40
  • trabant
    Hát ha neked egy K6-2 meg egy Riva128 erős gépnek számít...
  • KenChi
    És ismét képek!
    (Sorry elöbb lemaradt)
  • KenChi
    Na ez meg egyenesen kötelező (nekem)...

Képek
    És ismét képek:
  • KenChi
    És mozgás közben...PSP
  • KenChi
    Azért monjuk megnézném a kijelzőjét működése közben, mert a screenshot 460*345 felbontás de a gép sokkal kevesebbet bír! Szóval már az is érdekes, hogy egy ilyen nagy képek közölnek mindig, mikor a gép nem ennyit kezel!

PSP esetén a valóságos képeket látjuk mindig!
    Egy példa:
    http://namco-ch.net/ridgeracers_psp/screenshot/index2.php
  • Tetsuo
    Ha Microsoft CE, akkor bebaszott..
  • Shadow_THH
    hmm tényleg nagyon szép, de ugye az ff sorozatok grafikáját ps-re nem nagyon mulhatja felül semmi konzol téren
  • arty
    Richard Burns Rally

ha ez a gep ilyet tud, normalis FPS mellett, akkor az dicséretes :) RBR amugy is rulz :)
  • Shadow_THH

jaj bazz majdnem beszartam ez nagyon jó :DDDDD

vacak elmaradtott 0 Nokia? :DDDDDD ez de rossz most komolyan
  • TeszteloPontHu
    PS1 emuhoz szerintem kevés lesz a 400 MHz-es proci. PC-n is elég erős gép kell a normális PS1 emuhoz.
  • CSOCSO
    ettol fuggetlenul lattam a videokat.. kepeket.. olyan kepe van mint egy psx nek..
  • AS
    Most remélem nem a vacak n-gadere gondoltál! mert az egy 0!
    Nokia nagyom elvan maradva!
    Samsung a Best!
  • Herkulles
    Vannak még ilyen japán mini konzolok a jakuázzák gyártják dögivel :D Majd az eladási adatokat kell nézegetni, nem csak japánban...
  • mechorg
    Kicsi a kijelzoje, de amugy nem nez ki rosszul... szerintem.
    Lehet hogy az emberek enm varnak majd addig amig megjelenik majd a PSP, es ez a güzümondónak elony.
  • Shadow_THH
    igen való igaz, az emulálás sokat dobna rajta, sőt akkor talán még ütné is a többit (főleg a "szegényebb" országokban :) ) de ha nem akkor meg temetni való. A psp is tud zenét lejátszani meg max valami konvertálás útján fog tudni filmet is.

KenChi X-re azért mondja, hogy pc-style cuccok vannak mert igaza van :) X-boxra programozni/portolni a legegyszerübb, ezért is érkezik rá sok átirat, és ezért van hozzá egy rakat játék. És persze Billy jóhogy nem szakít azzal ami gazdaggá tette.
  • Shadow_THH
    Már több mint egy éve ilyen telefonok vannak! A Nokiánál!
  • AS
    Hamarosan ilyen telok lesznek! A Samsungnál!
  • Anubys
    Félreértés ne essék, én sem estem hasra tőle, de nem kell rögtön temetni. Maga az ötlet nem rossz, ami miatt be fog halni a PSP-vel szemben, az az ára lesz inkább, nem a játék kínálat vagy a HW. Majdnem 500 dollár azért kicsit húzós, még akkoris, ha a cucc konzol, digikamera, mp3 és filmlejátszó egyben.
    Ami iszonyatosan megdobhatja, az az emuláció, ha csinálnak rá pár emut, szerintem baromi sokan megvennék. Gondoljátok csak át, PS-emu, rátölttötök a 3 Gigás kártyára mondjuk 5 PS1-es játékot meg 150 Megadrive játékot és nyomultok velük... Azért már nem olyan gáz, nem?

KenChi: Miért is gondolod, hogy X-re pc-style cuccok vannak? Tökéletesen ugyanolyan konzol, mint pölö a ps2, csak nbem esik szét az olvasófej egy fél év után... :p
    Bár az tény, hogy elég sok pc-re átírt játék van rá, de nem pc-ről átrírt...

