Nemesis Strike

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
én azért odáig nem jutotottam elenben azért pár hete már befejeztem a gamet, de szerintem a Kill Switch jobb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

most vertem szét a bill ugyan itt.... eccer majd rájövök 😊))

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

magus755
Ha valaki el van akadva a 2 pályán ott azt kell csinálni hogy zuhani kell mint állat!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Shep
Mi a trükkje annak a pályának /18/ amikor kiugrok a gépbõl, és ezermillió rakéta repül felém, elkerülni nem nagyon lehet, szétõlõni mégúgy sem, ha nem zuhanok akkor szerintem lejár az idõ, szóval? ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
na meg vagyok lõve, 1x pálya Owl-al bejutottam a bunker belsejébe, aátvezetõ megvan és csak ott ál a fickó az átvezetõs szélesvásznú dolog még mindíg ott van, a karakter tud jobbra balra nézni és ennyi, remélem ha újrakezdem akkor már jó lesz.

leslieboy
köszi,sikerült!<#vigyor0>Csak most vehetek egy új billentyûzetet!<#vigyor><#idiota>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Shep
na úgy lehet, hogy az összes irány gombot nyomogastod egyszerre ész nélkül

Engem is érdekelne,hogy hogyan lehet lerángatni magunkról azokat a figurákat
Shep
fel vagyunk háborodva, de ha megmondod, hogyan kell lerángatni magunkról a figurákat, akkor szemet hunyunk a dolog felett 😊

Seth
nem akkora probléma nyugi <#idiota>

PSN ID.: Beegabor

dardevil
Hát én nem tom, hogyan került be ez a kép oda ! Mert én nem ezt linkeltem az biztos ! Amivel feltötltöttem én többet nem használom, ez már a 2. ilyen alkalom. Egyébbként nem értem az egészet.

Elnézést kérek mindenkitõl.

Shep
én is szivesen elekadnék ott.

bodesz
az a hely ami a 3. képen van na én ott akadtam el 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

leslieboy
Szintén ez a problémám!Ráadásul én olyan pályán vagyok,ahol ha rámkapaszkodik,akkor egy idõ után belerombolunk a rakétákba!SOS!!!<#phone><#falbav><#conf>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

magus755
sziasztok én még csak most kezdtem a gamet és a második pályán vagyok megtudnátok mondani mit kell csinálni amikor lebegek?

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Shep
A levegõben ránkakaszkodókat, hogyan lehet lerázni, azt írja mozogjak mindenféle irányba na jó de hogy, levegõbe elég érdekes dolog.

Shep
tudom én is így jártam, ezért mentem vissza más utat keresni a nép meg csak jött és jött, aztán visszamentem és simán átfutottam, szóval ha máshogy nem megy a gurulással próbáldd úgy simán átmegy.

dardevil
MISSION 09: KARLINGRAD DOCKS

Én most járok az elsõ orosz pályán, aszem felköthetem a gatyám.

Shep! Ezen a pályán akadtam el, beértem a száraz dock-ba ahol mindenki RPG-vel rohangál, létrán felmásztam egy nyitott ajtóhoz,amin ha bemész jobbra energia és pajzstöltõ balra egy pár katona és pár csõ a falnak döntve, de az istennek sem tudok alattuk átmenni még gugolva sem, szétlõni nem lehet a csöveket, pedig a térkép szerint ez az egyetlen átjáró az elsõ helikopterhez. most ez BUG, vagy hogy kell eljutni az elsõ helikopterhez?
Shep
Hány pálya van?

Mekkora durva volt ez az elsõ orosz pálya, mindenhol RPG-sek, ráadásul ha nem jó fele mentem folyamatosan újrajöttek, a helikopter meg átlõtt a falon, nézem mi a fene ez honnan lõnek, káromkodok, mondom mi van láthatatlanok, aztán mikor a helikpter lõtt akkor jöttem rá, hogy jé ezek átlõnek a falon, na mondom szép.

leslieboy
thx!Köszönöm sikerült!Szerintem király játék!!

Sehol sincs lépcsõ, csak létrák... és sehol viz. A radar piros pöttyel mutatja hogy merre menjek, de ott a falhoz vannak döntve csövek és sehogyse tudok átjutni, még guggolva se.(És ott ment is a játék.) Ugyhogy légyszi ird le pontosabban, mert már nagyon felbasz agyilag 😊 köszi
Shep
menj a lépcsõn, aztán jobbra a végéig ott pedig a vízben lesz a falnál egy tartály ha azt szétlövöd kirobbanjta az a falat és mehetsz tovább

Sziasztok!
a 9. pályán tartok! Annál a résznél tartok, ahol a félredöntött csöveknél el kéne menni a helikopterek felé, de nemtudok!! Ez most valami bug, vagy mi? segítsetek!
leslieboy
Én elakadtam azon a pályán,ahol a túszt a helihez kell vinni egy légpárnáson.Egy ídõ után elfogyott az út,és most semmere!Gyalog továbbmehetnék,de nem jön velem a túsz,ha kiszállok a jármûbõl!Mit kell itt tenni?

dardevil
Újjabb képek.

dardevil
Villámgyorsan zuhanni.
Aszem bal shift + valamelyik iránybillentyû.
Szerintem már sikerült.

