Legyártották a Pentium 4 600 elsõ példányait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel EM64T
Meg van pofaja igy hivni az AMD technologiajat......
Az AMD legalabb SSE-nek nevezi......
Meg van pofaja igy hivni az AMD technologiajat......
Az AMD legalabb SSE-nek nevezi......
Ha sok pénzem lesz , inkább veszek egy duál G5-t.
Jo'l beszelsz!:))))))
Jo'l beszelsz!:))))))
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
Ajánlom a xeon vs. opteron tesztet. Méghogy fejlõdik , én úgy látom ,hogy biztos nyerõ helyzetét ( anno P1,P2 ) próbálja összekaparni.
Egyébként unom ezt az amd - intel proci terveket. Semmit nem tudni ,semmi teljesitmény viszonyitás. Régen tudni lehetett a Mhz-bõl ,hogy kb. mit muzsikál , most intel 600 - marha sokat mond. Ha sok pénzem lesz , inkább veszek egy duál G5-t.
Egyébként unom ezt az amd - intel proci terveket. Semmit nem tudni ,semmi teljesitmény viszonyitás. Régen tudni lehetett a Mhz-bõl ,hogy kb. mit muzsikál , most intel 600 - marha sokat mond. Ha sok pénzem lesz , inkább veszek egy duál G5-t.
"Az Enhanced Intel SpeedStep technológia ezzel egy idõben elfogadható szinten tartja az új processzorok fogyasztását." Na erre azért kíváncsi leszek:)
/*WTF?!*/
Egy szót sem értettem az egészbúl,de azért örülök. <#circling>#circling>
\"Jobb a Linux... De akkor se kell!!! :P :DD\" Írtam egy ingyenes alkalmazást magyar nyelven: http://logout.hu/bejegyzes/deta/egy_hasznos_alkalmazas_tolem_nektek_sok_szeretette/hsz_1-50.html
:DD
jah az :p
ez a 6XX már 64bites??
Most életveszély akármit is fejleszteni.. ha amd-t veszek az vagy 754 vagy 939, ddr1 vagy majd késõbb ddr2, agp vagy késõbb pci express, intelnél szintén ez van...most talán a legokosabb kivárni a 2 magos 64 bites p4 et.
Na végre. Intel fejlödik. LOOSING AMD
igy mutatkozik meg az intel terveiben a manapsag oly divatos VLSI azaz Very Large Scale of Integration : Radiatort a szamitogepbol :)<#action>#action>
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
Veszek majd 2-t is:D
Milyen fasza hogy az intel is átvette a viszonyszámos tipusjelzést, és ráadásul semmi logika sincs benne... Hajrá ez ám a fejlõdés!!!
Ha jól teljesít majd a Pentium 4 670 akkor lehet beruházok rá. Persze majd mikor már Magyarországon is kapható lesz.