RPM Tuning

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TLD Robi
Jó a videó=<#eljen><#taps>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

zaki
<#ravasz1><#nyes>

na lejött, minngyá megnézem <#vigyor3>

Tufa16
müködik az. te vagy a béna :)

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

zaki
miért, az nem jó? akkor menj fel a gémsztár.hu-ra

grebber
Van müködö link is??

Nekem akkor sem tölti :(

Next PC upgrade: 2022

Tufa16
még 60% :)

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

zaki
nem láttam még

Tufa16
jó?
*szedi*

zaki
február

Nightrun
Engem meg inkább a Vice City-re. Aztán lehet, hogy tévedek. Mikör jön ki a játék? Eddig nem gyözött meg igazán, de mindenre kapható vagyok.<#integet2>

bld
engem valahogy a carmageddonra emlékeztet a grafikája

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

TLD Robi
Jó kis game lesz.<#eljen>Fõleg azért is,mert olyan sok tuningolási lehetõség lesz benne.Megjelenés elõtt kiadhatnának egy demót.

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

grebber
Képek:1.2.3.4.5.

zaki
én csak a hot pursuit 2-vel nyomtam, meg az nfs1-2-vel, és jól elszórakoztam velük

zaki
de mondjál még egy olyan stílusú játékot légyszíves, ami jobb nála. ha meg nem tetszik, nem kell vele játszani.

JohnnySmith
Zaki nem akartam vitázni. Tényleg nem tudok mást hasonló stilusú játékot mondani ami jobb. Olyat igen ami jobban tetszik. pl Street Legal red line.

Sztem NfsU2 a ps2-es Street Racing Syndicatenek a coppintása de a SRS-s meg az NFSU1-é :D

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Érdekes játék, csak az a baj, hogy késõn és elég nagy tömegbe érkezett. A FnF-kultusz nyomán már nem is ember, akinek az autóján bármi széria, nincs benne nitro, és nem padlógázzal, gumiégetéssel indul mindenhonnan. Errõl n+1 játék készült, most bedobnak még egyet? Lássuk... Az mindenesetre mellette szól, hogy EVM-es lesz.

Zaki: Az NFSU és a MCII keveréke? Az a két játék nem egymás klónja? A történet ugyanaz. Éjszaka van, van alattad egy rohanógép, és meg kell mutatnod a paprikajancsiknak, hogy hol lakik a Magyarok Istene.

Grebber (#4) : <#wave>

Lacc
Az NFSU széria merõ borzalom. Max. hangulata van, ami aztán az unalom meg is fojt néhány óra után. De ez igéretesnek tûnik, én drukkolok ennek! Pláne hogy ilyen tuninnglehetõségek lesznek benne.
DonnieBrasco
Ma 2 autós játék van (és nemsokára jön a harmadik):
Richard Burns Rally, Flatout, és majd GTR :))

DB

A ti kung-futok nem erõs!

traXion
egyet kell értenem

PÚ forver :)

DonnieBrasco
NFSU+NFSU2: kizárólag 16 éven aluliaknak :)) aki már egyszer is vezetett autót, annak ez már nem élmény... kivéve ha még mindig szeret matchboxozni :))

Az utolsó NFS ami ért valami, a Porsche Unleashed volt, azóta lebutult az egész ovis szintre, sajnos :((

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Cujo01
NFSU???? Gyerekek.... az mekkora egy sz*r... tényleg csak a kisgyerekeknek való... zaki: minden olyan stilusú jobb nála...

zaki
akkor mondj egy ugyanilyen stílusú játékot, ami jobb nála

traXion
sose fogják megérteni...

JohnnySmith
NFSU-t azért ne sztároljuk ennyire mert közelsem olyan "jó" játék...szerintem

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

fireball
jó gammma lesz

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

zaki
ahogy mondod. viszlát <#mf1>

grebber
Ezt hol olvastad?? Mert vicces nagyon.

traXion
sok az igénytelen 12 éves kisköcsög

zaki
az, azért adtak el belõlük több millió darabot <#mf1>

traXion
nsfu alapba bukta :)

grebber
Most 2000 FT-ért netes autós game lazán megéri.Remélem azért hogy jó lesz :)
Elsõ eredeti gamem lesz. :)

zaki
kíváncsi vagyok, hogy az nfs underground mellett ladbáda tud-e rúgni ez a gém... lehet, hogy bukta lesz, de lehet, hogy egész jól el lehet majd vele szórakozni

zaki

zaki
RPM Tuning: padlógáz
PC - 2005-01-06 16:35:00 Kommentek (3 db)
Egy évvel a PS2 verzió megjelenése után, idén februárban debütál a francia Babylon által hegesztett RPM Tuning PC-s változata. Az RPM Tuning az NFSU és a Midnight Club izgalmas keveréke: a fejlesztõk Los Angelesbõl ragadtak ki egy ötven négyzetkilométernyi darabot, és modellezték le a játék számára. Az RPM Tuning a vad száguldozáson kívül - hûen a címéhez - leginkább a vaskos tuning-lehetõségeiben mutatja meg az izmait: a fejlesztõk állítása szerint közel másfél milliónyi (!) vizuális-tuning variáció, és 200 ezer teljesítmény-tuning lehetõség áll majd rendelkezésünkre - utóbbi természetesen az autók irányíthatóságát / viselkedését is jelentõsen befolyásolja. Mivel nagy rakat (értsd: több száz) screenshotot és artworkot kaptunk a fejlesztõktõl, több részletben közöljük õket: ma néhány csinos ingame shotot pakolunk fel a galériába, holnap a játék sztori-módjának karaktereit mutatjuk be, szombaton pedig az autókra vetünk egy közelebbi pillantást. Az RPM Tuning kis hazánkban (szintén) februárban debütál, az EVM sorozat részeként, azaz roppant jutányos áron.

info: 576 Online

← ElőzőOldal 3 / 3