2583
  • KILLER1985
    #2583
    vagy az flt verzióját a gépem nem birná
  • KILLER1985
    #2582
    sziasztok elinditanám az flt verzióját megjelenik egy kis ablak és hirtelen kilép miért va nez
  • Bulics
    #2581
    Nem hiszem hogy von le az értékéből a kora egy játéknak. Például nemrég vittem végig a call of duty 1,2-t életemben először és igazán rég élveztem ennyire játékot. mondjuk ott se volt vmi nagy sztori, mégis jók voltak. vagy ugyancsak nemrég (2napja)tíz éves játékot (DEUS EX)vittem végig és az is rendkívüli élmény volt. Szerintem ami igényes az igényes is marad a jövőben is, ami viszont összecsapott az felejthető lesz, hiába nagyobb a pixelek száma.
  • MR ME
    #2580
    azért azt számoljátok hozzá h ez a játék 5 éves :)
  • Bulics
    #2579
    Hát én tegnap vittem végig de tényleg elég lapos volt. Rebootolni kéne ezt is és a történetre rágyúrni. mert ez így tényleg siralmas, a dark sectorhoz tudnám hasonlítani az is ilyen összecsapott volt.
  • Indigo
    #2578
    Az egész játékról elmondhatnám, hogy nem valami jó, sajnos. Nem volt rossz a játékról alkotott elképzelés, de a megvalósítás elég középszerű lett. Második rész, ebből? Nem hiszem.
  • Lacoka12
    #2577
    kár én pedog eltudnik tervezni egy folytatást mert a vége nem valami jó
  • The Protector
    #2576
    valamikor soha.
  • Lacoka12
    #2575
    az mikor lesz?
  • Optimus Prime
    #2574
    Majd amikor kijön az Advent Rising 2.
  • Lacoka12
    #2573
    lesz TimeShift 2?
  • Optimus Prime
    #2572
    A Filext.com-on keres rá, hátha tud valami progit rá. Tudtommal a Binkes szoftver nem kezeli. A játék Fan site kitjében csak a Theme volt, MP3-ban. Ha érdekel elküldöm mailben.
  • steweee
    #2571
    na kijátszva. a vége nehéz volt, de legalább emlékezetes.

    a zene mappában a *.fsb fájlokat működőképessé lehet tenni a játékon kívül is ?

    vannak benne egész jó zenék, megmenteném ha lehet...
  • Optimus Prime
    #2570
    A legújabb hivatalos driver van fent? De ha jól emlékszem nekem is ezt írja ki, valószínű már túl új is a driver ezért nem ismeri fel.
  • gera2141
    #2569
    srácok nekem a timeshifttel van problémám mégpedig az hogy azt írja h. nem kompatibilis a játékkal a videó kártya driverem verziója. eddig nem is gond le frissítettem a verziót de még mindig ugyan ezt írja , igaz most már elindul de közvetlenül a játék elejének a betöltésénél lefagy. Mi lehet a gond? lécci segítsetek
  • ghostboy
    #2568
    Aham, akkor tulajdonképp egyet értünk a dolgokban. A játék maga tetszett. Valóban jó a grafika, szerintem igen játszható volt és élvezetes, szinten tartotta az érdeklődésem. Ezért is sajnálom, hogy a vége így el lett szúrva. És természetesen ezért nem (sem) érhet fel egy Half Life-hoz. Azért az a maga nemében etalon.... (bár ott os fúdeextrát akarnak a végére, végeire..)
  • steweee
    #2567
    nos, igen, már írtam korábban én is a topicba. ez pont az a játék, hogy elkezdi az ember, enm egy half life, de azért elég jó és szinvonalas, jó sztorival. grafika sztem kitűnő, apróbb hibákkal.

    tényleg vannak benne televanatököm részek, de cdsak kiszenvedi az ember, és utána már jó. az savékat félórán át törölgettem egyesével, az nagyon idegesítő volt a vége felé hogy ekkora helyet elvisznek a mentések.

