1448
Mozilla Thunderbird
-
#248 Nem kevered a Biztonságos hitelesítés használatát a Biztonságos kapcsolattal? Ez két külön pont, minden kombinációt végigpróbáltál? -
#247 Helló.
Segítség kell! Plz!
A Vodafone Mail-ből akarom leszedni a leveleimet,de ehhez szükséges a 'Biztonságos hitelesítés használata'. <-Ezt a Vodafone ügyfélszolgálata közölte velem. Hiába kapcsolom be, akkor sem tud a Vodamailhez kapcsolódni. Azt írja ki kapcsolódásnál: "A levelezőkiszolgáló nem támogatja a biztonságos kapcsolatot."
Ha pedig nem kapcsolom be a bizt. hitelesítést, akkor meg: "A jelszó elküldése nem volt sikeres."
Tanusítványokat kellene importálnom vagy mi? Ha igen, akkor honnan? -
#246 Eszközök / Beállítások / Haladó-nál a Kapcsolat beállításain belül a Kapcsolat nélküli munka beállításait
Beklikkeltem hogy mindig on-line legyen és utána ment, elküldte.
Köszönöm
Isten fizesse meg -
#245 Offline mód az, amikor nincs netkapcsolat (pl betárcsázós internetnél amikor nem vagy betárcsázva). A Thunderbirdben a bal alsó sarokban van egy kis ikon (ha nem látod, akkor Nézet / Eszköztárak / Állapotsor), ami mutatja, van-e kapcsolat. Vidd fölé az egeret és nézd meg. Vagy ha ez rendben van, akkor nézd meg az Eszközök / Beállítások / Haladó-nál a Kapcsolat beállításain belül a Kapcsolat nélküli munka beállításait. -
#244 Üdv!
Azt látom hogy te kened-vágod a Mozilla TB-t is :) ne haragudj ,de nem igazán értem...
A netkapcsolatomra értetted ezt a offline módot vagy a TB-ben van vmi hasonló opció
(Ha a kapcsolatomra, akkor chello megosztva routerrel, de a munkahelyemen ahol szinén routerrel osztunk meg adsl-t is előjön ez)
Ha beállítás probléma akkor utánanézek ...
Köszi -
#243 Nem lehet, hogy offline módban vagy, és azért nem küldi el? -
#242 Üdv!
Az vajon miért vagyon, ha a TB-vel ráklikkelek egy emilre, s megírom vala a levelet, de nem küldi el (ekkor piszkozatba menti) csak akkor ha a TB-t elindítom, és újraküldöm...vagy ez így normális? -
#241 Az 1.0.x verziók nem tudnak automatikus választ küldeni, de ha pl az 1.5 bétát használod, abban már benne van ez a funkció is, a szűrőknél. -
#240 gondoltam hogy ott, de azt nemtom, hogy hogyan küld vissza egy általam írt figyelmeztető üzit! -
#239 Szűrők? -
#238 Valaki tudja, hogy lehet megcsinálni azt, hogy ha küldenek egy e-mailt egy bizonyos cimről, annak írjon vissza VALAMIT, amit megírhatok, valamint tiltsa is le, hogy ezt a levelet ne kapjam meg!!! -
Garfield #237 TB 1.5 beta 1 -
#236 hi!
az lenne a kérdésem, hogy belehet e állítani a hotmail-t, hogy letudja tölteni a mail-eket.
thx -
gyűjtő #235 Szervusztok!
A Thunderbird 1.0.6-os verzióját használom.
A Norton Internet Security vírusvédelmében be van állítva az e-mailek vírusellenőrzése, de én nem látom az e-mail küldés után, hogy ellenőrizné.
Milyen beállítással lehet feléleszteni ebben a levelezőben a vírusvédelmet? -
praksi #234 nekem is az volt, de egy idő után nagyon lelassult, volt amikor lefagyott megnyitáskor, nem volt benne spamszűrő, stb..
bár ez szubjektív, nekem a TB jobban bejött -
Mihail #233 miért váltasz incredimailről? az egy zsír progi -
bubuka5 #232 Sziasztok.Az lenne a kérdésem, hogy Incredimailből, hogy lehet átvinni a leveleimet TB-be?Most váltanék TB-re de az Incredimailbe van rengeteg fontos levelem.Az Incredimail-ben el lehet menteni az egész hóbelevancot(Beállitások, levelek, fiókok).cab file-ba.Kicsomagoltam és a mappák(ahol a leevleim vannak) .imm file-ba vannak, viszont a TB ezt nem látja.Nincs valami trükk?
