22
  • Omega
    hol lehet megvenni és mennyiért, tudja valaki ?
  • Omega
    Hát nekem még most is ez a telo kell és kész,
    de nem elavult már ez egy kicsit ?
    Az újabbak valahogy pfff... meg se közelítik.(az izlésemet)
  • Yeti
    Erre írtam, hogy a GUI-t kell módosítani, de nem ilyen egyszerű ez sajnos. Egyrészt kellene valami, ami alapján felismerné a progiról, hogy ezt még a régire írták (biztosan lehetne valahogy, csak meg lehet állapítani, hogy milyen SDK-val fordították), aztán valamiféle kompatibilitási módban kellene indítani a régi progikat, amit elég macerás lenne megoldani, meg persze jelentősen lassítaná is őket... Ráadásúl azért ezek még mostanában sem valami gyors procik(főleg a Series 40 esek nem).
    Persze így is lenne egy csomó olyan progi, ami nem működne rendesen, mert mondjuk közvetlenül a memóriába beleírja a bitmapet, és úgy jeleníti meg, merthogy az úgy gyorsabb.
    Persze nem lehetetlen, de azért macerás. A másik lehetőség az hogy csak a képernyő egy negyedét használná akkor a progi, ez meg elég hülyén néz ki.
    Nah, de szerintem nálam okosabb emberek ülnek a Nokiánál, és biztos meg fogják valahogy oldani, mert fejleszteniük mindenképpen kell.
  • mittu
    Ez a 4. féle könyvként hajtogatható dolog ugye?
  • valamit
    Ha dupláznák a pixeleket 256*256-ra (series 40), meg 352*416-ra (series60), a régi programok meg mindenhova kétszer-négyszerakkora pixeleket tennének, az újak meg használnák az új felbontást? ... nem értek hozzá, de ez akkora programzói kihívás lenne?
  • DeathMatch
    A kijelző felbontása önmagában még nem etalon, pl lehet hogy 128x128 kevésnek tűnik, de a kijelző méretéhez is kell viszonyítani, márpedig a Nokiák kijelzője nem tul nagy(27x27 mm)... Szerintem semmi gond ezzel a felbontással!!
  • Yeti
    Hm, igazából a felbontással az a helyzet, hogy a Series 40 128x128 felbontást használ. Ha növelni akarnák módosítani kell azt is, és így már nem mennének a mostani progik sem rajta. Persze azért megoldható lenne a dolog(csak nem olyan egyszerű az, mint ahogy első látásra tűnik), úgyhogy remélem hamarosan kezdenek vele valamit, mert tényleg elég kicsi az a 128x128.
    Nem véletlen az sem, hogy a Series 60 asok meg 176x208 as felbontással működnek.
    Csak ennél a telónál meg gondolom az is szempont volt, hogy négyzet alakú legyen a kijelző, ezért nem rakhattak bele 176x208 ast. Márpedig jelenleg igazából ez a két lehetőségük van.
  • mEkLaU
    Sztem egy nagyon szép telefon, csak a kijelzöje lehetne nagyobb sztem is
  • Mice
    amúgy tetszik
  • Mice
    kijelző és ár, amúgy nem sértődnék meg ha hozzámvágnák...
  • randomly
    Helló!

Akkor küld már el nekem az Árvíztűrő tükörfúrógép-et!

Meg az index.hu mostani híreit!

Na bye

rand
  • mechorg
    Ja, és tényleg nincsenek magyar betűk.
  • mechorg
    Nekem is, de mire eljutok az oldal jobb oldalára a 128×128-on... Szal így tényleg nem tul használható, gondolom randomly is erre gondolt.
  • 12346
    egy ilyen teló számomra fölös. ez legalább csúnya is, de nagyon.
  • p00h
    szvsz jól néz ki, és tényleg hülye a nokia h nem kapcsol h kijelzőt kéne fejleszteni... szal összességében nem kéne
  • tigeroo
    ohh, egy újabb telefon, ami az átlagember számára elérhetetlen...tuti 100K felett lesz...
    egy telefon : olcsó legyen és okos...minek bele olyan mód, amit még számítógépben sem használnak??
    "A Nokia 6822 a Nokia kiemelkedően innovatív, teljes billentyűzetes, kinyitható üzenetküldő készülék-sorozatának következő darabja, amely vállalati és otthoni e-mail hozzáférést biztosít felhasználójának, és a legfrissebb monbiltechnológiát tartalmazza" az innovatív külső + 40K..:)
  • akyyy
    Nálam abban tökéletesen működik
  • Cat #5
    számomra nagyon fura, hogy a nokia nem vette észre hogy az emberek nagy kijelzőre és felbontásra vágynak, erre beleraknak egy 128x128as akármit, amit egy jobb összecsukható telefon a külső kijelzőn tud...
  • dduma
    kicsi a kijelző... pedig jó lenne... :)
  • L3oN
    Szerintem nem jó,meg nagyon drága is lesz,ráadásul csúnya is!Már nem tudnak szép telefont csinálni a nokiások!Szal nekem nem kéne :D
  • randomly
    Hello

xHTML a 6230-ban használhatatlan, gondolom ebben is.
    És gondolom Unicode tehát magyar ábc-t ebben sem lehet használni mint a 6230-ban.
    Vigyázni kell ezekekkel a b*rmokkkal.

rand
  • ThomasTheKoRner
    Ez nem volna rossz...ha nem volna ilyen kicsi a kijelzője...Szerintem ezzel nagyon elrontották.
    Mivel van benne xhtml böngésző...forumozni is jó LENNE....:(