497
-
#337 Kár érte, de télleg elég link alak volt. -
#336 igen régen is Ő dolgozott cxsak aztán valamennyit kihagyott és addig Justin vette át a helyét -
#335 A David Mann motor festésével megcsúszott és Paul Sr. megunta a dolgot.
De a Lance Armstrong motort is ez a csávó festette meg állítólag régebben is dolgozott nekik. -
#334 hát sztem nem annyira béna. bár Justin télleg ott van a toppon ami a szakmát illeti. :) -
#333 Srácok, miért nem a Justinnal festetnek mostanában? Az a dagadt szkinhed sokkal bénább... -
#332 Egyszerű men ide menj oda játék.
Inkább kisgyerekeknek való. -
#331 nekem megvan de már megbántam hogy pénzt adtam érte... lehet van akainek bejön/bejönne de nem sok esélyt látok rá -
#330 Mér ?
-
#329 nem érdemes vele foglalkozni sztem -
#328 torrent -
#327 nemtudná vki honnan szedthetném az american chopper játékot? -
csifoly #326 Szeva! Ha valaki segítene, hogy hogyan kell torrentre (BitComet) feltölteni akkor szolgálhatnék az első és a harmadik évad 12-12 részeivel szinkronosan. -
#325 nem tom gyakornok volt e, egy piros Civic-el volt a srác
a másik gyakornok viszont hogy aludt :DDDDDDDD -
bkv2 #324 hi
-
#323 jaja, Ő az, tök korrekt srác -
#322 Melyiket? Azt a kis lúzer gyakornokot? -
#321 multkor a srácot simán kirúgta -
#320 Jujj, most Bluber és a Spielberg klón csávó versenyeznek. Ez a Bluber hány éves? 16-nak se néz ki...
Remélem ennek az üvöltözős agresszív skinheadnek még beveri a képét valaki egy vascsővel. Kicsit túljátsza a szerepét a csávó. -
#319 névszerint nem tom őket de gondolom a festő srácra gondolsz normális alatt -
#318 Igaz viszont jó kocsikat csinálnak. -
#317 én is nézem, de mintha mind fogyatékos lenne, egyetlen normális az a Charlie Hutton nevű srác :)
- az egyik fickó debil, (az a szemüveges mindíg a szemébe van húzva a sapi) úgy beszél mint egy nyomi
- a bluber az egy idióta
- a kis kopasz megjátsza a kemény fickót
- a főnök meg egy az egyben unszimpatikus :) -
Vegas #316 jah.. uncsi.. -
#315 Nekem nem tetszik, nincs olyan hangulata, mint Pauléknak :( -
#314 a főnököt egyenesen utálom, valamiért olyan unszi -
#313 Most kezdték nyomatni az American Choppers mintájára az American HotRodot, majdnem tök ugyanazok a karakterek vannak benne. Ha csak a hangot hallanám azt mondom American Chopper megy, nagyon lol. -
#312 De nem ? Úgy röhögtem rajta.. -
Vegas #311 D:D -
#310 Tök fasza az bajszos fickó.. -
#309 jah, télleg. jó neked:) -
#308 én nem nagyon tudok ronda choppert mondani. talán azok amiket Paul Sr. csinál:D:D najó nem csak vicc volt, de télleg nagyon szépeket csinálnak. megszeretteték velem a choppereket! -
zimzumm #307 én eccer láttam itt a debreceni főnixben egy teutul cgoppert
kiallitason volt
de gyönyörű. ne kérdezzétek melik vot az nemtom
-
#306 ma tökjó rész volt,a két paul-os különkiadás,tök fasza volt,hogy mennyit össze kiabáltak benne :D -
#305 az öreg a legnagyobb forma, azért egyszer megnézném eredeti szinkronban is :) -
#304 én azt bírom a legjobabn mikor az öreg kiabál hogy szétrúgom az ülepedet!!! vagy mike marháskodásait,de a mociakt is csípem -
#303 -
#302 Lehet,hogy nem ujdonság,de ha vkinek sok pénze van,vehet egy olyan mocit,amit Teutul-ék kreáltak!
-
#301 ez most fikázás akar lenni? -
Thanatos #300 ami nem sokat jelent ha valaki jó a nagy 0 kategóriában :P -
winnie #299 a jobb fajta reality showk egyike. -
#298 biztos forgatnak, azért nem kis pénz van ebben nekik:)
itt a 3 szezon epizod listája, azért van még mit leadniuk, meg mondjuk amit elfelejtettek leadni
46: Junior's Dream Bike 1
47: Junior's Dream Bike 2
48: Caterpillar Bike 1
49: Caterpillar Bike 2
50: Gillette Bike 1
51: Gillette Bike 2
52: NAPA Drag Bike 1
53: NAPA Drag Bike 2
54: The Best of American Chopper: Micheal Teutul as Himself
55: Military Bike 1
56: Military Bike 2
57: Yankees Bike 1