Metalheart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval én is oda vagyok meg vissza a Falloutokért és hasonló,körökre osztott rpg-kért,csak kevés van belõlük.letöltöttem a Metalheart-öt is,csakhogy egyik gépemen nem ment,amin xp van(intro után sötét kép),windows 7-en meg akadozik és fagyogat,szóval játszhatatlan valamiért:Sesetleg erre ötletet tudtok adni,miért van?
a másik kérésem,hogy fallouthoz hasonló,vagy Arcanumhoz hasonló(szintén nagyon jó körökre osztott)játékot tudtok ajánlani?
Szarok a konfigodra.
Asszem, azt kell elvinni Sedrickbe a csókának (vagy a mutánsvezérnek? Régen volt már...)
Quest log egyébként sokat tud segíteni abban, hogy kinek mit hova miért mennyiért mikor stb... Ott biztos bennevan.
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Be is mentem a lézeresbe de ott nem volt semmi csak katonák.
Egyáltalán nem értem a belépõ kártya meg a kulcs amit a pap ad az ásóért minek kellett??
Kimentem és a 2 városban (Steelville) a dokihoz nem engedtek be. Volt egy kiborg aki azt mondta ha megcsinálom az arénát megadja.
Elmentem az arénába ott azt mondta az õr tegyek le minden fegyvert és csak késsel. Letettem mindent. Kinyírtam a 2 szörnyet erre kinyílt a kapu és az összes kiborg rám támadt ráadásul eltünt a saját kiborgom is az ablakból.
Ez most valami hiba vagy micsoda?
Nem látom értelmét...
Be is mentem a lézeresbe de ott nem volt semmi csak katonák.
Egyáltalán nem értem a belépõ kártya meg a kulcs amit a pap ad az ásóért minek kellett??
Kimentem és a 2 városban (Steelville) a dokihoz nem engedtek be. Volt egy kiborg aki azt mondta ha megcsinálom az arénát megadja.
Elmentem az arénába ott azt mondta az õr tegyek le minden fegyvert és csak késsel. Letettem mindent. Kinyírtam a 2 szörnyet erre kinyílt a kapu és az összes kiborg rám támadt ráadásul eltünt a saját kiborgom is az ablakból.
Ez most valami hiba vagy micsoda?
Nem látom értelmét...
De hát ezt már megkaptam a legelején ezzel nyílt ki az ajtó a downtownba.
Ezzel már másik ajtó nem nyílik, és a lézeresbe hogy tudok bemenni ??
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
El vagyok akadva On way colonyn és a south down ban is be van zárva az ajtó meg az a zöld lézeres ajtó is. Fevettem a bárba a beültetett fejût😮) meg van egy tagsági kártyám, ennyi...
megvettem a implant 2 manuált, nem tudom használni, van 10 es implant képességem és mégse tudok berakni egy 2 szintü implantot hogy a manóba kell használníííí ???
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
A tulajdonságok miket növelnek ? Az erõ a hátizsák boxait növeli a többi mit?
Bementem a dokihoz ott van a könyv meg a gyógyító pakk de ezek implantok vagy mik ezeket be kell ültetni vagy hogy tudom használni nem értem teljesen.
Ti mire tettétek a pontokat az elején ?
SPOILER!! <#vigyor2>#vigyor2><#wink>#wink>
Van benne egy két poén, amitõl dõltem:
Betérünk a helyi bárba, mutánsok, cyborgok, színpadon eszméletlen dagadt csaj lejt bikiniben. Lanthan poénból benyögi Cherisnek: - Te milliószor jobban nézel ki, meg a lóvé is jól jönne. (Röhög.)
Erre a csaj: -Oké! (Irány az öltözõ, dob egy sztriptízt, lóvé eltesz, bártulajt meg szerzõdésestül elküldi anyjába. 😊) )
Fast food-os csókánál nézem a kínálatot:
- Konzervesdoboz. Leírás: "Long-life food of a short-life dog."
- Perpetuum Mobile. Leírás: amfetamin por.
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
-ez sem tökéletes-
1024x768-ban lehet nyomni? Vagy ha beírná valaki hogy milyen felbontások választhatóak megköszönném. Jó lenne ha kiküszöbölnék a bugokat, mert a körökre osztott játékok nagyon ritkák mint a fehér holló. Meg kell becsülni még ha csak tized annyira jó mint a két fallout.
#42 : nyugodjék DARABOKBAN
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Szarok a konfigodra.
Érdekes, a gamerankings.com-on lehúzzák, a Gamespot-on meg jó eredményeket kapott. Viszont a fórumokon is lehúzzák: azt írják, hogy befejezetlen, bugparádé az egész. Pl. fordítás az orosz fórumból (õk már régen nyomják):
"Never been so disappointed. Other than insane amount of bugs, balance and length kill me. After an hour of playing you get the best gun that won't be replaced with anything else. Enemies should once per turn for min damage, while you shoot 12x2 (whatever the fuck that means - VD) or run through half a map. Why having all those features (weapons, party members, implants, pills) if they are absolutely useless?"
Kíváncsi vagyok mi igaz ebbõl.
www.klanok.hu - Magyarország legnépszerűbb TeamSpeak szervere
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
R.I.P 😞
Next PC upgrade: 2022
Bazinga!
Szarok a konfigodra.
Szarok a konfigodra.
Bazinga!
Szarok a konfigodra.
Bazinga!
nézd apa gazdálkodom!!! ahogy Gordy is megmondta
Szarok a konfigodra.
Szarok a konfigodra.
Azért szedtem le 😊
Na én mindkét falloutot végigtoltam többször is, most megy az install, ha felért kipróbálom és leírom a tapasztalatokat 😊
Bazinga!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Szarok a konfigodra.
LOL nem erre számitottam.
Körökre osztott game fejlõdéssel ,szintlépéssel.
Nekem bejön pedig nem is toltam még ilyen game-el ami körökre osztott.
Ajánlom a mûfaj kedvelõinek.Egyenet nemtudok mondani kérem .... 😄
Next PC upgrade: 2022
System requirements (minimum):
Windows 2000/XP
DirectX 8.0
Pentium III 800 MHz
256MB RAM
AGP 3D Accelerator
with 32MB RAM - DirectX compatible
CD-Rom
DirectX - compatible Sound Card
Mouse