    ott vagyok hogy a komplexum felrobban, szóval mniden happy kellene hgoy legyen, de mégse. ezek szerint lesz még benne egy csavar, és nincs vége itt
  • Optimus Prime
    #2566
    Hát igen, kicsit lehetett volna... Nos, így is azt hiszem volt egy alap koncepció, aminek a javát törölték és újra írták az egész játékot. Ha jobban érdekel nézd meg itt a Chronicles videókat. A vége elvileg paradoxon, hisz egyszerre volt két helyen egy időben, úgy hogy még láthatta is magát. ergo legrosszabb esetben az egész játékban elért tettei semmisek lettek. Ha utólag megnézed a videót a címe "Bad Decision" (vagy wrong). A Krone-os leszámolás is elég gyenge, kb. mint a BioShockban Andrew Ryan lenyomása.
  • ghostboy
    #2565
    ...meg aztán még valami. Ilyen hülye véget! Le kell lőnöm a nagy izének 3 plazmatornyát, utána párszor "hasba" lőni? Leesik, kiseik belőle Krone, akihez odaszalad, mélyen a szemébe néz az emberem, aztán fejbe lövi? Elég snassz. Talán Krone megpróbálhatott volna elmenekülni, az emberem az időlassítóval ott teremhetett volna, vagy megállítva az időt kicsit megszívatja... vagy bármi, ami kicsit ki lett volna hegyezve a játék lényegére, az idővel való ügyeskedésre.
  • ghostboy
    #2564
    Nos, megcsináltam. Nem volt olyan durva, bár voltak részek, amiknek többször kellett nekiugrani.

    Viszont ami itt sem tetszik, az a vége. Régen buli volt ilyen véget csinálni, nyitva hagyni a történetet, vagy valami elgondolkodtatót csinálni. De ma egész egyszerűen nincs olyan játék, hogy "győztem, boldogan élek, míg meg nem halok"... Hogy mi a tökért kell mindent ilyen hülyén befejezeni...?

    Végül csak megmentem a nőt (már megint a nők, minden körülöttük forog...), aztán a ruha behülyül, és hiába mentettem meg, elugrom más időbe? Azt sem tudjuk, hogy hova, csak ismét szívtunk egy nagyot. Kösz.
  • Optimus Prime
    #2563
    Á, akkor rossz úton voltam. :D Először én is erre a helyszínre tippeltem. Készülj fel rá, hogy ettől lesz nehezebb is. :)
  • ghostboy
    #2562
    Na ez a videó végigjátszás segített. Mondtam én, hogy én vagyok a béna... Az erőltetett belépés (Forced entry) második videóján látszik, hogy be kell menni a konténerbe és bal hátul ki van szakadva egy rész belőle; ott lehet tovább menni. Vagy 5x voltam bent, és miután a konténer is olyan színű, mint a lyuk mögött a kő, egyszerűen többször is átsiklott rajta a szemem...

    Nagyon köszönöm Optimus és Kulabácsi (hello-bello) a segítséget :-)
  • MR ME
    #2561
    itt találtam videó végigjátszást, ez biztosan segít majd
  • Optimus Prime
    #2560
    Ez a híd után van, ahol már jönnek a pajzsos ellenfelek és a nagy kapun kéne bemenni, de a tetején sniperek és repülő ellenfelek? Ott én is mindig elakadtam, jobbra kell menni a fal mellet, átugrani a kerítésen, majd lassítással átfutni az aknamezőn. Egyébként figyeld az iránytűt is, néha segít bár az csak 2D-s. Egy screenshotot tudnál küldeni?
  • ghostboy
    #2559
    Sziasztok! Elakadtam én is. Valószínű, hogy a fa miatt nem látom az erdőt, de már túl vagyok a "jaj-de-izgalmas-keressük-meg" érzésen, most már a "tököm-tele-az-egésszel"-nél járok.

    Egy nagy bunkernél vagyok, ahol a sok rosszfiút ki kellett nyírni. 3 emberem ennek ellenére még mindig bújkál az árokban (ezek cikiztek, hogy hallották, milyen jó vagyok, de milyen béna a ruha). Szóval mindenki halott, meg kell keresni a bejáratot. Sehol nem találok semmit. Körbejártam az egész kanyont, túléltem az összes ugróaknát, de nem tudok sehol felmenni. Meredek a fal, átjárót nem találok, sehol semmit.

    Ötlet?
  • Optimus Prime
    #2558
    Hehe, én is sokat meghaltam ott. Ha a F-et nyomod meg akkor automatikusan a megfelelő idő... alkalmazást indítja. Ez esetben a rewind. :)
  • Agy Halott #2557
    Megoldottam.
  • Agy Halott #2556
    Sziasztok!

