Psi-Ops:The Mindgate Consp.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elakadtam a játékban. 1 kör alakú alagútban kell mászkálni van 4 szoba mindegyikben van 1 kapcsoló. a legnagyobb gondom hogy egy gömbvillám szerû izé állandóan körbe-körbe megy az alagútban és ha belemegyek azonnal meghalok. mit tegyek??<#sir>#sir>
Megszereztem ezt a gamet fel is raktam de nem indul el .
Nem tudod hogyan kell elinditani?
kösz elõre
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
c115
Valakinek volt a mentésekkel gondja?<#confused>#confused>
Mert én akármit és akármennyit mentek és probálom visszatölteni,mindig a játék elején vagyok a cellámban.<#nemtudom>#nemtudom>
plz help
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Annál a küldetésnél vagyok, amelyiknél a dagadék elszökött és én utánamentem a helikopterrel. Na szóval, bejtutottam az épületbe, és találtam két hengerszerû valamit. Ha bekapcsolom, akkor elindul egy 5 másodperces visszaszámlálás, de nem történik semmi. Mit kell csinálni? Köszi: Vöge
Köszi
Ha valakinek meg van igazán elküldheti a batuká[email protected] -ra
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
<#csodalk>#csodalk>
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
c115
c115
c115
c115
bementem a program telepítése és törlése cuucba a vezérlõpultnál.szabályosan töröltem le a PSI-OPS-ot.meghagyta a mappát PL:.F:/psi-ops/ott volt valami fájl de nem uninstall.felakarom tenni ujbol de elindítom az install-t és az elõkészitõje elindul az installnak de aztán kilép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Mi a faszomat kezdjek vele????????????
c115
One man\'s hero, is another man\'s demon...
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
a ventillátorral nemtudtam mitkezdeni,
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hogy kell továbbjutni a ventilátorosnál? Amikor van nálam 3 bomba de nem tudok továbbmenni mert besziv a ventilátor, Ott mit kell csinálni? HELP!
kösz!
Az hogy a készítõk kicsit átírták az exe-t meg a protect.dll-t,netalán kölcsönvették a reloaded-esek "munkáját" az most az õ dolguk, a gamestar moshatja kezeit.
Feltételezem a köv. számban lévõ Sudeki esetében ugyanígy lesz
PSN ID.: Beegabor
Ezt el kell küldeni nekik!!
Magyarázatot követelünk! Ha ez igaz és kiderülne teljesen hazavágná az újságot, kártérítést is kérhetnének a fejlesztõk!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
GAMESTAR HU 2005/10 DVD Psi-Ops FULL Game CSALÁS:
------------------------------------------------
Egy érdekes dolgot vettünk észre a magyar Gamestar 2005/10-es DVD-s mellékletében:
A "híres-nevezetes" Gamestar kiadott egy StarForce 3-as védelemmel forgalmazott
játékot fent említett számában, DVD9-es formátumban.
Csodálkoztunk, hogyan futhat a játék, rajta van-e a védelem, stb. Mivel a StarForce 3
jellemzõje a futtatható EXE és egy PROTECT.DLL (vagy más hosszabb DLL file), ezeket
megvizsgálva/BIT-szinten összehasonlítva megállapítható 1000%-osan:
a GAMESTAR 2005/10-es DVD-mellékletén lévõ 2 file és a RELOADED nevû crack-csapat
által kiadott crack SZINTE TELJESEN MEGEGYEZIK !! Mivel a crack-csapatok meg
szokták jelölni egy benne elhelyezett felirattal/szöveggel a saját crack-et, a GAMESTAR-
on lévõ 2 file és a RELOADED 2 file CSAK A FELIRATBAN KÜLÖNBÖZNEK egymástól.
A RELOADED 2005.06.19-én törte fel ezt a játékot, tehát 1000%, hogy a GAMESTAR HU
egész egyerûen ÁTÍRTA a RELOADED által elhelyezett szövegeket (space karakterrel
töltötték ki pl.) a 2 file-ban és így adta ki média-mellékletként forgalomba.
Mellékletként itt vannak a 2 bináris file-összehasonlításról a különbségek file-ban
(GS_PSIOPS_EXE.txt és GS_PROTECT_DLL.txt).
Mindenki alakítsa ki a véleményét errõl a nyilvánvaló csalásról.
Személy szerint nagyot csalódtam a fiúkban.....
Punisherofgamestar
----------------------------------------------------
Szerény véleményem szerint ezt 1 módon le leheten ellenõrízni 100%-osan.
1. Feltelepíted a kalóz verziót. (amit természetesen 24 órán belül törölsz 😄)
2. Rámásolod a Gs-es Psi ops DVD-n lévõ protect.dll-t, és psi ops.exe-t.
3. Ha elindul akko csáá..
Amúgy én abbahagytam a játékot. Most ilyen ismétlõdõ folyosós, hallucinációs részen vagyok, de eluntam hogy minden egyes elhalálozás után elõröl kell kezdeni (az amúgy baromi nehéz) pályát. Tisztára mint a gagyi konzolokon. Szóval részemrõl uninstall.
miután leraktam a 3 bombát és eljutottam abba a nagy kör alakú terembe hova kell menni? le vagy fel? és ha le akkor hogy mert a lift csak felfelé visz és utána leszakad?
lécci segítsetek mert amúgy nagyonb fasza a játék
A legjobban azt sajnálom egyébként, hogy még egy kis csiszolással igazi korszakalkotó játék lehetett volna. pl:a csávó mozgáskultúrája, közelharc és a már említett lõfegyveres harc még sok fejlesztésre szorult volna.
negatívumok, amik kurva zavaróak:
lopakodni felesleges ilyen csaló AI melett...
lenyomtam az Y-t, ki az ajtón át 2 ember állt elõttem. elkezdtek futni a "testem" felé. meg hihetetlenül jól céloznak a drágák..:l
meg ha egy láda mögött gugolsz hozzálapulva, szembõl akkor is eltalálnak:l (megjegyzem, VASláda)