1448
Mozilla Thunderbird
  • Sil78
    Nem kevered a Biztonságos hitelesítés használatát a Biztonságos kapcsolattal? Ez két külön pont, minden kombinációt végigpróbáltál?
  • dokar
    Helló.
    Segítség kell! Plz!
    A Vodafone Mail-ből akarom leszedni a leveleimet,de ehhez szükséges a 'Biztonságos hitelesítés használata'. <-Ezt a Vodafone ügyfélszolgálata közölte velem. Hiába kapcsolom be, akkor sem tud a Vodamailhez kapcsolódni. Azt írja ki kapcsolódásnál: "A levelezőkiszolgáló nem támogatja a biztonságos kapcsolatot."
    Ha pedig nem kapcsolom be a bizt. hitelesítést, akkor meg: "A jelszó elküldése nem volt sikeres."
    Tanusítványokat kellene importálnom vagy mi? Ha igen, akkor honnan?
  • KoJin Mekre
    Eszközök / Beállítások / Haladó-nál a Kapcsolat beállításain belül a Kapcsolat nélküli munka beállításait

Beklikkeltem hogy mindig on-line legyen és utána ment, elküldte.

Köszönöm

Isten fizesse meg
  • Sil78
    Offline mód az, amikor nincs netkapcsolat (pl betárcsázós internetnél amikor nem vagy betárcsázva). A Thunderbirdben a bal alsó sarokban van egy kis ikon (ha nem látod, akkor Nézet / Eszköztárak / Állapotsor), ami mutatja, van-e kapcsolat. Vidd fölé az egeret és nézd meg. Vagy ha ez rendben van, akkor nézd meg az Eszközök / Beállítások / Haladó-nál a Kapcsolat beállításain belül a Kapcsolat nélküli munka beállításait.
  • KoJin Mekre
    Üdv!

Azt látom hogy te kened-vágod a Mozilla TB-t is :) ne haragudj ,de nem igazán értem...
    A netkapcsolatomra értetted ezt a offline módot vagy a TB-ben van vmi hasonló opció

(Ha a kapcsolatomra, akkor chello megosztva routerrel, de a munkahelyemen ahol szinén routerrel osztunk meg adsl-t is előjön ez)
    Ha beállítás probléma akkor utánanézek ...
    Köszi
  • Sil78
    Nem lehet, hogy offline módban vagy, és azért nem küldi el?
  • KoJin Mekre
    Üdv!

Az vajon miért vagyon, ha a TB-vel ráklikkelek egy emilre, s megírom vala a levelet, de nem küldi el (ekkor piszkozatba menti) csak akkor ha a TB-t elindítom, és újraküldöm...vagy ez így normális?
  • Sil78
    Az 1.0.x verziók nem tudnak automatikus választ küldeni, de ha pl az 1.5 bétát használod, abban már benne van ez a funkció is, a szűrőknél.
  • akyyy
    gondoltam hogy ott, de azt nemtom, hogy hogyan küld vissza egy általam írt figyelmeztető üzit!
  • ivjoe
    Szűrők?
  • akyyy
    Valaki tudja, hogy lehet megcsinálni azt, hogy ha küldenek egy e-mailt egy bizonyos cimről, annak írjon vissza VALAMIT, amit megírhatok, valamint tiltsa is le, hogy ezt a levelet ne kapjam meg!!!
  • Garfield
    TB 1.5 beta 1
  • Amse
    hi!
    az lenne a kérdésem, hogy belehet e állítani a hotmail-t, hogy letudja tölteni a mail-eket.
    thx
  • gyűjtő
    Szervusztok!

A Thunderbird 1.0.6-os verzióját használom.
    A Norton Internet Security vírusvédelmében be van állítva az e-mailek vírusellenőrzése, de én nem látom az e-mail küldés után, hogy ellenőrizné.
    Milyen beállítással lehet feléleszteni ebben a levelezőben a vírusvédelmet?
  • praksi
    nekem is az volt, de egy idő után nagyon lelassult, volt amikor lefagyott megnyitáskor, nem volt benne spamszűrő, stb..

bár ez szubjektív, nekem a TB jobban bejött
  • Mihail
    miért váltasz incredimailről? az egy zsír progi
  • bubuka5
    Sziasztok.Az lenne a kérdésem, hogy Incredimailből, hogy lehet átvinni a leveleimet TB-be?Most váltanék TB-re de az Incredimailbe van rengeteg fontos levelem.Az Incredimail-ben el lehet menteni az egész hóbelevancot(Beállitások, levelek, fiókok).cab file-ba.Kicsomagoltam és a mappák(ahol a leevleim vannak) .imm file-ba vannak, viszont a TB ezt nem látja.Nincs valami trükk?
    A másik amit kérdeznék, hogy, hogy lehet megjeleníteni a címjegyzéket a bal oldalon(Mint az Outlook Expresszbe, vagy az Incredimailben), hogy állandóan látszon.
  • Hu.man limbi
    Miért van az, hogy néhány kapott levélben az összes ékezetes karakter hibásan jelenik meg.
    A kódolást hiába állítom át., lehet hogy olyan betűtípust használ, ami nekem a TB-ben nincs meg?
  • Garfield
    Jah bocs, félrenéztem, ez csak backupra van.

