136
-
#56 német nyelvű () honlap -
#55 nm -
#54 Jó kis banner lett -
#53 thx -
#52 Bannernek:
-
K.András #51 Azért minden szart ott sem lehet ám kapni :D -
#50 Remélem a TESCO-ba lehet majd kapni :) (de nem gazdaságosat) -
#49 Amúgy kira a videó -
#48 :DDDD -
#47 Az lenne jó,ha trabantot is lehetne tuningolni benne -
#46 na az jó.Majd nyomhatjuk multiba -
#45 Irták hogy lesz.
idézem: "Közel 50 mérföld bejárható terület, 5 játékmód és multiplayer és így tovább" -
#44 jól jönne hétvégére egy demó :)szerintetek lesz benne Multi,mert az király lenne -
#43 megnéztem. szódával elmegy. ugazából sok minden nem derült ki a játékról. jól látom, hogy ilyen noname kocsik lesznek benne, nem licenszelt igazi verdák? -
#42 próbáld meg a gamershell-ről. -
#41 Na remélem holnap már müködni fog nekem is mert nem akarja szedni (a lap nem jeleníthető meg).Na RPM tuning-os videóletöltös szerintemes szép álmokat.
Szavazni azt bezzeg tudok rá.
Na a gamershell-ről jön. -
#40 jaja szerintem is. -
#39 egy kicsit lehetett volna hosszabb is... -
#38 innen szerintem jó lesz.Én innen szedtem:Gamershell -
#37 lejött, nézem -
#36 Jó a videó= -
na lejött, minngyá megnézem -
#34 müködik az. te vagy a béna :) -
#33 miért, az nem jó? akkor menj fel a gémsztár.hu-ra -
#32 Van müködö link is??
Nekem akkor sem tölti :( -
#31 még 60% :) -
#30 nem láttam még
[tölti] -
#29 jó?
*szedi* -
#28 TÖLTSÉTEK A MÚVIT EZERREL!!! -
#27 február -
#26 Engem meg inkább a Vice City-re. Aztán lehet, hogy tévedek. Mikör jön ki a játék? Eddig nem gyözött meg igazán, de mindenre kapható vagyok. -
#25 engem valahogy a carmageddonra emlékeztet a grafikája -
#24 Jó kis game lesz.Főleg azért is,mert olyan sok tuningolási lehetőség lesz benne.Megjelenés előtt kiadhatnának egy demót. -
#23 Képek:1.2.3.4.5. -
#22 én csak a hot pursuit 2-vel nyomtam, meg az nfs1-2-vel, és jól elszórakoztam velük -
#21 de mondjál még egy olyan stílusú játékot légyszíves, ami jobb nála. ha meg nem tetszik, nem kell vele játszani. -
#20 Zaki nem akartam vitázni. Tényleg nem tudok mást hasonló stilusú játékot mondani ami jobb. Olyat igen ami jobban tetszik. pl Street Legal red line.
Sztem NfsU2 a ps2-es Street Racing Syndicatenek a coppintása de a SRS-s meg az NFSU1-é :D -
Vlala #19 Érdekes játék, csak az a baj, hogy későn és elég nagy tömegbe érkezett. A FnF-kultusz nyomán már nem is ember, akinek az autóján bármi széria, nincs benne nitro, és nem padlógázzal, gumiégetéssel indul mindenhonnan. Erről n+1 játék készült, most bedobnak még egyet? Lássuk... Az mindenesetre mellette szól, hogy EVM-es lesz.
Zaki: Az NFSU és a MCII keveréke? Az a két játék nem egymás klónja? A történet ugyanaz. Éjszaka van, van alattad egy rohanógép, és meg kell mutatnod a paprikajancsiknak, hogy hol lakik a Magyarok Istene.
Grebber (#4) : -
#18 Az NFSU széria merő borzalom. Max. hangulata van, ami aztán az unalom meg is fojt néhány óra után. De ez igéretesnek tűnik, én drukkolok ennek! Pláne hogy ilyen tuninnglehetőségek lesznek benne. -
#17 Ma 2 autós játék van (és nemsokára jön a harmadik):
Richard Burns Rally, Flatout, és majd GTR :))
DB