TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nem csoda hisz más ENGINE van alatta, meg amúgyis ég és föld a kettõ....grafban, meg úgy összvisz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

skyli991
na most már nem 😄 Durva a graf! Sokkkal szebb mint a másik demóé 😄
Szinte minden maxon 10-20 fps. Végigvittem 😄 tök jók a hangok, a csaj hang, meg amikor belelépek egy vértócsába, pocsojába, stb 😄

skyli991
hmm mindent maxra rakva kék halál... de csak amikor new gamet kezdtem azután, a menüben még nem.

skyli991
a 983,1 mb-os az jó? Mert a 450-el jön lefele a timeshift oldaláról 😄 nem semmi, hivatalos oldalakról lassan szoktak jönni a dolgok 😄 450 nekem max.

Twetr0x
Nov. 2? Nembaj, azt már kibírjuk<#zavart1>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

skyli991
Hu szerintem is a régit szedhettem le 😄 Amúgy jól megy csak néha ha megyek belassulgat. 500vmennyi megás, azt hittem új. Á látom az új majdnem egy gigás 😄 De ez a régi is tetszett, és a graf is szép volt. Akkor milyen az új? 😄 Honnan jönne le gyorsan?

DarkSector
Már várom nagyon!!!<#vigyor3>
TimeShift GOLD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Aranyon van a game!!!

November 2.-án jön!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
1650XT nemtuom holhelyezkedik el a 7800gt mellett, de 1650XT-n havernál 1G ram és 2800+ mellett csutkára tekerve full folyamatos..majd megnézek fps-t is, de min..30fps lehet....

DarkSector
Most jut eszembe, hogy valszeg véletlen a régit szedhette le..akkor nem csodálom...<#ravasz1>

Maxtreme
A 7800GT (fõleg h extreme, gondolom gyárilag húzott) és a 7800GS között van 1 csepp difi...

Mondjuk az 50-60 fps-t is nehezen tudom elhinni csutkán.. (8800-akkal megy úgy)

A demóba van tükrözõdés esõ stb.Akkor te mással jáccottál<#szomoru1>
Nálam eddig a Cod4 mellett a helye.Nagyon jó!!

OFF:
Assassin Creed biztos hogy nem jön idén, pedig az összes többit adnám érte... Gears of War sem lesz rossz...a mostani megjelenések közül ezt várom a legjobban, nekem a Timeshift demó iszonyat tetszett...
ON:
skyli991, hogy lehet hogy nálad beszaggatott? Nálam minden besten full AA-val 50-60 FPS, igaz friss XP és csak 7800 GT.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

DarkSector
Nálam csak a kártya más..
De nálam van esõ meg úgy emlékszem, hogy tükrözõdés is..
Vagy melyik videóra gondolsz????????

Twetr0x
kék kapu? o.O

skyli991
kipróbáltam, de annyira nem volt szép mint vmelyik videóban. A videóban volt esõ, tükrözõdött a föld, stb. Minden maxon, élsimítással, AF-el 30 fps-sel vagy néha felette megy csak néha szaggat be 7800gs-el, 2gb rammal és 3,33ghz p4 procival.

Viszont amikor az a két kék kapu volt, megpróbáltam milyen ha visszapörgetem az idõt és kifagyott a játék...

DarkSector
Én már nagyon...
Azért elfoglalom gyors magamat valamivel...

Twetr0x
Mivanmár? Mindenki a full-t várja és nem ír semmit?

Twetr0x
Ja hopp, ez egy másik rész 😄
ha te a folyosó lebontós részre gondoltál, azt én idõvisszapörgetéssel csináltam. 😊 Tudom, jobb lenne elõször értelmezni a kérdést, aztán válaszolni<#szomoru1><#idiota>

Twetr0x
Bújj fedezékbe addig ameddig szétlövi a robot az épületet, aztán kicsit szaladj, G-vel állítsd meg az idõt és fuss fel a lépcsõn.

DarkSector
Háát igen, mert Gears of War és ami még allul a csíkban van, az mind ebben az évben jön ki!!!
Amiket még nem is láttunk....

0Fritz0
Csak ugorj le az elejére és várj, amíg a lépegetõ elkezdi lebontani az összekötõt, majd nyomd meg az F-et és szaladj át.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Zinaj
RetekSub te fuggo D:😄

Az elejen amikor att kell menni egy alagut szerusegen,epuletet osszekoto.lelo a robot.mit kell csinalni?

i7 azt szevasztok :P

Törölt felhasználó
Október-november igen sûrû lesz játékok szempontjából 😊
Csak gyõzzem szabadsággal 😊
DarkSector
TimeShift SRL-nál néztem configomat, és ezt írta a CPU Speed-hez:
"You Have: 3.00 GHz Performance Rated at 4.50 GHz"
Akkó nem 3GHz-en fut a procim..?
Vagy nem értem.

DarkSector
Na van újjabb driver?!!
THX

Bullet
Probléma megoldva.
163.76-os driver és megy.

Írt ki neked valamilyen üzenetet miután elindítottad?
Meg, uninstallálta 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Bullet
Valaki írta hogy a betöltésnél kifagy a kép és csak a hang megy tovább. Annak megoldódott a problémája?

DarkSector
Cool!

