Psi-Ops:The Mindgate Consp.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello
elakadtam a játékban. 1 kör alakú alagútban kell mászkálni van 4 szoba mindegyikben van 1 kapcsoló. a legnagyobb gondom hogy egy gömbvillám szerû izé állandóan körbe-körbe megy az alagútban és ha belemegyek azonnal meghalok. mit tegyek??<#sir>
hello
Megszereztem ezt a gamet fel is raktam de nem indul el .
Nem tudod hogyan kell elinditani?
kösz elõre
Shep
Újra játszom a játékot és van egy rész ahol nem tudok továbbjutni azonnali halál ahogy az adott pontra érek. A gyárban miután a dobozokat kell a fel le mozgó akármik közé húzgálni, hogy felrobbanjank, utánna felmegyek a lépcsõn kinyitom az ajtót szemben 1 csóka felül pedig két sniper, leszedem õket, ezután körbemegyek be az ajtón ott jön megint két csóka aztán van egy létra balra és ha arra megpróbálok felmászni egybõl meghalok, van erre gyógyír?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogyan tudom elinditani ezta jo gémet,?
a templomban miutáõn látjuk h nagyon sok olyan kocsog lény van a toronyban, hogyan kell továbjutni? sarah-t sem találom, egy ajto van amire azt irja h locked, mellette aura visionben látszik egy tárgy pirosban, de nemtudok rá hatni semmivel...

senki nem játszott ezzel a játékkal???!!!!!!

sikerült, most a vörös haju föellent nemtom kinyirni... semmi nem sebzi...

még mindig nem megy, pedig már a kar mozgatására rájöttem, de nemtudom mit kellene csinálni...

amugy ez a Fusion Tunnel nevü résznél van, miután a körben halado gyorsan megsütö izét sikerült megcsinálnom

ott akadtam el hogy vannak ilyen sugárbeszély jeles cuccok, amik egy futoszalagon mennek egy nagy szobába a szobában nemtudok továbbmenni, a katonákat kinyirom, van 3 kapcsolo egy falon amit a kis kék hekussal megnyomok, aztán jön a gomb de hibáa mert visszaáll a kapcsolo... nincs ötletem hogyan juthatok tovább, légyszi segitsetek!

Végigjátszás elvileg.Én nem néztem még meg.

c115

svédcsepp
hali

Valakinek volt a mentésekkel gondja?<#confused>
Mert én akármit és akármennyit mentek és probálom visszatölteni,mindig a játék elején vagyok a cellámban.<#nemtudom>

plz help

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Sziasztok!
Annál a küldetésnél vagyok, amelyiknél a dagadék elszökött és én utánamentem a helikopterrel. Na szóval, bejtutottam az épületbe, és találtam két hengerszerû valamit. Ha bekapcsolom, akkor elindul egy 5 másodperces visszaszámlálás, de nem történik semmi. Mit kell csinálni? Köszi: Vöge
Sziasztok! Amikor belelökdösöm a páncélosokat a bányába lezúdúl elém bnagy kõ.. Hogy lehet tovább haladni???
Köszi
Help! Mentsetek meg! Épp, hogy legyõztem a tüzes menyécskét mikor sikreült kitörölnöm a mentését...
Ha valakinek meg van igazán elküldheti a batuká[email protected] -ra
Oda kell menni az egyik kapcsolóhoz és az ott tartózkodó technikust kell átküldeni a másik kapcsolóhoz
Bask, mondd már el, hogy mit csináltál annál a két kapcsoló és 5s idõ alatt teljesítendõ feladatnáln? A barátom játszik vele, én nem ismerem a játékot, csak tegnap megmutatta és pont ott van elakadva.
Hello, most vmi temetõben vagyok ezeket csak energia elszívással lehet kinyírni?<#phone>
Tud Vki nekem Egy Teljes végigjátszast(azaz 100% savegameet)adni.Thx.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Sziasztok! Ott akadtam el, ahol egy csaj áll vmi üvegbúra alatt és vmilyen reaktort gerjeszt. Vannak ott 2 sorban gázpalackok, + 2Üvegpajzs, amik mögött védett vagyok. Hogy kell lerendezni a csajt? (1 végigjátszást is nagyon +köszönnék)

