Térképek földutakról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
igy nem tom 😊 dekó hogy sok vp körüli arc van itt 😊
az érdekelne, veszprémbe hol van a HEMO
hol lehet megnézni, hogyan lehet odajutni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
hm, nem találtál? 😊
www.terkepkiraly.hu
ajánlom a Carthographia turistatérképeit, állítólag azok a legpontosabbak
talán te is itt lax a térségben?
indulj el a crossmotoroddal egy irányba, csak vigyél egy iránytût, és egy normál térképet
pár Km után tényleg településbe botlasz
keresgélek én is, lehet, papíron elõbb lesz... majd befûtöm a scanneremet :-)
a vegen meg eltevedne rajta....
Az Északi-Bakony turistatérkép, ha jól emlékszem, kb. a 8-as fõútig terjed, Berhida már nincs rajta.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
olyan országban élünk, amelyikben bárhonnan elindulsz egyenesen elõre, pár km után már lakott területen vagy...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ilyen dolgokat na neten keress
ez inkább offline dolog 😊
irány a könyvesbolt!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
--- Veszprém Cup 2004. ---
... Terep: a terepek nagy részérõl még soha nem készült tájfutó térkép!
1. nap: Ajka belvárosa. Tíz- és négyemeletes épületekbõl ...
amúgy túrázni szeretnénk majd, és ahhoz kéne.
Punker köszi de igy se sokra mentem 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
földút térképeket keresnék, és leginkább veszprém megyéröl.
kerestem már neten de nem találtam sehol olyat amiben a földutak ábrázolva vannak, lécci aki tud segitsen.
köszi