Twetr0x
Na, a multiplayerrõl még annyit, hogy "idõgránátok" lesznek, amik lelassíthatják, megállíthatják és visszatekerhetik az idõt.

Twetr0x
Lehet, hogy ez lesz a King of the Time játékmód?

grebber
Nem de 7600GT kevés ahhoz hogy minden maxon legyen!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
És ezt kell megszerezni egymástól..csak mindig 1 embernél lehet lassítás....

Alwares
Ott csak egy módban van lassítás. Ott fel kell venni egy cuccot és akkor te ugyan olyan gyors van, csak a többiek lesznek lassabbak...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Magiszter
Ott hogy oldották meg?

DarkSector
Talán mint fear...

Lehet valamit tudni arról hogy hogyan oldják meg a multiban az idõmegálást a lassítást stb?
Magiszter
Érdekes dolgokat véltem felfedezni a "megújult" változatban. Én azt vártam volna hogy az idõképességeket kicsit jobban... ránk bízzák. Értem ez alatt hogy a megállítás és a viszsatekerés csupán 5 másodperc míg a lassítás sokkal több. A "régi" demóban a visszatekerés is 12 másodperc volt úgy mint a lassítás. Persze nem adhattak végtelen "képességeket" de az a 12 másodperc minden képességnek jót tett volna. Számomra ez némileg elrontja a hangulatot, de attol függetlenül tetszik a játék és a teljest tutira végigviszem párszor.

Addig meg várok valami csítet vagy trénert erre az "idõproblémámra" <#vigyor2>

szasztok az mér van hogy klikkelek az ikonra és csak egy pillanatra elõugrik egy ablak de semmi 9600 xt-m van
Twetr0x
okt. 30

mikor jön ki a full?

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

lehet tudni már a "vilanos" hiba okát, hogy miért nem indul? vagy X600-al ne is várjam? csak messze a hétfö és régen is nagyon vártam a gamét, a demoja régen is tetszett, ezt meg mindenki magasztalja, szal biztosan franko😄 cask hát elinditom, egy pilalnatra látni egy ablak keretét eltünik és nem történik semmi...

Twetr0x
Nem tudom, hogy ti mennyire vizsgáltátok meg a szöveget a demo után, de most hogy így elolvastam, örömmel jelentem, hogy LESZ MULTIPLAYER!
- Max 16 fõ
- 14 Pálya
- "Timeshift játékmódok": Meltdown Madness, King of the Time, 1-on-1
- Klasszikus játékmódok: Deathmach, Team Deathmach, Capture the flag

Mostmár méginkább várom a fullt!<#finom><#taps><#eljen>

DarkSector
Valami végett kicsit szar lett a minõsége...
Na mindegy ha már szenvedtem fél órát vele...
Timeshift max-on...bár a v. minõsége gyengusz...

DarkSector
<#buck>

Ahhoz képest hogy megmondod,érdembe nem sok mindent tettél hozzá a mondanivalómhoz.
DarkSector
Megmondom, hogy mi van!
A TimeShift azért egy istenjáték, mert lehet hogy nem a világ legszebb játéka, vagy nem a legváltozatossabb, viszont bennünk él már régóta a régi már akkor is gagyi demo...
És ez ami az erõssége a fejlesztõk félistenek, hogy abból a ratyiságból egy ilyen álleesõs játékot kreáltak, úgy hogy alapjaiban mégsem változott meg...
Ez ami hihetetlen meglepetés sok embernek, mert ezt senki nem gondolta volna, hogy az a korrekció amirõl beszéltek, az ilyen változásokat hoz majd...
Bizony lélegzetelállító, mikor az esõben lassítva lõvöldözöl a benga robotra meg a katonákra, akik melletted harcolnak...

És a karakterek kidolgozottsága fényévekre van a régiekhez képest...
Látszik, hogy rágyúrtak a shader-ezésre....
Nem véletlenül töltöget külön Feltüntetve SHADER-t...

Ez egy nagy meglepetés volt...
Háát ugye régen pont azért fogták vissza, mert senkinek nem tetszett..mondjuk nem csoda...

De most már biztosra mentek... és bejött nekik...
Pár hónapja, még azt hittem, hogy összességében a Crysis a legjobb és legszebb, de a Demo dömping után elbizonytalanodtam!

Jah és Area51 még meg sem jött!!!!!!

Most h kipróbáltam a másik 2übergame demóját is (cod4,ut3) még mindig tartom,h nekem a timeshift tetszett meg a legjobban. Mondjuk nem vagyok egy nagy multi játékos,szal az ut3 annyira nem is versenyezhet,viszont a cod4et nagyon vártam/várom,de a demó alapján nekem ütõsebben tûnt a timeshift. Viszont ez ugye nem jelent semmit,mert nekem a Ts-el kapcsolatba az az aggodalmam,h egy idõ után túl egyhangú,monoton lesz,legalábbis a képek alapján nekem vmi miatt ez jött le. Mindenhol a demóba látott szakadó esõs,lerombolt város,meg ilyenek. Meg a sztoriról se tudni sokat,ezek meg ugye elég fontos dolgok. A cod4nek meg sztem biztosított a változatossága a tömérdek különbözõ pálya,vagy az ilyen fpsekhez mérten egész korrekt sztori miatt. Na mind1,majd meglátjuk,továbbra is drukkolok a Ts-nek.