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Sziasztok! Ott akadtam el, ahol van két irányító központ, két piros gombbal, hogy a fenébe lehet õket öt s alatt megnyomni? Hiába hatolok be a technikusok agyába elfogy az idõ...
<#csodalk>
Tud Vki nekem Egy Teljes végigjátszast(azaz 100% savegameet)adni.Thx.<#help>

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

nekem eredetiben van meg a game és király

má mindent letöröltem minden szart

c115

David01
Törölj le mindent amit a psi ops csinált

<#bdead><#bdead>

c115

na te tod mit kezdjek vele?

c115

David01
mááááááár <#smile><#smile>

na irjatok mááááááár

c115

csa a problem
bementem a program telepítése és törlése cuucba a vezérlõpultnál.szabályosan töröltem le a PSI-OPS-ot.meghagyta a mappát PL:.F:/psi-ops/ott volt valami fájl de nem uninstall.felakarom tenni ujbol de elindítom az install-t és az elõkészitõje elindul az installnak de aztán kilép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Mi a faszomat kezdjek vele????????????

c115

Neogan
Nekem az a problémám hogy indítás után eltûnik a kurzor tölt mint állat, aztán egyszer csak minden visszatér normálra és nem indul a játék. Mi lehet a probléma?

One man\'s hero, is another man\'s demon...

mucsácsó
nem...ott a csigalépcsõs szörnyek elõtt közvetlen, van egy ilyen háromszög alakú test, vagy hogy mondjam...és azt telekinesissel el kell vinni egy ilyen dobozra, rá kell rakni és kinyílik az ajtó
Evin
Elõször nem arra kell menni. Visszafele, a harangon túl is van egy ajtó, ott kell felmenni, és likvidálni a csigalépcsõs szörnyeket.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mucsácsó
bammeg, ezt mi is gondoltuk a haverokkal, mert leszedtük a RELOADED-es crack-et, és méretre, módosításra!!!! ugyanaz!!!!! meg ha gondolkozunk kicsit, akkor rájövünk, hogy sf nincsen cd-check meg serialkérés nélkül...mintha le lenne takarítva róla az sf totál vagy nem is tudom...de van egy érzésem, hogy ez nem eredeti!!!!<#levele><#levele>
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy amikor ott vagyok a csigalépcsön ahol a sok szörny jön hol találom a kijáratot a teraszra, mert a fenti ajto zárva van! köszi
tigeroo
ja ott énis elakadtam de VISSZA KELL MENNI az elõzõ helyszínekre (pl ahol megküzdöttél a japcsi faszival)
a ventillátorral nemtudtam mitkezdeni,
Shep
ki kell kapcsolni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

koppim
Sikerült végeznem vele, de csak örökélettel, elég nehéz volt így is.

acsati
Hali!

Hogy kell továbbjutni a ventilátorosnál? Amikor van nálam 3 bomba de nem tudok továbbmenni mert besziv a ventilátor, Ott mit kell csinálni? HELP!

kösz!
koppim
Hogy kell megölni a tábornokot. Annál a résznél miután kinyírta a nagydarab négert.

thx.

Seth
Miért is??? A lemezeket nem gamestarosok nyomják. Õk is úgy kapják , szerzõdés értelmében mittomén 25 ezer darabot. Újságmellékletekre pedig elõfordul hogy nem rakják rá a teljes bolti verzió védelmét(lásd pölö Sudeki,ami egy külföldi újság melléklete volt. Bolti verzió starforceos,mellékletesen valami nulla szintû védelem--ez került ki tulképp a netre) mivel az már nem lenne gazdaságos, hisz még budget kategóriát sem éri el.
Az hogy a készítõk kicsit átírták az exe-t meg a protect.dll-t,netalán kölcsönvették a reloaded-esek "munkáját" az most az õ dolguk, a gamestar moshatja kezeit.
Feltételezem a köv. számban lévõ Sudeki esetében ugyanígy lesz

PSN ID.: Beegabor

Neogan
Fúú Maxtreme!
Ezt el kell küldeni nekik!!
Magyarázatot követelünk! Ha ez igaz és kiderülne teljesen hazavágná az újságot, kártérítést is kérhetnének a fejlesztõk!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

koppim
Már sikerült.

koppim
Az illúzió teremben, hogy lehet tovább jutni? Fojton csak körbe körbe megyek.

