18
  • dancess
    Na mikor dobjam ki a dvd-írómat!!!?????
  • arty
    vesszen a hddvd :)
  • TeszteloPontHu
    "akik eddig nem tudták eldönteni, hogy Blu-ray- vagy HD-DVD-meghajtót vegyenek"

Nem értem, hogy ezen hogyan tud segíteni a fenti kütyü. HD-DVD-t nem ír, de még csak nem is olvas.
  • zidder
    Az fog nyerni... amelyiket könnyebb lesz másolni ill. hamisítani...
    Jelenleg a HD-DVD az esélyesebb most erre... A Blue Ray-t szándékosan úgy tervezték hogy minnél védetebb legyen ezekkel szemben... de szerintem azis csak idő kérdése...

Engem ez abloszlut nem emlékeztet a */- időszakra...
    Teljesen 1 értelmű volt már akkor is hogy nem sok érteleme volt az 1rű felhasználónak... csak költhetett új lejátszókra és írókra megint...
  • Lang
    De még ezek után is kérdés marad hogy mi lesz:
    Hd-dvd vagy Blue Ray...

emlékeztet a dvd +/- időszakra...
  • Punker
    Japánban 2003 december óta kaphatók Blu-ray cuccok, itthon találkoztatok vele? mert én 1 nagykernél se, kint nem lehet forgalomba hozzni olyan tv-t ami nem tudja a HD-TV szabványt, itthon mostanában már van 1-2 ami tudja, szal nyugodtan vegyél 108-as Pio-t :)
  • 12346
    40k-ért 2x-eset?? én is egy éve (+ 1 hónap) újítottam be egy pio 106-ot őő... sztem nem volt 30. bár a rák se tudja már. és 4x-es.
    és nem fikázni:) akkor ez volt átlagban a legjobb. megkukkoltam pár tesztet, táblázatot.
  • 12346
    így van. én se vennék ilyet, az tuti. ha már majdnem minden vasban lesz, akkor ok.
  • Deniboj
    (Jaja, 40+-ért vettem egy 2*-es írót 1 éve, most 16*-osat lehet kapni lassan a feléért.)
  • p00h
    ezekszerint ennyit a dvdkről? ezis felváltja idővel az eddigieket?
  • Yfel
    Eslők között akkor sem venném meg, ha megengedhetném magamnak.

Majd ha elterjed a formátum és lejjebb csúsznak az árak (nem a meghajtóé hanem a médiáé).

Y
  • Tetsuo
    Netről bárki megrendelheti.. jópénzért
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig ilyet vagy másfél évig mutatóba sem fogunk látni itthon, az tuti...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005
  • Pontius #5
    Akko most nem veszek PIO108-at :P
  • item
    Nyugodt lehetsz, nemsokára elér hozzánk is, én nagyon bízom benne, mert ez egy jó ötlet volt a philips-től!
  • Scape
    "A készülék a Philips Electronics tervei szerint 2005 második felében kerül majd a boltok polcaira. "

Hogy ez nálunk is így lesz e azt nem tudom.
  • Scape
    Na ez jó. Talán végre rájöttek hogy szükség van köztes megoldásra. Ehez még hozzá vesszük JVC Blu-Ray DVD-kombó lemezét és akkor egész jól állunk.
    Persze azért minket még annyira nem érint.
  • noss
    Na és mennyi az annyi és mikor vehetem meg itthon?

Kérnék szépen érveket és ellenérveket a "Blu-ray"-re és a HD-DVD-re!