66
Nemesis Strike
-
#26 shootokat rakhatsz ha gondolod. -
#25 az már bőven jó, nekem még csak csordogál lefele, de annyi most a cucc hogy nem tudom mikor kerül erre sor, még az act of war meg a cold fear-el nyomulok, de hétvégére talán ez a kettő ki lesz végezve, mert elég rövidnek tűnik mindkettő. -
Lifeforce #24 Én csinálom végig.
Sztem nem rossz gamma.
Aki szerette az Project IGI 1.-et az jót fog vele játszani.
A grafika nem túl szép, olyan mint az IGI1 volt, talán egy kicsit szebb.
A mozgáskultúrája viszont nagyon ott van, úgy mozog majdnem mint J. Fischer a SC-ben.
Az irányítás egy kicsit consolos, de nem zavaró, tehát tökéletes a kameraállás, és az irányítás is.
A küldetések jók, azonban hiányolom belőlük a gondolkodást.
Olyan megoldások vannak a játékban, amit eddig sehol nem láttam.
Összességében nem rossz játék.
Ha kértek shotokat, vagy egy kis filmet belőle, szívesen felrakok. -
#23 Nincs valami nagy mozgolódás, ez nem valami jó jel a játékra nézve. -
#22 Szerintem olyan mint egy feltuningolt Kill Switch. -
crossy104 #21 Talán egy gyenge 50%.Három perc után uninstall. -
Gabe18 #20 Hát a 90% grafika szerintem erős túlzás,bár mozgásban nem olyan rossz. -
abonyitomz #19 Értékelésem a 2 gyakorló pálya és az első küldetés alapján:
Grafika: 90% (szép effektek , talán kevés a tereptárgy az épületekben)
Irányítás: 71% ( elég furcsa hogy balról lehet célozni ill kissé nehézkes , a hójáró irányítása elég gáz , telepített ágyúval lőni kicsit nehéz)
Hagok/Zene: 81% (lehetett volan szebb is)
Pozitívum: lesz olyan küldetés amikor kiugrunk a repülőből és ott kell lövöldözni , az elég egyedi lesz!
Értékelés: 82%
--->Jobb mint a Kill Switch , aki teheti az próbálja ki!<--- -
#18 Engem érdekel ! Aztán majd ha kipróbálom elválik.
-
Gabe18 #17 Hát ez ugyanaz lett valóban mint a Kill Switch volt,de raktak bele újításnak jópár dolgot.A tanitó mód csak kb fél óra mire végigszenvedi magát rajta az ember,ezalatt van minden éjjelátás,hójáróvezetés,láthatatlanná válás,stb...
Ugyhogy mire a rendes játékhoz eljutottam,kissé bele is fáradtam már.Végülis elég egyszerü játékmenete lesz,de talán éppen ettől lehet jó.Hát a grafika az kissé fapados lett,de a képeken majd látszik ha minden igaz...
-
Gabe18 #16 Hát csak holnapra lesz meg,akkor irok róla. -
#15 A trailer alapján elég gyenge eresztés... -
#14 -
#13 -
#12 Kill Switch szerü de korszerübb / fizika, effekt/ akciógame. Jó. -
#11 nah én speciel ezt is vártam anagy év végi/év eleji pangás után ez má igen -
Gabe18 #10 Hát ha ftp-re felkerül ma akkor én leszedem,akkor majd irok éjjel valamikor róla. -
Caponee #9 Szedd le és majd irj ha van benne valami érdekes.Ugylátom senkinek sincs kedve most foglalkozni ezzel. -
#8 Vajon van benne coop multiplayer mód? -
Kaslerka #7 Szerintem teljesen ugyanaz mint a Kill Switch. Újabb rókabőr. -
Gabe18 #6 Ez is megjött. -
Gabe18 #5 Az USÁ-ban már elvileg megjelent,az Xbox-os verzió már az nforce-on természetessen...
Amit ismerősömtől halottam róla,asszerint egy jó játék. -
#4 így van,grafikailag nem nagy szám,de egy rakás kevésbé hiperszuper kinézetű gém adott esetben nagyobb játékélményt nyújt,mint némelyik "nagyágyú":) -
#3 A képek alapján nagyon hasonlít a Kill switch-re... -
#2 hmmm... -
#1 szerintem jópofa tps-nek ígérkezik,hip games nekem eddig sok faszát nyújtott:)
http://www.hip-games.com/games.php?id=54