd az Nvidia drivert mert az ATI VGA nagyon nem komálja!!! Próbáld meg letöltani a kegfrisebb drivereket dx9aug, Ati driver, dotnetfX2.0,...stb talánakkor elindul majd. Ahogy nézem elég komoly a gépigénye úgyhogy sok jóra (mármint grafikában) ne számíts! -
#491 Szopacs. Akkor passz. -
#490 jajja csak másik gép és nincs rajta netXD -
#489 Az. Amikor felraktad a demót, akkor egy linket ad és onnan kell leszedni, majd felrakni. -
#488 az lehet a hiba? -
#487 nem -
#486 Valaki? -
#485 Már megvolt régen, csak most a GS oldalán hibás az oldal ahonnan le lehetne szedni... -
#484 Sok játék nem megy hordozható PC-ken.... -
#483 Felraktad azt a külön Drivert, amit külön csinált a játéknak az Nvidia? -
csoola #482 ha olvasol GS-t akkor annak is rajta votl a mellékletén, azon amelyiken a Mashed votl a fullgame:D de gondolom már megvan:P -
#481 hello!
van egy gondom!
felrakom a demot, elindítom egy pillanatra megjelenika az ablak kőrvonala, aztán vissza az asztalra és semmi....Ez miért lehet????
Sztem a gépem megvan a minimumhoz:
Ati Mobiliti Radeon X2300 256MB 3.0Shader
Duo T2080(1.7)
1gb ram
sztetek miért csinálja?
előre is thx! -
#480 Neked is THX -
#479 THX -
toza #478 gamershell.com on siman fennt van -
#477 Ti észrevettetek valami különbséget a Casual, Skilled és az Elite nehézségek között? -
#476 PM elküldve. -
#475 Igen, de már nem tudom sehonnan letölteni!
Honnan lehetne hozzájutni a régi demóhoz?
Ha tudsz, akkor privátban is segíthetsz..
THX előre... -
#474 Réges régi demót még réges rég kipróbáltam de mindig meghaltam amikor házakról lőnek rakétákat:) -
csoola #473 ez a másik demo ami nemrég jött ki, mert volt egy régen, réges rég:D -
#472 1000 THX
Istenem, én meg mindig az elején próbálkoztam... -
#471 Van új demo?:)Az jó mer már végigtoltam,nagyon rövid:( -
#470 Itt az oldalon milyen második demót lehet letölteni? Van egy másik is a nem rég kijött demón kivűl, vagy az ugyanaz? -
#469 CE lesz magyarországon?Mennyibe kerül majd?Mit tartalmaz? -
csoola #468 vaéamiért nem mindig veszi el nálam se, de általábanm igen, és az nagyon vicces:P -
#467 Nemkellett volna visszaolvasni sokat!
November 2.-án jelenik meg! -
#466 Rohadt jó a demo,mikor jelenik meg a teljes?CE mennyibe kerül és mit tartalmaz? -
#465 Az elején az első három emberkétől nem lehet elvenni, mert túl erősen szorítják a fegyvert. (grip is too tight...) A többinél meg szinte az arcukba kell mászni, és amikor kiírja, akkor X és nálad a fegyó. Ja, és lassításnál nem lehet elvenni, csak időmegállításnál (Shift+E, vagy G) -
ellington #464 pedig alapbeállításon az x gombra elveszi a fegyvert, ki is írja, mikor a közelébe mész.