497
-
Monoton #377 részek engem is érdekelnének sorban! :) -
#376 volt vmi olyan rész,ahol mikey be volt öltözve,és ő volt a főszerepben vagy mi.asszem a kivágott jeleneteket mutatták :) az nagyon kéne.
tegnap láttam az euróopai utazásukat,hát látszik h mennyire lusták(tipikus amerikaiak),még a várba is liftel akartak felmenni XD -
#375 mait holnap pótolom de már mesélték hogy az is durva volt -
pauly #374 :DD
ez az európai utas részek jók voltak :) -
#373 Tegnapi részt reggel láttam hát az öreg Paul a zafirának hogy küldte ááááááá de komoly volt :DDDDDDD -
pauly #372 amugy az amcsi tényleg sokkal jobb :)
csak raknák vissza a régi hangját a vénembernek :( -
pauly #371 a 2. évad-ból raktak fel az egyik torrentre,most igy nem tudom hogy meilykre,ha erdekel akkor majd megírom... -
#370 ya,és persze /fav -
#369 a hotrodos közelsem olyan jó,mint az amcsi motorok.
amúgy vhonnan le lehet tölteni a szikronos részeket??
(torrentre gondolok) -
#368 Csárli kilépett a hotrod-ból?
De gáz...
ez a hotrod><chopper találka se volt semmi -
#367 Az tényleg nagyon illett hozzá :( -
pauly #366 Pff ezek a barom új hangot adtak a vénembernek :(
Remélem mostantól nem ez lesz a hangja,mert a régi nagyon jó volt neki... -
#365 szét röhögtem magam :)
Mikey, kicsit igazítok az ajtón :DDDD -
#364 áááááááááááááááááááááá most értem haza talán éjjel ismétlik még -
Vegas #363 nemláttam D:::::::::: -
#362 ÓÓÓ, végre új rész! Nagyon jó volt :D -
#361 20.00 -
Vegas #360 hánytól? -
#359 ma este elvileg új rész lesz :) -
Vegas #358 eztet láttam énis. Elég jo. -
#357 itt a srác oldala :) -
#356 -
#355 arról a motorról meg keresem a képet de nem találom
-
#354 az ousborne családot?arraól beszélsz?azt énis láttam,az überbrutál volt -
#353 azzta ez nem semmi !!!!!!!!!!!! azt asszem láttam X5re festette rá a családot(koponyák képében) De nem ez az a fickó aki egyszer volt ugyan csak ebben a sorozatban és lángot festett egy öreg autó elejére?????
Még a multkor volt a motorépítő vb-ben ey fickó az festett tele Throta (remélem így írják) fekete mociát koponyákkal az is eszméletlen jó volt. -
-
#351 Rides, valamelyik nap 2 festő kapott 1-1 pontiac gt akármilyen kocsit, hogy fessék le. Gondolom ilyen festő párbaj szerűség. Az a faszi olyat festett, hogy leesett az állam, mindjárt keresek képet remélem találok.
Ha nem látom, hogy ő csinálta azt gondoltam volna, hogy szgéppel rajzolták. :)
A csávót úgy hívják, hogy mike lávállié (fonetikusan) ő festette a koponyákat jack osbourne kocsijára. -
#350 a Rides az sokkal jobb, csk az teljesen más -
#349 Szar bizony. De az emberek miatt. A kocsik jól néznek ki. -
#348 Tényleg meg sem közelíti az occ szintjét. Bár a discovery-n vmelyik reklámban mintha azt mondták volna, hogy lesznek új részek, úgyhogy még reménykedhetünk :) -
#347 az egész sorozat úgy szar ahogy van -
#346 Amúgy sztem iszonyat gáz volt ez a Hot Rod verseny, saját maguknak építenek két autót, erre mindkettő állandóan lerobban. Lol. És a többi kocsival se lehet más a helyzet, anno a sárga mustang vezetékezésére már nem magadt idő, ezért a kopasz össze szigszalagozta a 30 éves roncsból kiberhelt vezetékköteget, és azzal kötöttek be mindent. Ha utána leég a méregdrága gép az már nem érdekes... -
#345 De gáz...én a seggem vertem volna a földhöz, ha ilyen lehetőséget kapok. De amit Mike-ék összedobtak 9 nap alatt, az elég faja lett, jobban festett mint az öregé legalábbis. -
#344 idióta volt
Megbeszélte az öreggel, hogy építhet magának egy autót, ingyen, sőt még fizetést is kap érte. Szólt neki a boyd, hogy erősítse meg az alvázat, hogy biztonságos kocsi legyen, elvégre az ő mühelyében készül. Az a pöcs meg nem csinálta meg és még fel volt háborodva, hogy miért szólnak bele a kocsijába.
undorító volt az a csávó -
#343 Már nem emlékszem pontosan. De az volt a lényege hogy túl nagy pofáju és nem jön ki azzal a kopasz faszival. Ilyesmi volt, de én már régebben láttam ezt a részt mert most megint ismétlés van. Én ezt akkor láttam amikor elöszőr vettítették kb 2 hónapja. -
#342 Komoly? Baz+ ilyen nincs...mondd már el a full sztorit plz! -
#341 Őt is kirugta az a fasz.
-
#340 [URL=http://www.defenselink.mil/transformation/images/photos/2005-03/Hi-Res/033005060.jpg]Az OCC Raptor motorja immár "rendszeresítve".[/URL] -
#339 Hot Rod előző részében mi volt? Hová lett Bluber? Miért vette át a helyét Mike? -
#338 engem egy kis gonosz manóra emlékeztet :)