CES: Az AMD elkészült a Centrino kihívójával

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem is ugyanarra van...

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Sauron
Lehet nekem <#alien2> ez a technika, de én szerintem egy laptop egy asztali pc-vel nem veszi fel a versenyt!!!<#nezze> Sokkal gyorsabb az asztali.<#email>

\"Látlak, látlak Téged!\"

Néhányotok nagyon nem ért a technikához. A centrino platform igenis bazigyors... A legújabb 2.1-es proci símán fölér egy 3200-as asztali, 70w-os procival...
TeszteloPontHu
Mert akkor nem lehetne a mobil procikat jóval drágábban adni...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

:) Nekem is Centrno-s procim van a Notebookba (hàt most ez van mert elszàllt az asztali!) Föleg német billenytüzettel.Csak némely betün van ékezet<#wow1>
arty
a teljesitményérzékeny felhasználo szarik a centrinora, vesz egy a64 3200+ vagy p4 preszkottos noteszt, atix800-al ...

Forza.

Milyen királyul nézne ki egy 4kg-os CPU hûtõvel egy laptop<#wow1><#eljen><#crazya>

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

<#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4><#vigyor4>

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Ha a teljesítmény-érzékeny felhasználóknak jó a 20W-os Centrino, akkor az asztali munkaállomásokba miért 70w-os procit tesznek be?

Mert a desktopban elférnek a bazinagy ventilátorok :) :) :)

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Értsd: ahhoz képest, hogy laptop.

mert ez reklámszöveg :)
másrészt az asztali proci olcsóbb, mint a mobil változat

Ha a teljesítmény-érzékeny felhasználóknak jó a 20W-os Centrino, akkor az asztali munkaállomásokba miért 70w-os procit tesznek be?
Axon
Helyes! A verseny csak folytatódjon. Azzal csak mi járunk jól.