Metalheart

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Majd írjátok meg h. milyen a játék. Úgy kb. Fallout 1-2-höz viszonyítva. Engem is érdekel. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
Jó torrentrõl kell tölteni<#nevetes1>

Next PC upgrade: 2022

precision
kb 6 óra és már játszani fogok vele 😊
remélem azt a sok bugot amik a ruszkik írtak a forumban egy patchel ki fogják javítani

Bazinga!

precision
Aha
csak kár h itt 0 seeder van

Bazinga!

Angolul jött ki?

grebber
Fincsi már csomo torrenten fenntvan 😄

grebber
KIJÖTT!!!!

2005-08-03 Metal Heart: Replicants Rampage (c) NumLock MIRROR 80x15 MB

A TheFall-al meg a németek én meg azt hittem hogy az angol a világnyelv :/

precision
UP!

Hivatalos forumon azt írják a ruszkik, hogy már játszanak vele...

Bazinga!

Én is azt mondom a grafika teljesen korrekt... a kezelõszervek meg tiszta fallout. Ha kijön, feltétlenül megnézem 😊

precision
up!
Mikor jön ki? Vagy kijött már?
Amugy sztem egyáltalán nem csúnya, egy isometrikus rpghez ez bõven sok. Csak legyen legalább fele olyan jó mint a fallout.

Bazinga!

Mellesleg értelmes körökre osztott rpg nem igazán jelent meg mostanában.
NWN, Baldur's Gate, IWD és a hasonló játékok körökre vannak osztva de az események realtime zajlanak.

Teljesen jó a grafikája, nekem legalábbis ehhez a mûfajfoz megfelel és ez nem azt jelenti, hogy a grafikát illetõen igénytelen vagyok. Az ilyen
tipusú játékoknál szerintem a hangsúly inkább a játékélményen van.
Pl. ott a Vampire-Bloodlines ami egy bughalmaz, a hl2-hoz képest elég csúnya, ennek ellenére eleg sokan játszanak vele.

Lacc
Nem olyan rossz ez, én látok benne fantáziát.
traXion
ennél azért jobb volt

Mert?
A Falloutok sem az übercsillivilli grafikájuk miatt váltak kultjátékká <#ejnye1>

traXion
Ilyen grafikával? Kizárt.

Hali

Szerintem ez a játék esélyes arra, hogy megüsse a Fallout 1-2 színvonalát és összetettségét. Elvileg janárban jelenik meg.
Metalheart

← ElőzőOldal 2 / 2