136
-
#96 sztem is kellemes a game, végre az irányitás nem sinautos annyira, mint az nfsu és az srs esetén!
a nitro effekt sztem az eddigi egyik legkellemesebb, a kocsik hangja és a zene viszont minösithetetlen :)
ha ez lenne az első ilyen game, tetszene. igy tucattermékként viszont már unom, hogy sötétben kell matricás neonos kocsikkal mennem, inkább csináltak volna egy nappali street rod hármat ... :( -
#95 -
#94 hm elmegy a géme én le fogom majd szedni a teljes verót ha lesz jobb mint a SRS és nem is olyan nagy a gépigény! -
#93 cső -
#92 viszlát! -
#91 Kuzsé akkoris szar gányolás az egész... még ingyen se kéne nemhogy 2 rugó -
bazze #90 Hány autó leszz a Fullban???
Hehehehe király látom ebben lesz BMW!!!!!!!!
-
#89 hát azt olvastam másik fórumokon,hogy egy nagy rakás szar az egész,ugyhogy asszem inkább megtartom magamnak azt a 2 ezer forintot :D -
#88 NFSU1-2,SRS mindegyikbe tovább megy ha ütközöl nem tom mit kell parázni ez nem simulátor. -
#87 aztán jött a mélypont mikor full gázzal belehajtottam egy teherautóba frontálisan.. a másodperc töredékéig meörültem mikor a kamera távolodott.. és "összetört a kocsi eleje" de mikor visszadobott és ment tovább minden nah akkor quit és uninstall -
#86 kajra lementem 1 kört max.. meg megnéztem h mit hol merre.. sőt még a story mode ot is kipróbáltam.. végig így szörnyülködtem -
#85 kajak 2 ropi lesz? hmm lehet ezt megveszem -
#84 :DD -
#83 ÖÖööö ok.. -
#82 annyit se ér... :P -
#81 Ha már igy megkérdezted az autóhangokon kivűl minden.
De ezért van sokezerfélefajta ember.Más az ízlése mindenkinek. -
#80 lol... 2 rugó?? -
#79 Csak egy valami bánt hogy az autóhangokat nem fogják kijavitani a fullban.De hát ez van.2000FT-ért :) -
#78 Áruld már el h mi tetszik annyira? -
#77 Nekem nagyon bejön a game csak tuningolni nem tuningoltam még mert edzésem volt ,de most megcsekkolom azt a részt is. -
#76 jaja dettó nekem is -
#75 ez a játék egy vicc... oly szar h azt leirni nem lehet...
tévedtem... még viccnek is rossz -
#74 kár, hogy nem igazi, licenszelt verdák vannak a játékban -
#73 idáig én is eljutottam :o -
#72 Kép a gamből. -
#71 A game szerintem fasza.3 kocsi 2 pálya.
Irányitás jó,zene a futam alap jó,kocsihang van kivetnivaló. -
#70 Ne nekem hamar fölinstallálta csak a végén kellett egy kicsit várni.Aztán a game is elindult.Már tuningoltam isDe van egy hiba a játékba,mégpedig az,hogy amikor megyek az úton néha leesek a pályáró :(jó kis bug. -
#69 pfff, nekem nem indul a gém... menüig még eljutottam, és pálya betöltése közben kifagy... f@szom tele van -
#68 Nekem még le se töltötte,Csak 30-al tölt. -
#67 neked sikerült installálni? mert nekem is vagy 10 perce áll -
#66 -
#65 hát ez milyen geci lassan telepiti fel......már vagy 10 perce teszi -
#64 nekem csak 88-al jön, nem baj, már 82%-nál vok -
#63 Holnap délután csekkolom én is. -
#62 dezsir jön 180 kb-al.
thx a linket ! -
#61 Na hi mindenki!
Megjött a demó,ami 340 mega.Irány tölteniRPM tuning demo -
#60 Az nagyon állat.Ez lesz az első jogtiszta gamem. -
#59 -
#58 Jövő hét közepe fele egy demót kapunk -
#57 Már csak 3 hét a megjelenésig azt megvesszük a haverral.