69
  • makero
    Sziasztok!

Hogy a p****ba lehet bittorrentel "gyorsan" letölteni????
    Nekem csak 5mb/s-al jön!Ami azt jelenti,hogy nincs időm várni 4 napot 1 filmre...
    ?????
  • gameplusz
    BitComet Magyarosítás 100%
  • Myron
    Egy mezei vinyó simán bír 20-30MB/sec et (Megabájt/sec csak félreértés elkerülése végett. szóval nem Mb (Megabit/sec) re gondoltam, és ha arra gondoltam volna, vagy te arra gondoltál volna, akkor még inkább igaz hogy bírja a vinyó mert a bit az 8szor kisebb a bájtnál)
  • toyotakacsa01
    A bithumenes csávókák biztonsági okokból zártkörűvé tették a bulit. Aki időben regisztrált az benn lehet de most már nagyon nehéz bekerülni. Szomorú.
  • Lacee
    a bithumen.tx.hu-ra tud valaki jelszót? vagy hogyan lehet regisztrálni? magánba pls :)
  • toyotakacsa01
    Nem tudom mit nevezel főbb hubnak, de az elite meg a matrix szépen beengedett. Persze nem is találtam semmi értelmes cucct, a torrent még mindig sokkal jobb. Vagy csak rossz hubokat választottam.
  • nemcsakfeel
    jó, egyetemen énis töltöttem le 4800Kbyte/sec el.. httpről, ftpről.. semmit nem mond.

a többszálú klienseket már engedélyezik a főbb hubokon?
  • toyotakacsa01
    Ez a strongdc tényleg szuper.
    Ezer thanx. Így már nem is annyira vacak ez a dc++.
  • toyotakacsa01
    Az a 200 ft SMSweb lenne?
    Elég butuskák akik képesek fizetni...
    Bittorrent segítségével ingyen lehet ugyanazokat a cuccokat megszerezni.
    A toplistát viszont azok vezették nálam akik smsweb oldalról ajánlották a torrent fájlokat.

Ja, és ne sértegessétek egymást mert az csúnya dolog. Ejnye-bejnye.
  • Duddits
    200 Ft-ért 2 napig tudsz letölteni! Nálam 65 Kb-s sebességel 15-16 óra egy 4,5 gigás cucc.
    Nem hiszem hogy te ezeket leszede 2 nap alatt!De ha leszede akkor is mit adod itt az észt?! Mint valami kis seggnyaló geci aki a gépe mögött nagynak érzi magát!
  • DeathMatch
    200 ft-ért letöltöttem a Colin 2005-öt, Half Life 2-t, Toca 2-t azért szerintem nem jártam rosszul...

• DeathMatch
    Egyébként a media marktba nemtudom melyik akciós DVD-t kapod meg 200 FT-ért de ha tényleg ilyen olcsó, akkor sorryy...

Media Markt: Mert hülye azért nem vagyok, csak mást nézek annak...
  • DeathMatch
    Légy büszke magadra, és ne sértegess te majom...
  • uboat
    Itt van ajánlok:strongdc
    Ha ez a kliens nem tetszik akkor még irok párat:)
  • SuspiciousC
    Hát ha nem is lesz nyílt forráskódú, nem is lesz egyelőre linuxos, de azért tuti hogy valaki megcsinálja mégiscsak! Remélem...
  • toyotakacsa01
    A DC-ben többek közt az sem tetszett, hogy nekem kellett kitalálni mit akarok letölteni, mik az újdonságok. Torrentnél meg minden nap ott van a friss cucc, tudom mi mikor jelent meg. Csak kattintgatni kell, nem a kereséssel szenvedni.
    Remélem jó lesz ez az exeem. addig meg kihúzom, szerencsére maradtak még torrentes oldalak.
  • pemga
    miért, Kazaa is ilyen, mégis műxik linux alatt is (pl. mldonkey alól). Mondtam, hogy tökmindegy milyen klienst használsz, a protokoll a lényeg.
  • BiroAndras
    Régebben DC-vel elértem 1MB/s sebességet, egyszerre 2-3 fájlnál is. Persze az egyetemen 100Mbit-en.
    Szerintem jött volna gyorsabban is, csak a vinyó nem bírta.
    De most is többnyire rendesen jön a cucc, ha sikerül T3-at találni.
    Viszont a BT nekem nem akart rendesen tölteni. Amikor meg végre elindult, akkor meg lefagyott a gép (egy másik progi miatt), és utánna már nem akatra folytatni a töltést.
  • Ratty
    "sajnos nem nyilt forrasu, es linuxos verziot sem terveznek belole."

Na nálam itt bukott meg a dolog. Ha GNU licenses lenne, akkor nem lenne semmilyen reklámcsík, és bárki belenyúlhatna, átírhatná, meg minden. És pláne ha nincs linuxon, akkor nagyon sok embert vesztenek vele. Lehet h csak az én hülye tapasztlatom, de mintha a linuxosok nem annyira warezolnának, bár lehet h csak hülyén fogom fel:P Általában megszoktam h az egész rendszerem ingyenes és szabadon hozzáférhető, és ha kell valami progi akkor az is
  • toyotakacsa01
    "Egyébként a DC-n attól függ a sebesség hogy kihez kapcsolódsz, ha pl"

Bittorrentnél meg mindig maxigázzal jön a cucc.