Shep
játék közben hogyan tudok kilépni, ESC-re nem reagál

Vki help me!!
2. pálya,zuhanás,mit kell csinálni?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Én már tegnap végignyomtam.
Nagyon tetszett 😊
dardevil
Én most kezdtem a 3. pályát.
A modern ninja-val való öldöklés tettszett a vonaton!
Majdnem olyan volt mint: A Préda c. filmben.

gergod
Köszi!

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nekem az egyik éjszakai ugrás tetszett a legjobban.
Ugrás közben megtámadtak jó sokan.
Nincs benne multi.
dardevil

gergod
Aki tolja mondja már meg légyszi, hogy van-e benne coop multi?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

dardevil
Page up - dawn. Oké !
Köszi !

A Page up és dawnnal választasz gránátot.Azt mondja, hogy dobd el az MMB tipusú gránátot.
Az eseményt meglátod 😊
dardevil
Én már a gyakró pályán elakadtam.
A kém pasit irányítom a gyakorlópályán. A feladatom, hogy Select MMB gránat - remélem jó írtam - na itt nem tom mit kell csinálni.Mit válogassak ? Én már tologattam a dobozokat is, de semmi.
Aki tud segítsen, elõre is thx !

Itt lehet nézni shotokat.
Ez most éppen a lopakodó pali 😊
Két emberrel vagy, az egyik katonai, a másik ilyen kém szerü.
Shep
shootokat rakhatsz ha gondolod.

Shep
az már bõven jó, nekem még csak csordogál lefele, de annyi most a cucc hogy nem tudom mikor kerül erre sor, még az act of war meg a cold fear-el nyomulok, de hétvégére talán ez a kettõ ki lesz végezve, mert elég rövidnek tûnik mindkettõ.

Én csinálom végig.
Sztem nem rossz gamma.
Aki szerette az Project IGI 1.-et az jót fog vele játszani.
A grafika nem túl szép, olyan mint az IGI1 volt, talán egy kicsit szebb.
A mozgáskultúrája viszont nagyon ott van, úgy mozog majdnem mint J. Fischer a SC-ben.
Az irányítás egy kicsit consolos, de nem zavaró, tehát tökéletes a kameraállás, és az irányítás is.
A küldetések jók, azonban hiányolom belõlük a gondolkodást.
Olyan megoldások vannak a játékban, amit eddig sehol nem láttam.
Összességében nem rossz játék.
Ha kértek shotokat, vagy egy kis filmet belõle, szívesen felrakok.
dardevil
Nincs valami nagy mozgolódás, ez nem valami jó jel a játékra nézve.

CalebJoe
Szerintem olyan mint egy feltuningolt Kill Switch.
Talán egy gyenge 50%.Három perc után uninstall.

Hát a 90% grafika szerintem erõs túlzás,bár mozgásban nem olyan rossz.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Értékelésem a 2 gyakorló pálya és az elsõ küldetés alapján:

Grafika: 90% (szép effektek , talán kevés a tereptárgy az épületekben)
Irányítás: 71% ( elég furcsa hogy balról lehet célozni ill kissé nehézkes , a hójáró irányítása elég gáz , telepített ágyúval lõni kicsit nehéz)
Hagok/Zene: 81% (lehetett volan szebb is)

Pozitívum: lesz olyan küldetés amikor kiugrunk a repülõbõl és ott kell lövöldözni , az elég egyedi lesz!

Értékelés: 82%

--->Jobb mint a Kill Switch , aki teheti az próbálja ki!<---

dardevil
Engem érdekel ! Aztán majd ha kipróbálom elválik.

Hát ez ugyanaz lett valóban mint a Kill Switch volt,de raktak bele újításnak jópár dolgot.A tanitó mód csak kb fél óra mire végigszenvedi magát rajta az ember,ezalatt van minden éjjelátás,hójáróvezetés,láthatatlanná válás,stb...
Ugyhogy mire a rendes játékhoz eljutottam,kissé bele is fáradtam már.Végülis elég egyszerü játékmenete lesz,de talán éppen ettõl lehet jó.Hát a grafika az kissé fapados lett,de a képeken majd látszik ha minden igaz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Oldal 1 / 2Következő →