18
-
dancess #18 Na mikor dobjam ki a dvd-írómat!!!????? -
#17 vesszen a hddvd :) -
#16 "akik eddig nem tudták eldönteni, hogy Blu-ray- vagy HD-DVD-meghajtót vegyenek"
Nem értem, hogy ezen hogyan tud segíteni a fenti kütyü. HD-DVD-t nem ír, de még csak nem is olvas. -
zidder #15 Az fog nyerni... amelyiket könnyebb lesz másolni ill. hamisítani...
Jelenleg a HD-DVD az esélyesebb most erre... A Blue Ray-t szándékosan úgy tervezték hogy minnél védetebb legyen ezekkel szemben... de szerintem azis csak idő kérdése...
Engem ez abloszlut nem emlékeztet a */- időszakra...
Teljesen 1 értelmű volt már akkor is hogy nem sok érteleme volt az 1rű felhasználónak... csak költhetett új lejátszókra és írókra megint... -
Lang #14 De még ezek után is kérdés marad hogy mi lesz:
Hd-dvd vagy Blue Ray...
emlékeztet a dvd +/- időszakra... -
#13 Japánban 2003 december óta kaphatók Blu-ray cuccok, itthon találkoztatok vele? mert én 1 nagykernél se, kint nem lehet forgalomba hozzni olyan tv-t ami nem tudja a HD-TV szabványt, itthon mostanában már van 1-2 ami tudja, szal nyugodtan vegyél 108-as Pio-t :) -
#12 40k-ért 2x-eset?? én is egy éve (+ 1 hónap) újítottam be egy pio 106-ot őő... sztem nem volt 30. bár a rák se tudja már. és 4x-es.
és nem fikázni:) akkor ez volt átlagban a legjobb. megkukkoltam pár tesztet, táblázatot. -
#11 így van. én se vennék ilyet, az tuti. ha már majdnem minden vasban lesz, akkor ok. -
#10 (Jaja, 40+-ért vettem egy 2*-es írót 1 éve, most 16*-osat lehet kapni lassan a feléért.) -
p00h #9 ezekszerint ennyit a dvdkről? ezis felváltja idővel az eddigieket? -
Yfel #8 Eslők között akkor sem venném meg, ha megengedhetném magamnak.
Majd ha elterjed a formátum és lejjebb csúsznak az árak (nem a meghajtóé hanem a médiáé).
Y -
#7 Netről bárki megrendelheti.. jópénzért -
#6 Pedig ilyet vagy másfél évig mutatóba sem fogunk látni itthon, az tuti...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 -
Pontius #5 Akko most nem veszek PIO108-at :P -
#4 Nyugodt lehetsz, nemsokára elér hozzánk is, én nagyon bízom benne, mert ez egy jó ötlet volt a philips-től! -
#3 "A készülék a Philips Electronics tervei szerint 2005 második felében kerül majd a boltok polcaira. "
Hogy ez nálunk is így lesz e azt nem tudom. -
#2 Na ez jó. Talán végre rájöttek hogy szükség van köztes megoldásra. Ehez még hozzá vesszük JVC Blu-Ray DVD-kombó lemezét és akkor egész jól állunk.
Persze azért minket még annyira nem érint. -
#1 Na és mennyi az annyi és mikor vehetem meg itthon?
Kérnék szépen érveket és ellenérveket a "Blu-ray"-re és a HD-DVD-re!