TimeShift

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crazyclone
hol is van a fear dvdm??

grebber

Next PC upgrade: 2022

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Törölt felhasználó
õõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ
ezt a modot honnan lehet letölteni, grebber?
az Xbox 360-as verzót meg találtam már de a PC-s még nincs de remélem holnap lesz
crazyclone
hát jáááj <#idiota>

crazyclone
pedig hihetetlen jó videok voltak és a trailer is nagyon ottvan a demorol nem is beszélve ...

k3nGu
há mi van má há jöjjön má ki hát jáj😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

crazyclone
bazze available now nem hiszem el hogy ilyen kicsike az érdeklõdés a forumban is kevesen vagyunk még w*r*z sincsen sierras barataink nem vagtak neki elég jó reklámot ...

már megoldodott tükörsimán fut ahogy felraktam a legujjab drivert.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Twetr0x
nem lehet, hogy a RAModat zabálja a játék? sok minden fut háttérben?

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

DarkSector
Nem hinném.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

már jöhetne igazán.

amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt

köszi már megoldottam leszedtem a 169.04 es drivert.Qurva nagy a game csak jönne már baszki XD

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Depridol
nvidia driver update (külön csináltak hozzá)

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
deh szívesen megrúgdoslak, ha még a demot se futattad, csak videót láttál akkor h a viharvert péló alkotsz véleményt???

mucsácsó
Time.Shift.PAL.XBOX360-DNL

haha 😛
1280x1024 en nem fog akadni?????

skyli991
Elégnek kéne lenni a gépednek hozzá. Egész jó kis géped van, szerintem jobban kéne menni. 1280-on próbáltad? <#wink>

Sziasztok.Nem értek valamit.Szt mondták hogy jo hozzá a gépem na kiprobáltam a demo.Hát 800x600 minden medium mert lowra nem lehet levinni és eszméletlenul akad a game.sztetek a gépem gagyi neki?

Amerikában a boltokban!!
Az idei év egyik iagzán nagy durranásaként várt TimeShift PC-s és X360-as verziója mától érhetõ el az amerikai boltokban. A PS3 verziót Sierráék november 17-ére ígérik. Reméljük, hogy mostmár csak napok kérdése, hogy hozzánk is eljusson a játék.

Attól hogy nincs törés 1 clone verzió kijöhetett volna 😞
Vagy mégse jelent meg, esetleg visszahívták, hogy vmi önmegsemmisítõ hiperszuper védelmet rakjanak rá 😛

Csak halkan, mert ez illegális...

DarkSector
Már mié ne..azé mert még nincs törés az nem jelent semmit.
Még visszavan 5 nap ember a hétbõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

semmi baj.<#vigyor2>

na ez sem jön ki a héten tuti

De kecseg vagy! Nem szögletes a fejem! <#levele><#beka3>

Battlelog: Purga5

csak aza baj hogy nem akar jönni mingyá meek dolgozni nem tom tölteni<#confused>

Szerintem meg gyönyörû a grafika.Szerintem annak szögletes akinek a fejecskéje is.<#eljen>

skyli991
Szerintem grafikailag nagyon jó az esõ, az ereszbõl kiömlõ víz és hogy a csatornafedõ is gõzölög, a lángok, és lövésnél a fegyver...

Szerintem nem kell semélyes sértésnek venni,ha valakinek nem tetszik a játék.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nem lehet az embernek negatív véleménye, ráadásul csak a demo-ból látott videókra hagyatkozom, szóval nincs leírva a dolog bennem.
Megrugdosni nem akarsz? 😛

mama2
újrekk:S.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Mi nem tetszik rajta? Ez az év játéka bazz... Vérig sértettél és szerintem nem csak engem.:S. Ennél gyönyörûbb játékot még nem láttam, amióta kipattant a szemem. Akkor neked mi a jó? NO COMMENT:S.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

reaper4
bocs. nem jól fogalmaztam...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

A története viszont nagyon érdekesnek igérkezik!

Nézegetve a játékról a demo videókat, véleményem szerint ez az idõmegállítós/lassítós dolog adja a Timeshift élményét a legjobban és erre támaszkodhat, mert grafikailg nem az igazi a kidolgozottság, túl szögletesek a textúrák, valamint a fegyverek hangja se üti a kellõ szintet szerintem.
Valamint pár BUG is van benne amit már most meglehet figyelni és ez sem jó jel. Egyenlõre nekem nem tetszik.
Peace!

Fehercsoki
Elvileg tegnap megjelent.

De a játék megjelent?

Fehercsoki
Warez még nincs,európában sincs még.

Akkor már kijött a game ? vagy hogy van ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

eddig ezt várom a legjobban nekem a demó naon bejött.Pedig holnap lenne idõ rá

Fehercsoki
ÁÁÁ már játszani szeretnék,pont ezt nem tudják 2 perc alatt feltörni😞

Még mindig semmi....

Twetr0x
TOVÁBBRA IS az a sztori hogy egy idõruha projekten dolgozik sok szép kedves aranyos tudós. Az egyik azonban világuralomra tör (Dr. Aidan Krone) Ellopja az ALPHA ruhát, visszamegy a II. világháború elé, megöli hitlert, õ lesz a nagyúr, és hozott magával Hi-tech fegyvereket. Alakít egy rendõrséget, ami minden nem regisztrált lakost és ellenállót kinyírhat. Ekkor jövünk mi a képbe, mert amíg Krone az ALPHA ruhával volt elfoglalva, addig mi benyúltuk a valamivel fejlettebb, ámde nem tökéletes BÉTA ruhát, utánamegyünk, megkeressük, megöljük, stbstbstb...

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Egyépként a játék sztoriáról adtak ki valami infót?
Végülis majd megérkezik addig nyomom a Painkiller Overdose-t:-)
Depridol
elfoglalom magam én is: megnézem a Toronto Conflict HL2 mod-ot... igéretes level designja van!

DarkSector
Én annyira nem aggódok.El tudom foglalni magam.
Lesz este COLOMBo amit naon szeretek..azt felnézek utolsóra és ha semmi, akkor maj holnap délután.

Depridol
feszült várakozás :/