A másik amit kérdeznék, hogy, hogy lehet megjeleníteni a címjegyzéket a bal oldalon(Mint az Outlook Expresszbe, vagy az Incredimailben), hogy állandóan látszon. -
#231 Miért van az, hogy néhány kapott levélben az összes ékezetes karakter hibásan jelenik meg.
A kódolást hiába állítom át., lehet hogy olyan betűtípust használ, ami nekem a TB-ben nincs meg? -
Garfield #230 Jah bocs, félrenéztem, ez csak backupra van.
Keress rá a topikban az "export" szóra, korábban sokszor volt már róla szó, vannak rá extension-ök is. -
#229 és ezzel átvihető/exportálható lesz más levelezőkbe? -
Garfield #228 Itt. -
#227 azmerre?
-
Garfield #226 MozBackup-pal. -
#225 Hogyan lehet exportálni????
Nem találtam sehol export-ot. A leveleimet szeretném kimenteni + a beállításokat megőrizni.
A címjegyzéket sikerült. -
Garfield #224 Az is volt, meg olyan is, hogy ékezettelenítettem, de akkor is dumált. Valami kódlap-konverzió kéne. -
#223 próbáld meg, hogy kimásolod notepadba, ott mentésként beállítod a "jó" karakterkészletet, elmented, ott is kidob unicode-os figyelmeztetést. majd megnyitod, és copy paste al visszamásolod a küldendő levélbe -
A levelező kliense mennyire kompatibilis a netscape-l? -
Garfield #221 Írom a levelet előre fixált kódlapban. Egy weboldalról kopipasztázok egy szöveget. El akarnám küldeni, mire dob egy kis popup ablakot, hogy az üzenetem olyan karaktert tartalmaz, ami a levél kódlapjában nincs meg, válasszak inkább Unicode-ot, blabla.
Namármost nincs valami trükkös ext vagy bármi, amivel meg tudnám nézni, hogy egy adott szöveggel mi lehet a "kódlapos" gond? Mert látszólag már minden ékezetes karaktert átírtam, de még mindig baja van a kódlappal és fogalmam sincs, micsoda. Roppant idegesítő, hogy nem tudom, mit kell átírni.
U.i.: UTF-8-ra nem akarok váltani, mert eddig akárhányszor próbálkoztam, mindig tömegével jöttek vissza a levelek, hogy nem tudják elolvasni. -
Cicero #220 Jaj de jó neked -
Cicero #219 Pfff... :D::Ddd [szakad] Én is láttam chatfoton darkboyt mégse te voltál az :O -
Darkboy #218 tudok :P -
Darkboy #217 inkább fogd be... majd privibe írok vmit... -
Cicero #216 Ezek szerint a program nem hajlandó neked működni, ne is erőltesd. -
Cicero #215 Jellemző rád ez a szó használat. A program nem kötsög, te nem értesz hozzá rohadtul, pedig te tudsz "php"ni... 211 megoldja a problémát -
Darkboy #214 nem jó :(
ja meg mindent próbáltam, de a kimenő levelek se mennek... bár ez tuti az én hibám... -
#213 ha jól értelmeztem a szöveget, akkor a #211 jó arra -
Darkboy #212 1.) Nem
2.) De értek
3.) Kösz, hogy segíteni próbáltál de nem megy!
Ezt se használnám többet... De muszáj mert csak ebbe lehet megnézni a leveleimet! -
Garfield #211 1. Mosd ki a szádat, mert mocskos.
2. Nem a program a köcsög, hanem a júzer nem ért hozzá. (Bárcsak a hozzáértés lenne akkora, mint a szitkozódás vehemenciája.)
3. Tools -> Account settings -> <vipmailes fiók neve> -> server settings -> Leave messages on server (alopciók ízlés szerint állítandóak) -
Darkboy #210 Hi!
Ez a program egy akkora köcsögség hogy az nemigaz!
Feltettem, beírtam a vipmailes címemet, oké, rányomtam a letöltésre! Faszán működött!
Most jön a köcsögség:
Amikor webmailen be akarok lépni (anyám gépéről), vimailen 0 db mail! Na tököm telelett! 2 napig nem kattintottam a letöltésre thunderbirdben! megjöttek a 2 nap alatti mailek! Hol a többi?
Kérdezem én: Mi a jó büdös fasz ez? A Qrva életbe!
Aki tudna válaszolni erre hogy mi a faszért van ez és van-e megoldás erre, megköszönném!
(Bocs a káromkodásért, de ez tényleg érthetetlen) -
#209 Levél titkositás és aláíró - kell hozzá az enigmail plugin.