Maxtreme
Ezt csekkoljátok:

GAMESTAR HU 2005/10 DVD Psi-Ops FULL Game CSALÁS:
------------------------------------------------

Egy érdekes dolgot vettünk észre a magyar Gamestar 2005/10-es DVD-s mellékletében:
A "híres-nevezetes" Gamestar kiadott egy StarForce 3-as védelemmel forgalmazott
játékot fent említett számában, DVD9-es formátumban.

Csodálkoztunk, hogyan futhat a játék, rajta van-e a védelem, stb. Mivel a StarForce 3
jellemzõje a futtatható EXE és egy PROTECT.DLL (vagy más hosszabb DLL file), ezeket
megvizsgálva/BIT-szinten összehasonlítva megállapítható 1000%-osan:

a GAMESTAR 2005/10-es DVD-mellékletén lévõ 2 file és a RELOADED nevû crack-csapat
által kiadott crack SZINTE TELJESEN MEGEGYEZIK !! Mivel a crack-csapatok meg
szokták jelölni egy benne elhelyezett felirattal/szöveggel a saját crack-et, a GAMESTAR-
on lévõ 2 file és a RELOADED 2 file CSAK A FELIRATBAN KÜLÖNBÖZNEK egymástól.

A RELOADED 2005.06.19-én törte fel ezt a játékot, tehát 1000%, hogy a GAMESTAR HU
egész egyerûen ÁTÍRTA a RELOADED által elhelyezett szövegeket (space karakterrel
töltötték ki pl.) a 2 file-ban és így adta ki média-mellékletként forgalomba.

Mellékletként itt vannak a 2 bináris file-összehasonlításról a különbségek file-ban
(GS_PSIOPS_EXE.txt és GS_PROTECT_DLL.txt).

Mindenki alakítsa ki a véleményét errõl a nyilvánvaló csalásról.
Személy szerint nagyot csalódtam a fiúkban.....

Punisherofgamestar

----------------------------------------------------

Szerény véleményem szerint ezt 1 módon le leheten ellenõrízni 100%-osan.

1. Feltelepíted a kalóz verziót. (amit természetesen 24 órán belül törölsz 😄)
2. Rámásolod a Gs-es Psi ops DVD-n lévõ protect.dll-t, és psi ops.exe-t.
3. Ha elindul akko csáá..

Mielõtt leszakadna, felugrasz róla és felkapaszkodsz abba az ajtóba, ahová a liftnek vinni kellett volna téged.

Amúgy én abbahagytam a játékot. Most ilyen ismétlõdõ folyosós, hallucinációs részen vagyok, de eluntam hogy minden egyes elhalálozás után elõröl kell kezdeni (az amúgy baromi nehéz) pályát. Tisztára mint a gagyi konzolokon. Szóval részemrõl uninstall.

hello

miután leraktam a 3 bombát és eljutottam abba a nagy kör alakú terembe hova kell menni? le vagy fel? és ha le akkor hogy mert a lift csak felfelé visz és utána leszakad?
lécci segítsetek mert amúgy nagyonb fasza a játék
Egyébként nagyon tetszik a játék, komoly hibái ellenére (pl:gagyi konzolos checkpoint mentésrendszer) is. Emellett lehetne a célzórendszer és a fegyverek kicsit Max Payne-esebb, ez így szintén elég gagyi szagú. Továbbá a nehézségi szinten is lenne mit finomhangolni.
A legjobban azt sajnálom egyébként, hogy még egy kis csiszolással igazi korszakalkotó játék lehetett volna. pl:a csávó mozgáskultúrája, közelharc és a már említett lõfegyveres harc még sok fejlesztésre szorult volna.

tigeroo
hehe negyon jó játék.
negatívumok, amik kurva zavaróak:
lopakodni felesleges ilyen csaló AI melett...
lenyomtam az Y-t, ki az ajtón át 2 ember állt elõttem. elkezdtek futni a "testem" felé. meg hihetetlenül jól céloznak a drágák..:l
meg ha egy láda mögött gugolsz hozzálapulva, szembõl akkor is eltalálnak:l (megjegyzem, VASláda)
Shep
Roppant egyszerû pedig, csak rohangálni kell körbe körbe és dobálni neki az ami éppen a kezed ügyébe kerül. ÁÁÁÁÁÁÁÁ de jó is ez a game, kár hogy nincs most idõm megint végigvinni.