13
-
RpPRO #13 Rage3d-n van par forum, meg az x850-eket sem lehet megvenni.... Egyre toljak visszafele a kezbesitesi datumokat a webaruhazak. Arrol volt szo, h bezzeg az x850 huu de mennyire kaphato lesz, igy meg ugy, blabla. Ugy nez ki, megismetlodik ugyanaz, mint az x800xt-PE eseteben. Rossznyelvek szerint a PE nem platinum edition-t jelent, hanem Phantom Edition-t, magyarul alig latta valaki, alig van valakinek.
Nem tudnak elegendo mennyiseget eloallitani, ill. a selejtarany (mely nem bir menni azon a sebessegen) nagyon magas.
Egy taska penzbe lefogadom, h az r520-as szeria nem jon ki nyarig kozepeig.... -
ati88 #12 hmm, s lesz, ami kihasználja ezeket az egyre jobb videókártyákat? csak játszani nincs értelme egy x800xt-nek, szerintem. -
#11 Én örülök, hogy jönnek ki újabb kártyák! Így lejebbmegy az ati x800-as ára. Kell az új gépbe! -
#10 A 3Ds Voodoo óta nem is volt (jelentős változás).. -
#9 haat, azert ha nyar elejere lesz egy mindent alazo r520, es nincs nvidia valasz, akkor azert megugorhat az ATI ... (ld. 9500/9700 szeria vs FX5600/5800 (hehe) ) -
HUmanEmber41st #8 "Nem várható jelentős változás......sajnos a gépem belsejében sem -
#7 "amíg elkészülnek a Pixel Shader 3.0 és DirectX 10 szabványokat támogató utódok"
Akkor az R520-ban még nem is lessz 3.0? A DX10 meg nem 4.x-ig megy el? -
#6 DirectX neXt -
Tiby #5 Huh.Mindenki cserélje le a videókártyáját egy jobbra -
blackeagle #4 Verzióvadászok előnyben. -
#3 DirectX 10.... azta :) Emléxem amikor directX 5-tel menő voltam :D -
Gabest #2 DirectX X -
L3oN #1 Directx 10? Nem semmi :D