398
www.waroftheworlds.com
-
DaNeEWEB #398 hi -
#397 Hát még1X biztos nem fogok enyiért dvd-t venni... Bár már az új filmek sem nagyon kerülnek 3ezernél drágábba... (2005-ös új 2 lemezes king kong pl 3k, igaz abból karácsonykor jön egy bővített változat is)... -
#396 mindenki annyiert vesz dvd-t amennyiert jolesik neki, mar megbocsass -
vg #395 Heh, 5e-ért nem szabad dvd-t venni, hacsak nem valami extra 3-4 lemezes cucc mint mondjuk a Végtelen Szerelmesei. -
#394 Én is, 5 ezerért... :d -
#393 leszarom, én már megvettem -
#392 már csak 3 ezer a dvd... -
#391 "az nem lézer, hanem mikrohullám
a piros növény a növényük ezt termelték, és vérrel öntöztek"
Hát igen, ezért mondom egy kicsit furácska film lett. -
kriszwells #390 Hi Mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek nincs-e meg a Világok harca audiobook, de nem a digitális szövegfelolvasós verzió hanem a rendes emberi narrátorral? Azt hiszem James Spencer a narrátor, és angol nyelvű. Ha valaki tudja milyen oldalról lehetne letölteni ingyenesen, vagy megvan neki és BCDC-vel vagy MSN-en keresztűl megtudja velem osztani az írjon nekem a [email protected] címre!
Előre is köszi! -
#389 hát pedig Dexter van már DVD kiadás is, ami azért szerintem nézhetőbb
a story egy ős történet az 50?-es évekből, amikor még attól paráztak, hogy jönnek a marslakók
az nem lézer, hanem mikrohullám
a piros növény a növényük ezt termelték, és vérrel öntöztek
szerintem a növény ábrázolása elég bénácska volt
-
#388 Na megnéztem a filmet, gyorsan leírnám véleményemet:
A filmet elég gagyi minőségű DVD-n néztem meg. A hang az tuti hogy mozi volt, a kép meg nem tudom, de olyan volt mint az NFS-be, néhány gyorsabb jelenetnél kissé elmosódik a kép. De azért megszoktam, és szerintem élvezhető volt.
Bemutató, itt-ott én azt hittem (mivel egy szál lényt se láttam), hogy ez valami olyasmi film lesz, hogy földrengés, földöntúli erők meg ami a megszokott. Amikor előszőr láttam egy olyan földönkívüli zsiráfot, akkor meglepődtem, mert nem erre számítottam. Amikor először elkezdett kék lézerekkel vagy mikkel lövöldözni, akkor meg teljesen elképedtem. Később amikor jöttek a vérkiszívó meg apám tudja milyen jelenetek (amit nem igazán értek, nyugodtan beavathat valaki, hogy az a piros növény pl. mi a rák), akkor meg leesett az állam. Kissé lehet hogy baromság a film, ilyen emberiség előtti földönkívüli civilizáció (földalattrejtegetőzős is) már sok filmbe volt... mindenesetre ez egy elég érdekes film volt. -
#387 kilóért már jókat lehet kapni :) -
#386 hát...
azért meg is kell már dolgozni -
#385 Világok arca Barraka
ez jutott eszembe a fórum ciméről -
#384 :-C
akkor ha már a filmet nem is, de egy ijenet összedophatna nekema Májk :o|
mét, mennyiegyien -
#383 kár... angol dts brutálisan szól :c -
#382 sznobság, hagysz élien ;{{ -
#381 fú, pedig ildomos lenne :-o> -
#380 nimcs :o( -
#379 van házimozid? -
#378 fú, valami 4500 körül volt Saturnban -
#377 te mennyiért vetted?
én 49**-ért -
#376 elsietted :) -
#375 egész aranyos stuffok vannak bónuszlemezen ;> -
#374 helyes -
#373 már nemkell, megvettem :||||www -
#372 kösy :| -
#371 no akkor majd kapsz tőlem egyet ajándékba
[annyira rendes, el sem hiszi] -
#370 egébként is, dzsoinak irtam, őt meg hadd froclizzam, nem fog érte haragudni érted, ugye? :) -
#369 jó tudom, nem lopás -
#368 pont nincs pénzem, de nehiddazt hogy nincs eredeti dvdm >:| -
#367 Mi ez a hozzáállás?????? -
#366 elmész és megveszed
ne kell mindent ellopni :) -
#365 -
#364 DEMÉT:@ -
#363 Jó volt a film bár a befejezés már nem álja meg a helyét!Már mindenki tudja hogy szkafander nélkül nem lépünk új bolygóra!Mikor a könyvet írták ez még nem volt egyértelmű!! -
#362 nám -
#361 felrakod, htx -.- -
#360 Ennek a filmnek a régi változata sokkal jobb volt mint az új de a legjobb a könyvben! -
#359 jaaaa, az más