Félelmetes filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Én anno megnéztem az Ideglelést (úgy hogy nem a filmre koncentráltam, hanem egy lányra) és egyátalán nem volt rémisztõ! De mikor magam néztem meg akkor már megvolt a para feeling...
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Meg volt egy másik film, ahol asszem játékfigurák keltek életre, és gyilkolták az embereket. Egyszer benézett az egyik ember az ágyalá, és fúróval homlokon fúrták 😄 Ezektõl a filmektõl gyerekkorában szarik be az ember, utána már csak mosolyog rajtuk 😊
spam. sry
I love this game!
Retrosorozatok közül parásnak mondatottak az olyanok, mint az Örvény, A hegy gyomrában, és A hetedik út titka. Bár ezekhez a maguk idejében nem volt szerencsém.
spam. sry
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
spam. sry
ez a film címe és a 80-as években készült..valóban propaganda célokra..!
akkor vetitették éppen amikor Reagen és Gorbacsov nem tudtak megegyezni arrol hogy ki szerelje le elöbb az atom töltetû rakátákat!
Álitólag...Reagent sokkolta ez a film!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
pls
htx
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
tényleg nagyon kitszélesíti a vér/bél/szadizmus/broáf kategóriát...
[megvan az összes!<#vigyor1>#vigyor1><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz1>#gonosz1>egyszer elég volt végignézni mindet]
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Az egyik kedvencem.<#eljen>#eljen>
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
én a hétvégén néztem meg az elsõ részt..!
döbbenet mennyire jó volt..és ha figyelembe veszem hogy 15 éve láttam kb..élmény volt újra megnézni..😊
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Azonban a fényképekkel hiába próbáltak ilyesztgetni, nem jött össze nikik, sajna 😞
mov ah,4ch int 21h end
SPOILER
Amikor kinyítják Damien anyjának a sírját és bebizonyosodik hogy tényleg sakál volt/ott a sírban/ na az über jelenet!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
szégyent hozott az elsö kettöre!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
😄DDDD
mov ah,4ch int 21h end
Jajj, ez nem az a láncfûrészes?
mov ah,4ch int 21h end
Az az egyik legkiralyabb horrorparodia 😄
Hmmm... hát sajna manapság jó pár alkotás süllyeszti a mocsárba a horrorfilmeket, az tény. Parázni nagyon nem szoktam, csak egy két jelenettõl megilyedni. Ilyenek pl:
- A dolog (The thing): mikor a csók a forró vassal piszkálni akarja az idegen vérmintáját, aztán erre kiugrik a csészébõl a vér. Majdnem hanyattestem a székkel 😊
- Kapcsolat a mennyországgal: A látnok (Talking to heaven): mikor a kisfiú ül a csóka kanapéján (vagy hol), meg se szólal egész végig, aztán mikor kinyitja a száját, egy rakás föld kiömlik belõle. Végigfutott a hátamon a hideg.
- Az ördögûzõ (The exorcist): A kiscsaj jön le a lépcsõn hídállásban, aztán kinyitja a száját, és vér jön ki belõle. Hú mekkora jelenet 😊
Kiskoromban vmi iszonyatos rettegés uralkodott el rajtam mindíg, ha egy filmben koponyát mutattak 😄DD
mov ah,4ch int 21h end
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Félelmetes filmet viszont már láttam: Halálhajó (Event Horizon) - na ez félelmetes volt.
Ja, és a környezetemben többen mondták, hogy az Ördögûzõ (The Exorcist) elég parás. Nekem az nem tûnt annyira veszélyesnek...
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
spam. sry
Fellelhetõ jó minõségben sokfelé, szerintem nem lesz gond vele.
Már szedem is lefele.<#eljen>#eljen>
A másik, amit írtál a Beyond, Lucio Fulci mestermûve, egy örökzöld klasszikus. 😊
Meg volt az az Eibon vagy hogy hívták, mikor az elején befalazzák a festõt mert meg festette a poklot.Na abban volt egy csaj akinek mintha fehér hájog lett volna a szemén,de utáltam.<#gonosz3>#gonosz3>