398
www.waroftheworlds.com
-
#37 -
Nickstokes #36 Én csütörtökön nézem...nah majd meglátjuk! Sosem érdekeltek a kritikák annyira...megnézem és majd én elbírálom:D -
#35 Hja, el is keseredtem picit, azt hittem ez a film tényleg ütni fog. A MoziNet sem dícséri túl a filmet. Különben én holnap este nézem a moziban, már megvannak a jegyek.. -
motorolanokia #34 na, olvastátok a főoldalon levő cikket a filmről? -
#33 én is :)
Punker cimbora, nem írod át a topicot a magyar címre? -
Nickstokes #32 Nagyon várom a filmet már! -
#31 War of the Worlds, a 2005 movie directed by Steven Spielberg.
H.G. Wells' The War of the Worlds, a 2005 movie directed by Timothy Hines.
H.G. Wells' War of the Worlds, a 2005 movie directed by David Michael Latt.
végülis nem népszerű a téma :)
másik film (szerintem ez lesz a jobb) -
flashX #30 Nah, lassan it a bemutató..29-e, élénküljünk ;) -
winnie #29 szinkronos lesz, de természetesen lesz belőle 2 feliratos kópia is -
Picador #28 A hazai bemutató időpontja is júni 29? Remélem nem szinkronos lesz. -
Picador #27 http://media.themoviebox.net/player/WarOfTheWorlds/tvspots/?play=4 -
#26 [URL=http://www.hardwired.hu/dl.php?id=2892&dl=1]trailer #2[/URL] -
#25 újdonságokat tartalmazó japán tízer -
el mariachi #24 Ez az a film amit a legjobban várok idén a Batman és a Charlie and the Chocolate Factory mellett, ja és a King Kong mellett, meg az Episode 3 mellett........ehhh egy csomó filmet várok :D -
#23 teaser -
#22 rövid. -
#21 múvi -
#20 -
#19 -
winnie #18 a film akkor sem okozott pánikot, csak a rádiójáték. -
Jimmyke #17 Ismerem a sztorit. :) Csak a film már nem okoz pánikot. Szinte mindenkinek természetes lett azóta a sci-fi :) -
#15 Tobbet mint en az bisztos :D -
#14 Mai környezetbe lesz helyezve az eredeti sztori, magyarul sok köze nem lesz a H.G. Wells féle történethez szerintem. Pedig vicces lett volna azt megcsinálni, amiben az emberek végső szuperfegyvere egy páncélozott gőzhajó volt :)) -
#13 Mennyit is kap Tom Cruise a szerepért? -
#12 mét nem száltak le??? -
Cat #11 az
A fontos tudnivalója, hogy egy angliai rádiójáték formájában pánikot okozott, mert sokan azthitték, hogy tényleg leszálltak az idegenek -
Cat #10 még szerencse hogy nem tetszik, nem kell börtönbemenned pedofilia vádjával :> -
#9 Szvsz ez a csaj egyáltalán nem nagy durranás. -
#8 igen. 53-ban már volt egy ilyen film -
#7 vagy nem. pl Natalie Portman -
Jimmyke #6 Ez AZ a Világok háborúja amit H. G. Wells (remélem így írják) alkotott? -
Cat #5 aztán pár év mulva felnő és elfelejti mindenki, lásd macaulay culkin -
winnie #4 egy időben lesz a hazai bemutató is az amcsival.
az meg külön vicces, hogy a kiscsaj dakota fanning már tim robbins-t is megelőzi a szereplők listáján. (durva, hogy milyen filmekben játszik folyamatosan FŐszerepeket) -
#3 -
-
#1 na, erre a filmre nagyon kíváncsi leszek. Steven Spielberg, és Tom Cruise újra együtt forgatnak. nekem a Különvélemény nagyon bejött, várom a filmet ezerrel. nyáron érkezik az amcsikhoz, remélem nem késik nálunk sokat. hardwireden vannak az első hivatalos képek.