Keress rá a topikban az "export" szóra, korábban sokszor volt már róla szó, vannak rá extension-ök is.
  • maozedong
    és ezzel átvihető/exportálható lesz más levelezőkbe?
  • Garfield
    Itt.
  • maozedong
    azmerre?
  • Garfield
    MozBackup-pal.
  • maozedong
    Hogyan lehet exportálni????
    Nem találtam sehol export-ot. A leveleimet szeretném kimenteni + a beállításokat megőrizni.
    A címjegyzéket sikerült.
  • Garfield
    Az is volt, meg olyan is, hogy ékezettelenítettem, de akkor is dumált. Valami kódlap-konverzió kéne.
  • maozedong
    próbáld meg, hogy kimásolod notepadba, ott mentésként beállítod a "jó" karakterkészletet, elmented, ott is kidob unicode-os figyelmeztetést. majd megnyitod, és copy paste al visszamásolod a küldendő levélbe
  • maozedong

A levelező kliense mennyire kompatibilis a netscape-l?
  • Garfield
    Írom a levelet előre fixált kódlapban. Egy weboldalról kopipasztázok egy szöveget. El akarnám küldeni, mire dob egy kis popup ablakot, hogy az üzenetem olyan karaktert tartalmaz, ami a levél kódlapjában nincs meg, válasszak inkább Unicode-ot, blabla.

Namármost nincs valami trükkös ext vagy bármi, amivel meg tudnám nézni, hogy egy adott szöveggel mi lehet a "kódlapos" gond? Mert látszólag már minden ékezetes karaktert átírtam, de még mindig baja van a kódlappal és fogalmam sincs, micsoda. Roppant idegesítő, hogy nem tudom, mit kell átírni.

U.i.: UTF-8-ra nem akarok váltani, mert eddig akárhányszor próbálkoztam, mindig tömegével jöttek vissza a levelek, hogy nem tudják elolvasni.
  • Cicero
    Jaj de jó neked
  • Cicero
    Pfff... :D::Ddd [szakad] Én is láttam chatfoton darkboyt mégse te voltál az :O
  • Darkboy
    tudok :P
  • Darkboy
    inkább fogd be... majd privibe írok vmit...
  • Cicero
    Ezek szerint a program nem hajlandó neked működni, ne is erőltesd.
  • Cicero
    Jellemző rád ez a szó használat. A program nem kötsög, te nem értesz hozzá rohadtul, pedig te tudsz "php"ni... 211 megoldja a problémát
  • Darkboy
    nem jó :(

ja meg mindent próbáltam, de a kimenő levelek se mennek... bár ez tuti az én hibám...
  • Aquir
    ha jól értelmeztem a szöveget, akkor a #211 jó arra
  • Darkboy
    1.) Nem
    2.) De értek
    3.) Kösz, hogy segíteni próbáltál de nem megy!

Ezt se használnám többet... De muszáj mert csak ebbe lehet megnézni a leveleimet!
  • Garfield
    1. Mosd ki a szádat, mert mocskos.
    2. Nem a program a köcsög, hanem a júzer nem ért hozzá. (Bárcsak a hozzáértés lenne akkora, mint a szitkozódás vehemenciája.)
    3. Tools -> Account settings -> <vipmailes fiók neve> -> server settings -> Leave messages on server (alopciók ízlés szerint állítandóak)
  • Darkboy
    Hi!
    Ez a program egy akkora köcsögség hogy az nemigaz!
    Feltettem, beírtam a vipmailes címemet, oké, rányomtam a letöltésre! Faszán működött!
    Most jön a köcsögség:
    Amikor webmailen be akarok lépni (anyám gépéről), vimailen 0 db mail! Na tököm telelett! 2 napig nem kattintottam a letöltésre thunderbirdben! megjöttek a 2 nap alatti mailek! Hol a többi?

Kérdezem én: Mi a jó büdös fasz ez? A Qrva életbe!

Aki tudna válaszolni erre hogy mi a faszért van ez és van-e megoldás erre, megköszönném!

(Bocs a káromkodásért, de ez tényleg érthetetlen)
  • Mr Manson
    Levél titkositás és aláíró - kell hozzá az enigmail plugin.