Térképek földutakról

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rvn
Hali! Nekem egy olyan térkép kellene ami magyarországot ábrázolja utcaszinten! Megoldható??? Vgy tudtok olyat?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hemo? az micsoda? 😄

igy nem tom 😊 dekó hogy sok vp körüli arc van itt 😊

mikike
a kérdésem inkább térképek városokról-ba illene, de most nem nyitok új topikot
az érdekelne, veszprémbe hol van a HEMO
hol lehet megnézni, hogyan lehet odajutni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

na? 😊

😊 thx.

még nem, de nem adtam fel :-)

😊
hm, nem találtál? 😊

Nem, Nógrádban, de van egy láda katonai térképem. Azokon a nyulak is rajta vannak a bokrokban :-)

ez be se jön

<#confused>

Galy
na végre valaki!

www.terkepkiraly.hu

ajánlom a Carthographia turistatérképeit, állítólag azok a legpontosabbak
hm <#eljen>

talán te is itt lax a térségben?

hát igen még jó hogy megemlitetted mocizás céljából kell 😊 ez komoly.

akkor, rendelj mûholdfelvételt a térségrõl <#hehe>

indulj el a crossmotoroddal egy irányba, csak vigyél egy iránytût, és egy normál térképet
pár Km után tényleg településbe botlasz

OffRoad rulez!
keresgélek én is, lehet, papíron elõbb lesz... majd befûtöm a scanneremet :-)

Tertovan
szerintem a tajfuto-nak keszult terkep nem igazan a turazoknak keszult 😊
a vegen meg eltevedne rajta....

Katonai térképeken a földutak is rajta vannak.
Az Északi-Bakony turistatérkép, ha jól emlékszem, kb. a 8-as fõútig terjed, Berhida már nincs rajta.

Esrohnoil
...esetleg Balatonfelvidéki Tájvédelmi Körzet?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
és úgy sincs h. Bakony?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

de nekem föld ut kell mindenképp 😊

Katonai térképeket nézzél, turista térkép nem készült errõl a részrõl. Én régebben a villányi úti térképboltban vettem katonai térképet Veszprém megyérõl, de gondolom a honvédség térképboltjában is lehet ilyeneket kapni (a Moszkva tér közelében van). De a ét-Berhida-Küngös-Csajág-Fõkajár vonalon ragyogó aszfaltút van, már többször végigmentem már rajta biciklivel).

Pheel
Jaja! Ezen tényleg nem illik sprórolni.
hm..

kizárt hogy ne legyen turistatérkép, egész magyarország keresztül kasul fel van térképezve, jelzésekkel stb.
olyan országban élünk, amelyikben bárhonnan elindulsz egyenesen elõre, pár km után már lakott területen vagy...

akyyy
<#hehe>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

boltban sok túrázós térkép van az összes tájról
ilyen dolgokat na neten keress
ez inkább offline dolog 😊
irány a könyvesbolt!

hm.. hát az jó lenne ha télleg lenne.

Punker
én is jártam anno túrázni a Bükk-ben, és volt olyan térképünk amin rajta voltak az erdészutak meg hasonlók, szal tuti van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

na végre vmi, Balatonfüredröl már találtam, de nekem konkrétan Berhida fele kéne, szal Pét-Berhida-Küngös-Csajág-Fõkajár 😊

eh 😞((

--- Veszprém Cup 2004. ---
... Terep: a terepek nagy részérõl még soha nem készült tájfutó térkép!
1. nap: Ajka belvárosa. Tíz- és négyemeletes épületekbõl ...

az legyen csak az én dolgom 😊

amúgy túrázni szeretnénk majd, és ahhoz kéne.

Punker köszi de igy se sokra mentem 😊

traXion
MX0-s autópályát épít

DJ RX7
minek az neked?

:3

Punker
tájfutó/természetjáró térképet keress

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hali all

földút térképeket keresnék, és leginkább veszprém megyéröl.
kerestem már neten de nem találtam sehol olyat amiben a földutak ábrázolva vannak, lécci aki tud segitsen.

köszi