Csocso: nézd meg jobban... :)
  • Shadow_THH
    miért van az egyik képen zene lejátszó a másikon meg ilyen csillagkapu irásos benga gombja oldalt? :)
  • Shadow_THH
    meg fog bukni halálosan...
    meg most attól a pár ezer éves játéktól esekk hasra amit kinál, ezek nagy részét amugy is kiadták már n-gagere :)
  • KenChi
    Na a screenshotok meg is győztek gyorsan - ilyet se fogok soha venni! Nálam a PSP hangulata már odabasz! Itt szinte csak megint a tipikus ültessük át a PC-style zsebkonzolba! Wazze ezért utálom az Xbox-ot is! Aki ilyen szarokkal akar játszani annak ott a PC!
  • Vers
    nvidia gpu-val, ugye most viccelsz
    a DS-ben nincs is ilyen :DDDDDDDDD

ettöl függetlenül egy nagy szar ez, mácsak azért is mert köze van a m$-hoz
  • CSOCSO
    szerintem grafikaban DS alatt all..
  • bitubo
    miazagizmondo?
  • Anubys
    Ja, és két gyors screenshot:

http://gizmondo.allack.co.uk/Games/SD/Detail.php?ProductID=111&pageNum_Game=0&totalRows_Game=13&ZoneID=UK
  • Anubys
    Hopsz, mit találtam:

Gizmondo upcomming titles:

Angel Fish
    Carmageddon
    Chicane
    City
    Colors
    Conflict: desert Storm II
    Conflict Vietnam
    Interstellar Flames 2
    Richard Burns Rally
    Speedgun Stadium
    Stuntcar Extreme
    Super Drop Mania
    The Great Escape
    Ages of Empires
    Constantine
    FIFA 2005
    Firehammer Fathammer
    Gauntlet
    Ghost
    It's Mr Pants
    It's the movies
    Italian Job
    LA Rush
    Marble Madness
    MechAssault
    Midway
    Mortal Kombat : Deadly Alliance
    Music
    NBA Ballers 2
    Ready 2 Rumble
    Skateboarding
    Tony Hawks Underground 2
    Ultimate Spiderman
    Unreal
    Worms

Azért annyira nem gáz a cucc... :D
  • Anubys
    Azért lehet valamennyi esélye, főleg, ha kijön hozzá a PS1/N64/Dreamcast emu, azzal még tarolhat...
  • CHEAPBOY
    a nagyok szorostul borostul megeszik (Sony/Nintendo) ezt is.
  • Macc
    Eleg gyengus a 4 jatek ami van ra. A 2 3D-s jatek a stunt meg a rally, azok eleg erdekes screenshotok, ugyanis a felbontasa vagy a duplaja a tenylegesnek. Ezek a jatekok, kb gameboy advance szintuek, ugyhogy nem lesz itt nagy rivalizalas.
  • Macc
    Ez nagyon tragyanak nez ki, akar magyar designere is lehetne... Sztem a PSP-re sokkal tobb es jobb jatek lesz. De erre mi van? A kepen se tudtak mutatni egyet mukodes kozben.
  • KenChi
    igen-igen!
    úgy ahogy mondod! marketing a titka mindennek...
  • KenChi
    Nem birom ki, muszáj megszólalnom!
    PSP jelenleg csak is Japánban kapható! USA-ban és Európában csak március környékén lesz kapható! Nem a konzol minősége számít túlnyomó részben, hanem a hozzá érkező játékok döntenek! Akinek PlayStation(1-2) konzolja van otthon, az valószínű hogy a hordozható változatra is ráteszi a kezét! De persze mindenki maga válassza a megfelelő gépét! Én a PSP mellett állok! '96 óta a Sony elkötelezetje vagyok! És ezen nem fogok változatni! Ez idő alatt kialakultak bennem bizonyos követelmények (szinvonalas RPG-k, anime, manga, igényes sztorik, s semmi igénytelen amcsi game)! Én ezt a vonalat a PS-ben találtam meg!
    Amen!!
  • Cat #8
    a marketing sokkal többet ér mint a tudás...
  • Anubys
    "Csak alig egy hónapja kapható a Sony PlayStation Portable konzolja, máris itt az első konkurense."

Kár, hogy régebbi, mint a PSP... Amúgy meg Zodiac onwz alles!!! :D
    Már egy jó ideje kint van, és szerintem kenterbe veri a PSP-t.
  • Sheltem
    Gba SP + flash
  • The Hedgehog
    Hát a két mutatóujjas gomb szerintem elég körülményesen érhető el... ki fog így handheldet mint a felső képe? sztem senki!
    Meghát szerintem a játékkínálattal amit majd a Sony nyújt nem is veheti fel a versenyt!
  • barret
    Az biztos hogy ronda!
    De majd meglátjuk,az eladási adatokat.
  • Vers
    ez egy nagy szar , ránézésre is
  • Lacc
    Hát ez érdekes, erről még ezelőtt nem lehetett hallani... Én úgy látom, hogy itt a handledekre kiadott játékok fognak dönteni, és eddig a PSP áll nyerésre nálam ilyen téren.
  • kidintwo3
    De hát bákker ez a design olyan mint egy IKEA főzőóra a konyhából.