1448
Mozilla Thunderbird
-
Köszi, sikerült! :)
Kipróbáltam, ezt a profile password kiterjesztést, de én a Lock (lakat) ikonon kívül amit az eszköztárban találtam, nem találtam "beállításra" utaló gombot, az elején sem kért semmit. Mikor ráklikkelek a lakatra, azt irja hogy no password set, azaz nincs jelszó beállítva...én hiszek neki hiszen igaza van.
Kérdés:
Hol lehetne ezt beállítani? Ugye ez a kiterjesztés jelszóval védené a fiókomat, hogy illetéktelenek ne lássák a leveleimet(persze mint irtad "De persze csak lámák (meg véletlen megnyitás) ellen véd, hisz elég a leveleket tartalmazó fájlokhoz hozzáférni...")
5let?
-
Eszközök / Beállítások / Szerkesztés / Helyesírás, kell ott lennie egy olyannak, hogy További szótárak letöltése. -
Mi a bill. kombinációja ennek a nézetnek?
Közben megtaláltam /Me noob... G billentyű volt amit én leütöttem véletlenül. :)
Apropó, nekem angol a helyesírás ellenőrző az 1.5 TB-ben, ami nem nagy baj, de idegesitő hogy mindent piros vonallal aláhúz.
Kérdés:
Nem lehetne valahonnan beszerezni a magyar helyesírás ellenőrző kit.-t ?
(a TB magyar menüs, csak ez angol, és nincs is más nyelv hogy kiválasszam a magyart)
Köszike előrre is aki tudja a megoldást... -
Mondjuk Eszközök / Postafiókok beállításai, és ott az adott postafióknak a nevére kattints, ott lesz szerintem az általános adatok közt.
Jelszavas védelemre ott a Profile Password kiterjesztés, ez indításkor kér jelszót. De persze csak lámák (meg véletlen megnyitás) ellen véd, hisz elég a leveleket tartalmazó fájlokhoz hozzáférni... -
nasca #284 Sziasztok! Megtudná valaki mondani hogy miként (hol) lehet a thunderbird-ben aláírást szerkeszteni a levelekhez? Valamint hogy esetleg nincs valami jelszavas védelme a programnak indításkor? Gondolok itt arra, hogy ne lehessen beleolvasnia akárkinek a beérkezett üzenetekbe. -
öö.. asszem egycsapásra meg is oldódott a problémám... valami elkerülte a figyelmem.:D -
Hi!
még anno raktam fel egy helyesírásellenőrző ext-et. Újraraktam a rendszert, az megmaradt, de a szótár részét mégsem tudja használni.. már keresgéltem, de nem tudom, honnan is szedhettem le...
nem tud esetleg valaki segíteni? :S -
sztem: Contacts Sidebar -
TRibor #280 Ok! Köszi! Sikerült megcsinálni!
Tudtok még ajánlani valami okos kis extrát hozzá amit érdemes feltenni? -
Minimize to Tray kiterjesztés. -
Thanatos #278 ha azt akarod hogy a systemtrayre üljön re ahoz egy ext kell emlékeim szerint..., az auto indulást meg simán benyomod az inditopultba az iconját :D -
TRibor #277 Hali!
Thunderbird-öt hogyan lehet letteni hogy háttérben fusson.
Meg azt hogy automatán induljon startup-kor. (vagy csak indítópultban lehte?)
-
Thanatos #276 aki keres az talál...
tele vana net free progikkal ehez... -
praksi #275 hali, kéne egy kis segítség, saját gépen hogy tudok smtp-szervert létrehozni? -
frissult magától -
Garfield #273 RC2 is áut -
Garfield #272 Füles böngészés TB-ben
Kép a fülekről -
Sajna 1.5 el nem működik -
levélszemét hogy lehet automatikusan olvasott? -
Ha jól emlékszem, az Outbox nevű kiterjesztéssel. -
Mivel lehet megoldani (a bill. kombináció kivételével), hogy ne azonnal küldje el a levelet, hanem később?? -
404 #267 kiszolgáló: pop3.tvn.hu
port: 110
felh. név: neved(ami a kukac előtt van) -
Csaby89 #266 Hy. A thunderbird proginaál a kiszolgálo beáll./kiszolgálohoz mit kell beirni ha TVN-es vagyok?
Köszi -
Thuderbird 1.5 RC1 [HUN] -
okés!
azért kár! mert TB1.5b2 is jó nagyon! -
Ebből még nincs, a Thunderbird-ből mindig kb egy héttel később jelenik meg a következő verzió (a két fejlesztőcsapatban elég nagy az átfedés). -
ebből hol az 1.5 RC1? -
így már okés, kösz -
Majdnem, de ez azok közé a kiterjesztések közé tartozik, amik nincsenek fent a hivatalos oldalon. Minimize to Tray -
lécci, mi a kiterjesztés pontos neve?
Jó helyen keresem? -
thx -
Persze, csak rakd fel a Minimize to Tray kiterjesztést. -
Hi, kérdés.
Le lehet valahogy zavarni a TB-t a systraybe? -
A NOD32 attól még ellenőrzi a leveleket, csak nem az EMON modullal (ami asszem csak Outlookhoz van), hanem az IMON-nal, amikor a megfelelő portokon beérkeznek. -
Garfield #254 Miért kellene integrálni? A NOD32 attól még leellenőrzi a leveleket, csak kapcsold be azt a szolgáltatását, hogy az e-mail végére odafűz egy rövid üzenetet arról, hogy leellenőrízte a levelet. -
üdv!
Van olyan plugin ami a beérkező leveleken víruskeresést futtat?
Outlook felismerte a Nod32-t, a TB sajnos nem...
Végülis ez nem is hiba, inkább kényelmi funkció.
Magyarul:
Nem lehet a TB-be integrálni a víruskeresőt? (alá Nod32?) -
Eszközök ... Postafiók beállítások ... Tértivevények -
vsop #251 Szijasztok!
Nem tudja valaki, hogy és hol lehet beállitani azt, a Thunderbird-be, hogy az elküldött és fogadott leveleknél automatikusan kérja és küldje a visszajelzést?
Aki tudja az irja meg minnél hamarabb ha lehet...
Elöre is köszi! -
ThunderBird 1.5 Beta2 [HUN] -
Részlet a Vodafone által közölt Outlook beállításokról: "Válassza a 'Kiszolgálók'/'Servers' fület, és pipálja ki a 'Kiszolgáló hitelesítést igényel'/'My server requires authentication' négyzetet."
Szal ez kiszolgáló hizelesítést igényel, gondolom ez a TB-be a 'Biztonságos hitelesítés használata'-val felel meg.
Nem keverem a Biztonságos kapcsolattal, mert itt teljesen másról van szó. Úgy tudom az 995-ös port és SPOP3-nak mondják (vagy SSL POP3).
Itt a Vodánál sima POP3 kell csak, biztonságos hitelesítéssel. Vodás tanúsítványhoz hogyan jutok?
Freesite-os tanúsítványom van, mellesleg megsúgom ingyen SMTP-t biztosítnak!
Egyáltalán mit kéne csinálni? Enigmail-t is telepítettem, bár ehhez nem igazán értek.