Világok harca

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi

zaki
Hát még1X biztos nem fogok enyiért dvd-t venni... Bár már az új filmek sem nagyon kerülnek 3ezernél drágábba... (2005-ös új 2 lemezes king kong pl 3k, igaz abból karácsonykor jön egy bõvített változat is)...

Mike at home
mindenki annyiert vesz dvd-t amennyiert jolesik neki, mar megbocsass

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Heh, 5e-ért nem szabad dvd-t venni, hacsak nem valami extra 3-4 lemezes cucc mint mondjuk a Végtelen Szerelmesei.
zaki
Én is, 5 ezerért... :d

jointeer
leszarom, én már megvettem <#schmoll2>

köcsög

zaki
DEXTER92
"az nem lézer, hanem mikrohullám
a piros növény a növényük ezt termelték, és vérrel öntöztek"

Hát igen, ezért mondom egy kicsit furácska film lett.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Hi Mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek nincs-e meg a Világok harca audiobook, de nem a digitális szövegfelolvasós verzió hanem a rendes emberi narrátorral? Azt hiszem James Spencer a narrátor, és angol nyelvû. Ha valaki tudja milyen oldalról lehetne letölteni ingyenesen, vagy megvan neki és BCDC-vel vagy MSN-en keresztûl megtudja velem osztani az írjon nekem a [email protected] címre!
Elõre is köszi!
Mike at home
hát pedig Dexter van már DVD kiadás is, ami azért szerintem nézhetõbb
a story egy õs történet az 50?-es évekbõl, amikor még attól paráztak, hogy jönnek a marslakók
az nem lézer, hanem mikrohullám
a piros növény a növényük ezt termelték, és vérrel öntöztek
szerintem a növény ábrázolása elég bénácska volt

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DEXTER92
Na megnéztem a filmet, gyorsan leírnám véleményemet:
A filmet elég gagyi minõségû DVD-n néztem meg. A hang az tuti hogy mozi volt, a kép meg nem tudom, de olyan volt mint az NFS-be, néhány gyorsabb jelenetnél kissé elmosódik a kép. De azért megszoktam, és szerintem élvezhetõ volt.
Bemutató, itt-ott én azt hittem (mivel egy szál lényt se láttam), hogy ez valami olyasmi film lesz, hogy földrengés, földöntúli erõk meg ami a megszokott. Amikor elõszõr láttam egy olyan földönkívüli zsiráfot, akkor meglepõdtem, mert nem erre számítottam. Amikor elõször elkezdett kék lézerekkel vagy mikkel lövöldözni, akkor meg teljesen elképedtem. Késõbb amikor jöttek a vérkiszívó meg apám tudja milyen jelenetek (amit nem igazán értek, nyugodtan beavathat valaki, hogy az a piros növény pl. mi a rák), akkor meg leesett az állam. Kissé lehet hogy baromság a film, ilyen emberiség elõtti földönkívüli civilizáció (földalattrejtegetõzõs is) már sok filmbe volt... mindenesetre ez egy elég érdekes film volt.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

zaki
kilóért már jókat lehet kapni 😊

Mike at home
hát...
azért meg is kell már dolgozni

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
Világok arca Barraka

ez jutott eszembe a fórum cimérõl

jointeer
:-C
akkor ha már a filmet nem is, de egy ijenet összedophatna nekema Májk :o|
mét, mennyiegyien<#bohoc>

köcsög

zaki
kár... angol dts brutálisan szól :c

jointeer
sznobság, hagysz élien ;{{

köcsög

Gonosz Élien
fú, pedig ildomos lenne :-o>

Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team

jointeer
nimcs :o(

köcsög

zaki
van házimozid?

jointeer
fú, valami 4500 körül volt Saturnban

köcsög

zaki
te mennyiért vetted?

én 49**-ért

Mike at home
elsietted 😊

jointeer
egész aranyos stuffok vannak bónuszlemezen ;>

köcsög

zaki
helyes <#smile><#wink><#alien>

jointeer
már nemkell, megvettem :||||www

köcsög

jointeer
kösy :|

köcsög

Mike at home
no akkor majd kapsz tőlem egyet ajándékba

Mike at home
egébként is, dzsoinak irtam, őt meg hadd froclizzam, nem fog érte haragudni érted, ugye? 😊

Mike at home
jó tudom, nem lopás

jointeer
pont nincs pénzem, de nehiddazt hogy nincs eredeti dvdm >:|

köcsög

REALista
Mi ez a hozzáállás??????

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mike at home
elmész és megveszed
ne kell mindent ellopni 😊

zaki
<#smile>

jointeer
DEMÉT:@

köcsög

REALista
Jó volt a film bár a befejezés már nem álja meg a helyét!Már mindenki tudja hogy szkafander nélkül nem lépünk új bolygóra!Mikor a könyvet írták ez még nem volt egyértelmû!!

zaki
nám<#vigyor1>

jointeer
felrakod, htx -.-

köcsög

BONO
Ennek a filmnek a régi változata sokkal jobb volt mint az új de a legjobb a könyvben!<#worship>

zaki
jaaaa, az más <#mf2>

jointeer
de nekem az extrás kellene <#smile>

köcsög

zaki
.nyád <#vigyor>

van belõle zsír dvdrip, nekem már rég megvan 😊

jointeer
akor ripeld be es toltsd fel az endlessre htx :C

köcsög

zaki
ma én is megvettem <#smile>

zaki
az nagyon faszán meg volt csinálva, mikor a földbõl kijöttek <#wow2><#worship>. ahogy a beton megemelkedik, aztán vissza, + a hang 😊

Tipikus popcorn-film, de mégis bekerült a Top10-embe, mégpedig Dakota Fanning alakítása miatt, és természetesen a zseniális effektek miatt....mikor az idegenek kimásztak a pincébõl, húú....mintha tényleg élõk lettek volna!

apocalypse0
Szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

apocalypse

REALista
Nem tudom miért fikázzák a filmet???Biztos azt várták hogy az amerikaiak az elnõk vezetésével a legyõzik majd a gonosz földönkívülieket!Én csalótam volna Spilbergben ha így lett volna!

jointeer
tök cukik az életképek a film elején/közben -.-
a végenem.

köcsög

Mike at home
eddig csak a stereo tv-n néztem meg
2 lemezes, de még az extrákat sem néztem meg, sry

Oldal 1 / 8Következő →