Psi-Ops:The Mindgate Consp.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://onlinegame.hu/index.php?bejegyzes=4a028ba1df956<#nezze>#nezze>
nagyon zavaró hogy mozgás közben továbbmegy/el se indul az én irányításomra!
vertial sync-et hiába kapcsolom ki nem jó. mi lehet a baja?
(2ghz, 768mb ram, ati radeon 9600, 2éves xp)
Nem tud valaki a Psi Ops Mindgate Conspiracy-ra magyarítást???
Aki tud az írja ide a linket pls!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a gamenak van egy olyan baja, hogy egy csomószor lefagy és kilép. már a 2. pályánál nem tudok továbmenni mert mindig kilép<#rinya>#rinya>
(de ha azokra a lassan mozgó izékre gondolsz a végén, akkor asszem tûzzel kell lelassítani õket, vagy mi.. utána meg talán jön a japó nõ és õt is el kell pusztítani)
ott tartok ahol az a japán nõ van és vagy szédülve meg szellemeket látsz ott merrre kell mennni elõre is kössz
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
De olyan jó nektek: Ti eltudtatok benne akadni... Nekem az egész játékban a kihívás hiányzott:( (nem az ellenfél kihívás, hanem a bossfight, és a "bolyongás/szarakodás" kihívás. Mert vihetném elit fokozaton, de attól még nemfogok rajta bolyongani
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ha ez az akkor azt kell csinálnod hogy:
vannak kapcsolók amik gyorsítják a fúziósugarat. ugy kell intézned hogy az elején a kapcsolókat még te kapcsolgatod, de egyre gyorsabb a sugár, ezért a végén már egy általad irányított ellenséggel kell kapcsolni az utolsó elõtti kapcsolót ami maradt, úgy hogy te ottvagy a legutolsó kapcsoló szobájában(amit még nem kapcsoltál be), így nem kell kimenned amikor nagyon gyors a sugár.
szal valahogy úgy intézd hogy irányított ellenséggel csináld olyan helyrõl, ahol még nem kapcsoltad be a kapcsolót, én így emlékszem
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Tegnap raktam föl a gémet és hát...........elakadtam asszem a második pályán.
Röstellem de egyszerûen nem tom megcsinálni.
Küldök pár képet.
Ha tovább megyek akkor azt a nagydarab niggert és a sárga fapofát hallgatom ki.
Utána pff látom a térképen a documents (kis zöld karika) de nem találom és nem is férek hozzá.
Szépen kérlek titeket próbáljatok meg segíteni mert eddig tök ász a gém és szeretném tovább vinni.
Ha még kell kép csak szóljatok.
sztem cask a legeslegvége egy kicsit nehéz...
vegyétek meg, tölcsétek le, én csak ajánlani tudom!
megjegyzem nekem lejárt az idõm de nemcsinál semmit.
asszem itt tartassz
itt van végigjátszás de nem tom hol kellene "felemelni magamat"...
http://faqs.ign.com/articles/530/530802p1.html
pls. kösz
skatebab
most tartok ott ahol a lilaruhás négert( najó, afroamerikai :) ) -el harcoltam, de elmenekült. kb hol tartok? remélem azé hogy még nemtartok a közepén, túl rövid lenne...
Azon a pályán vagyok amikor be kellene menni a dagadék szobájába de nem tudok mert piros a gomb.MIt kell csinálni.
Ezért szeretnék kérni a játékról egy gép minimumot.
köszi
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
a vörös hajú tüzesmenyecskét hogyan kell kinyírni??<#kerdes>#kerdes>
Azt szeretném kérdezni mennyi a játék minimuma?
És mennyi az ajánlott az optimalis?
Megtaláltam a psi ops-ot a gamecopyworldon
Ott mindent le kell tölteni?
Meg még azt akartam hogy ott amit letöltök arról fel lehet telepiteni a gamet?
Köszi a tippet
De tudnál adni egy pontosabb címet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nem nehéz: fogj egy kék ruhás csávót és MC-lal kapcsoltasd be vele az egyik henger szerû izét. te legyél ott a másiknál és a visszaszámolás vége elõtt kapcsold be a második hender izét. ekkor kinyílik egy ajtó és nemsokára megkapod a pirkinézis képességet!<#wink>#wink>