De ha ajánlanál egy progit ami többszálón szed a dc-ről akkor egyel gyarapodna a dc-sek tábora. Ugyanis éppen emiatt hagytam a fenébe a gyagyás dc-t, milyen dolog az hogy egyszerre csak egy csákótól tölt??? Tiszta gyíkság.
  • arty
    köszönöm, sg a 3x postolás lehetőségét :D

büszke lehetek magamra
  • arty
    pénzért, te szerencsétlen ....

én meg elmegyek média marktba, s akkor 10 mp alatt leért a 2 DVD-s cuccoos (a kosaramba)

• arty

én meg elmegyek média marktba, s akkor 10 mp alatt leért a 2 DVD-s cuccoos (a kosaramba)

• arty

légy magadra büszke :D
  • SuspiciousC
    Nem vállalják a pereskedést. Az nagyon sokba kerülne nekik, nem tehetik meg. Sajnos. Kíváncsi vagyok, mi lesz az első jogerős döntés. Akkor sokminden fog eldőlni azt hiszem.
  • tomo
    ah, ok, mar ertem, amit irtal.

amugy ahoz kepest, hogy nicns illegal tartalom sok site bezart a beijesztesre. a megfelelmlites egyelore jol mukodik a jogvesztok reszerol. amugy a piratebay en meg lehet nezni, micsoda leveleket irkalnak ezek a derek ugyvedek. ( es a piratebay valaszat is a levelekre, vicces olvasmany , a sracoknak van ver a pucajukban, es tajekozottak jogi dolgokban )
  • SuspiciousC
    Ez ugyanúgy torrenttel is megtehető.
  • SuspiciousC
    Én sem értelek. Mondtam, hogy a tracker szempontjából még mindíg sebezhető a dolog. De közel sem annyira, mint FTP-nél, mert itt nincs semmiféle illegális tartalom szervereken. Csak egy *.torrent file. Szerintem félreértettél.
  • DeathMatch
    Egyébként a DC-n attól függ a sebesség hogy kihez kapcsolódsz, ha pl
    T3-ashoz, és nem korlátozza a sebességet, akkor jön maxal a letöltés!!
  • DeathMatch
    150 K?? A Warez oldalakról 185 K val töltök
  • uboat
    LoL
    Akkor te még nem probáltad dc-n a több szálon való letöltést!Egyre több ilyen klienset irnak rá és simán el lehet érni vele a max download-ot!
  • nemcsakfeel
    van egy kis különbség a DC és a torrent között. Hogy a DC ről alig csordogál pár K val az anyag, és tele van szemét, fake fájlokkal. Addig a torrent oldalak általában rendbe tartottak, követik hogy kinek milyen a fel/le töltési aránya, és a rendszer felépítéséből adódóan nagyon nagy sebességeket lehet elérni. Nem ritka a 150 K-s körüli letöltés egy fájl esetén. Na DC-n nem fogsz ilyenbe belebotlani..
  • tomo
    nem ertelek, a tracker igenis sebezheto, ha azt lenyomod fuccs az egesznek. , amig uj trackert nem szerzel, persze ahoz mar uj torrent is kell.
  • SuspiciousC
    Azért nem hasonlítanám ilyen merészen pl az FTP-hez. A torrent oldalakon csak egy torrent file van, a ténylegesen megosztott dolog 0%-a, azaz semmi. De tény, hogy ezzel még mindíg sebezhetővé vált a dolog a tracker szempontjából, bár közel sem annyira, mint az FTP esetében.
  • SuspiciousC
    Ezekre a DC-szutykokra semmi szükség a Bt megtalálhatsz bármilyen zenét!! :)
  • DeathMatch
    A Warez oldalakon meg már a hivatalon megjelenés elött napokkal fenn vannak a legújabb játékok, programok...
  • DeathMatch
    Ezekre a szutykokra semmi szüség a DC megtalálhatsz bármilyen zenét!!
  • tomo
    a Bt pont nem elosztott rendszer, ha elosztotton decentralizaltsagot ertunk, ui a tracker iranyitja a p2p kapcsolatok letrejottet ( központ : mint dc nel a hub , vagy ftp nel az ftp szerver).

az igaz , hogy a .torrent fileokat barmi modom megsozthatod masokkal, akar floppyn is elkuldheted a postan. de a kulcsa es sebezheto pontja a rendszernek a tracker. ( suprnova nem tracker csak torrent gyujtoldal volt).

a protokoll visszafejtes meg ok, de amig incs kesz az alternatuiv kliens, addig csak az eredeti valtozatot hasznalhatod.
  • pemga
    Ööö, a BT-t nem eleve elosztott rendszernek tervezték, ezért is nem értettem, hogy miért kellenek olyan nagyszerverek, mint suprnova, stb. Nem elég egy kereső és pár user? Szóval most ebben a rendszerben akarják megcsinálni azt, amiről a BT akart szólni?

Másrészt: ki kényszerít arra, hogy bármely rendszert az eredeti programjával használd? Ezért vannak a protokoll-visszafejtő emberkék, amennyiben valamiért nem nyilvános. :). Nézd meg pl. mldonkey-t, az vagy 10 féle protokoll-típust támogat.
  • tomo
    nem ismerem a flashgetet, de gondolom errol van szo, es igerik hogy nem lesz felugro reklam, es hogy csak a bongeszo reszen lesz lathato a reklam., mintha a suprnova oldalat nezned az exeem programmal.