13
  • RpPRO
    Rage3d-n van par forum, meg az x850-eket sem lehet megvenni.... Egyre toljak visszafele a kezbesitesi datumokat a webaruhazak. Arrol volt szo, h bezzeg az x850 huu de mennyire kaphato lesz, igy meg ugy, blabla. Ugy nez ki, megismetlodik ugyanaz, mint az x800xt-PE eseteben. Rossznyelvek szerint a PE nem platinum edition-t jelent, hanem Phantom Edition-t, magyarul alig latta valaki, alig van valakinek.

Nem tudnak elegendo mennyiseget eloallitani, ill. a selejtarany (mely nem bir menni azon a sebessegen) nagyon magas.

Egy taska penzbe lefogadom, h az r520-as szeria nem jon ki nyarig kozepeig....
  • ati88
    hmm, s lesz, ami kihasználja ezeket az egyre jobb videókártyákat? csak játszani nincs értelme egy x800xt-nek, szerintem.
  • Sauron
    Én örülök, hogy jönnek ki újabb kártyák! Így lejebbmegy az ati x800-as ára. Kell az új gépbe!
  • Tetsuo
    A 3Ds Voodoo óta nem is volt (jelentős változás)..
  • arty
    haat, azert ha nyar elejere lesz egy mindent alazo r520, es nincs nvidia valasz, akkor azert megugorhat az ATI ... (ld. 9500/9700 szeria vs FX5600/5800 (hehe) )
  • HUmanEmber41st
    "Nem várható jelentős változás......sajnos a gépem belsejében sem
  • janos666 #7
    "amíg elkészülnek a Pixel Shader 3.0 és DirectX 10 szabványokat támogató utódok"
    Akkor az R520-ban még nem is lessz 3.0? A DX10 meg nem 4.x-ig megy el?
  • SoDI---
    DirectX neXt
  • Tiby
    Huh.Mindenki cserélje le a videókártyáját egy jobbra
  • blackeagle
    Verzióvadászok előnyben.
  • Killgore
    DirectX 10.... azta :) Emléxem amikor directX 5-tel menő voltam :D
  • Gabest
    DirectX X
  • L3oN
    Directx 10? Nem semmi :D