    Kicsit elakadtam megpedig ott, amikor egy gombot megnyomok es egy vas forgoajto elkezd forogni am az idot megallitva at tudok jutni rajta. Ekkor egy nagy forgolapat van elottem ami irdatlanul szivja a levegot. Megallitom az idot es raugrok a laptra majd atugrok egy masik reszre es igy atjutok egy ugyanilyen forgoajtohoz. Ebbol van osszesen 4 am semmi gomb vagy barmi, hogy hogy kellene tovabb jutnom.
    Kerem aki tudja ossza meg velem a megoldast. Koszonom
  • Optimus Prime
    #2555
    A minap volt egy szerver, de kb. 10 perc után "Server shutdown" üzenettel vége lett. :S
    És őszintén, hogy tegnap kitoltam töröltem a játékot. Kevés a hely a vínyómn és most új gép lévén sorra szedem a játékaim, hogy futnak dual-coreon.
  • atinq
    #2554
    Na akkor most megy a multi vagy sem????
    Vagy inkább veszekedtek?
  • alcotb
    #2553
    Hát látod ezt énsem értem.:S
  • Optimus Prime
    #2552
    Most látom, hogy ez X3100. Az enyémen sima 3100 van, lévén G31 chipsetes. Bár nem értem minek a DX10 támogatás és a SM 4.0, ha még SM 3.0 játékokkal se bír. :S
  • alcotb
    #2551
    Szerinted a wikipédia hazudik?És ki mondta hogy nem hiszek nektek?És te miért támadsz le engem mindíg?Csak érdeklődtem...Kivagyte?
  • Maxtreme
    #2550
    és egy teszt:
    http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4154

    Asszem itt le is zárhatjuk a témát.
  • Maxtreme
    #2549
    Ha nekünk nem hinnél:
    http://pcforum.hu/tudastar/45714/Intel+GMA+X3100+laptop-videokartya+velemeny.html
  • alcotb
    #2548
    http://hu.wikipedia.org/wiki/Intel_GMA#GMA_X3100
  • Optimus Prime
    #2547
    Dx10-et is? Nemrég vettem új alaplapot és sok helye néztem. Feltűnt az integrált VGA - mint ments vár, ha történne valami a rendessel - és X3100 Dx9 SM 3.0, X4500 DX10 SM 4.0. Végül az én alaplapomon is X3100 van, és a user's guide szerint csak Dx9.

    Az új gépem tesztelésére újra végigtoltam és pár dolog feltűnt:
    -az első ugrás alkalmával szerintem a játék végére érkezünk, Krone lépegető elleni, és nem sokkal ezelőtt ugrunk visszább
    -a végén a cinematic vidiben lehet az egész hiábavaló volt, mert a SSAM "Paradox imminent" jelez
  • alcotb
    #2546
    Igaz...:(
    Viszont nagyon érdekes hogy pl.: a Halo 1 csak 800x600-ban fut szaggatás nélkül...Pedig az jó régi...És annyiban kijavítanálak hogy az x3100 tud DX10-et is :P
  • Optimus Prime
    #2545
    Azok 2006-os játékok, és a Legend next-gen kapcsoló nélkül állati jól optimalizált. A Prey meg az ősöreg Tech4 motorra épül. A TimeShift 2007-es, bár nem az erősebb osztály képviseli. Nekem anno a demó 6600 GT-vel elment közepes grafikával.
    Az X3100 egyébként Dx9 SM 3.0 képességgel bír, egy X4500 jobb lenne. Ami elvileg elég lenne hozzá.
  • alcotb
    #2544
    Érdekes egy kártya ez!Nem is olyan szar mint amilyennek mondják...Rengeteg játék elfut rajta amire általában azt mondják hogy: "Áh, kizárt!Tuti nem fut rajta!"...Pl.:Tomb Raider - Legend közepes grafon szépen elfut.Prey-is közepesen...Szóval nem egy rossz kari ahoz képest hogy integrált...És szerintem simán megfelel egy gforce4-nek...De ezt a Timeshift-es dolgot feladom.....Mindent próbáltam már és nem akar futni...:(