66
Nemesis Strike
-
#66 én azért odáig nem jutotottam elenben azért pár hete már befejeztem a gamet, de szerintem a Kill Switch jobb. -
Drex #65 most vertem szét a bill ugyan itt.... eccer majd rájövök :))) -
#64 Ha valaki el van akadva a 2 pályán ott azt kell csinálni hogy zuhani kell mint állat! -
#63 Mi a trükkje annak a pályának /18/ amikor kiugrok a gépből, és ezermillió rakéta repül felém, elkerülni nem nagyon lehet, szétőlőni mégúgy sem, ha nem zuhanok akkor szerintem lejár az idő, szóval? ... -
#62 na meg vagyok lőve, 1x pálya Owl-al bejutottam a bunker belsejébe, aátvezető megvan és csak ott ál a fickó az átvezetős szélesvásznú dolog még mindíg ott van, a karakter tud jobbra balra nézni és ennyi, remélem ha újrakezdem akkor már jó lesz. -
#61 köszi,sikerült!Csak most vehetek egy új billentyűzetet! -
#60 na úgy lehet, hogy az összes irány gombot nyomogastod egyszerre ész nélkül -
V Carter #59 Engem is érdekelne,hogy hogyan lehet lerángatni magunkról azokat a figurákat -
#58 fel vagyunk háborodva, de ha megmondod, hogyan kell lerángatni magunkról a figurákat, akkor szemet hunyunk a dolog felett :) -
#57 nem akkora probléma nyugi -
#56 Hát én nem tom, hogyan került be ez a kép oda ! Mert én nem ezt linkeltem az biztos ! Amivel feltötltöttem én többet nem használom, ez már a 2. ilyen alkalom. Egyébbként nem értem az egészet.
Elnézést kérek mindenkitől.
#41 -
#55 én is szivesen elekadnék ott. -
#54 az a hely ami a 3. képen van na én ott akadtam el :D -
#53 Szintén ez a problémám!Ráadásul én olyan pályán vagyok,ahol ha rámkapaszkodik,akkor egy idő után belerombolunk a rakétákba!SOS!!! -
#52 sziasztok én még csak most kezdtem a gamet és a második pályán vagyok megtudnátok mondani mit kell csinálni amikor lebegek? -
#51 A levegőben ránkakaszkodókat, hogyan lehet lerázni, azt írja mozogjak mindenféle irányba na jó de hogy, levegőbe elég érdekes dolog. -
#50 tudom én is így jártam, ezért mentem vissza más utat keresni a nép meg csak jött és jött, aztán visszamentem és simán átfutottam, szóval ha máshogy nem megy a gurulással próbáldd úgy simán átmegy. -
#49 MISSION 09: KARLINGRAD DOCKS
Én most járok az első orosz pályán, aszem felköthetem a gatyám.
-
Haversrác #48 Shep! Ezen a pályán akadtam el, beértem a száraz dock-ba ahol mindenki RPG-vel rohangál, létrán felmásztam egy nyitott ajtóhoz,amin ha bemész jobbra energia és pajzstöltő balra egy pár katona és pár cső a falnak döntve, de az istennek sem tudok alattuk átmenni még gugolva sem, szétlőni nem lehet a csöveket, pedig a térkép szerint ez az egyetlen átjáró az első helikopterhez. most ez BUG, vagy hogy kell eljutni az első helikopterhez? -
#47 Hány pálya van?
Mekkora durva volt ez az első orosz pálya, mindenhol RPG-sek, ráadásul ha nem jó fele mentem folyamatosan újrajöttek, a helikopter meg átlőtt a falon, nézem mi a fene ez honnan lőnek, káromkodok, mondom mi van láthatatlanok, aztán mikor a helikpter lőtt akkor jöttem rá, hogy jé ezek átlőnek a falon, na mondom szép. -
#46 thx!Köszönöm sikerült!Szerintem király játék!! -
Haversrác #45 Sehol sincs lépcső, csak létrák... és sehol viz. A radar piros pöttyel mutatja hogy merre menjek, de ott a falhoz vannak döntve csövek és sehogyse tudok átjutni, még guggolva se.(És ott ment is a játék.) Ugyhogy légyszi ird le pontosabban, mert már nagyon felbasz agyilag :) köszi -
#44 menj a lépcsőn, aztán jobbra a végéig ott pedig a vízben lesz a falnál egy tartály ha azt szétlövöd kirobbanjta az a falat és mehetsz tovább -
Haversrác #43 Sziasztok!
a 9. pályán tartok! Annál a résznél tartok, ahol a félredöntött csöveknél el kéne menni a helikopterek felé, de nemtudok!! Ez most valami bug, vagy mi? segítsetek! -
#42 Én elakadtam azon a pályán,ahol a túszt a helihez kell vinni egy légpárnáson.Egy ídő után elfogyott az út,és most semmere!Gyalog továbbmehetnék,de nem jön velem a túsz,ha kiszállok a járműből!Mit kell itt tenni? -
#41 Újjabb képek.
-
#40 Villámgyorsan zuhanni.
Aszem bal shift + valamelyik iránybillentyű.
Szerintem már sikerült.
-
#39 játék közben hogyan tudok kilépni, ESC-re nem reagál -
krisz21td #38 Vki help me!!
2. pálya,zuhanás,mit kell csinálni? -
Lifeforce #37 Én már tegnap végignyomtam.
Nagyon tetszett :) -
#36 Én most kezdtem a 3. pályát.
A modern ninja-val való öldöklés tettszett a vonaton!
Majdnem olyan volt mint: A Préda c. filmben. -
#35 Köszi! -
Lifeforce #34 Nekem az egyik éjszakai ugrás tetszett a legjobban.
Ugrás közben megtámadtak jó sokan. -
Lifeforce #33 Nincs benne multi. -
#32 -
#31 Aki tolja mondja már meg légyszi, hogy van-e benne coop multi? -
#30 Page up - dawn. Oké !
Köszi ! -
Lifeforce #29 A Page up és dawnnal választasz gránátot.Azt mondja, hogy dobd el az MMB tipusú gránátot.
Az eseményt meglátod :) -
#28 Én már a gyakró pályán elakadtam.
A kém pasit irányítom a gyakorlópályán. A feladatom, hogy Select MMB gránat - remélem jó írtam - na itt nem tom mit kell csinálni.Mit válogassak ? Én már tologattam a dobozokat is, de semmi.
Aki tud segítsen, előre is thx ! -
Lifeforce #27 Itt lehet nézni shotokat.
Ez most éppen a lopakodó pali :)
Két emberrel vagy, az egyik katonai, a másik ilyen kém szerü.