12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • bosco05 #8942
    A JAS tervezi és építi az egész autót. Szerintem szörnyű választás volt, de ők tudják.
  • Hecker007
    Nem a Honda tervezi a kocsit? Végülis mindegy a lényeg, hogy a Honda az eredmények alapján nem muzsikál túl fényesen, de legalább a Chevyt beérték.
  • bosco05 #8940
    Itt nem a Honda a gyenge, hanem a JAS motorsport...
  • Hecker007
    Csak ne legyen az mint tavaly a Chevyvel.
    Nem hiszem el, hogy a Honda ennyire ne tudna versenyautót építeni... 1,5 másodperc azért marha sok főleg hogy a Citroennek nem sok tapasztalata van WTCC-ben.
  • Dietrich
    mások pánikolnak ;)

Vélemény: nehéz lesz!

De a számoknál is beszédesebb volt a hondás vezetők arca. Egyik alkalommal benéztem a garázsban leválasztott kis tárgyalóba, de egyből mentem is tovább, és arra gondoltam, szerencsés vagyok, hogy nem kell odabenn lennem. Tarquini, Mariani, Adamo, Bruno és D’Esposito igen komor tekintettel nézett egymásra, de még a mindig jókedvű Daisuke Horiuchi is sokkal feszültebbnek tűnt a megszokottnál.
  • atiwrc
    Honda elégedett? az a 1,5mp csak nekem tűnik soknak?
  • bosco05 #8936
    Én azért utáltam mert látványtalan! Ettől függetlenül el kell ismerni, hogy egy őstehetség, egy kinevelt igazi robot.
  • Hecker007
    Remélem nem, rallyban is utáltam, de lehet csak azért mert francia :D
  • Solt
    Tönkre fogja verni a mezőnyt! :)
  • Dietrich
    Loeb volt a leggyorsabb Valenciában, a Chevy és a Honda is elégedett lehet - rövid teszt áttekintés
  • Dietrich
    én nem nagyon értek hozzá, de nem kéne a 2012-es bannert lecserélni egy aktuálisabb 2014-re?
  • Dietrich
    Penske eyes Ambrose for V8 Supercars bid
  • RatBaG #8930
    http://wtccblog.hu/2014/03/21/valencia-helyszini-beszamolo/
  • Black Ghost
    Nem pite mezőny!

• Dietrich
    :D
    mit fogsz csinálni akkor Formula E alatt? :)
  • Jacek
    Látod milyen jó hogy halk az új F1:DDD Eddig is be aludtam rajta de mostmár nem ébreszt fel néha:DDDDD
  • RatBaG #8926
    remélem idén valaki felrakja majd ezt is torrentre, mert az év vége felé már megtorpedózták a youtubeos forrást.
  • Dietrich
    Viszonylag kevés szó esett ebben a topicban a BTCCről

vállald fel a témát és akkor több szó fog esni. :)
  • Dietrich
    + Indycar a Digisporton :)
    korán kelek, későn fekszek ezen a F1-en meg csak elaludni lehet nap közben ;)
  • PacsutaTibi
    Na mit csinált ez a merci?
    Hát 4. lett a tegnapi teszten! Jordan,Shedden (Honda), és Menü (!)(VW) mögött.

Viszonylag kevés szó esett ebben a topicban a BTCCről. Nem pötyögném be ide, akit érdekel kik mivel indulnak idén azok ITT,a rallysimfans fórumon elolvashatják pár hozzászólásomat, képekkel illusztrálva.

Akinek nagyon sok ideje van az kezdheti INNEN is az olvasást. (Ez egy lappal előrébb van mint a másik link, és olyanokról is szót ejtek akik végül nem indultak)

7 korábbi bajnok, 13korábbi futamgyőztes, 31 pilóta összesen. Jó eredményeket mutató VW és Merci. Izgalmas évad elé nézünk,
  • PacsutaTibi
    És?

Megnézed élőbe amelyiket akarod, a többit meg felvételről.

Mondjuk az F1et érdemes élőbe nézni, mert arról hamarabb belefutsz egy hírbe itt ott (TV, rádió). A V8ről és a BTCCről nem nagyon vannak hírek a magyar médiában.

A V8 és a BTCC is pár napon belül fel szokott kerülni a youtubera is.
  • SimaSuna #8921
    Én sem csinálnék másképp....egy kis pénz ide, kis pénz oda...és saját csapat :)
  • pedobear
    http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/o-az-uj-lottomilliardos-2242739
  • RatBaG #8919
    jó lesz a jövő hétvége... f1, v8, btcc. pff
  • hungary27
    Szerintem a Honda lett a legszebb. Tavaly nagyon nem tetszett de most, hogy ilyen széles jól néz ki.
  • Szabi #8917
  • SimaSuna #8916
    furcsa ez a Honda...ezzel a lámpával...
    a Chevy meg a hótolóval az elején...
  • RatBaG #8915
  • Szabi #8914
  • RatBaG #8913
    Így festés nélkül már csak a pilóta hiányzik belőle...
  • bosco05 #8912
    nagyon ronda szerintem :D
  • hungary27
  • Dietrich
    egy versenyzőt maga a versenyzés motivál. és jól látni a 4. versenyen beleadtak apait anyait, mert az volt az utolsó ezen a pályán. :)
    ausztráliában 2 fő esemény van az autósportban egyik a V8 a másik a F1 futam..illik ott lenni vendégként + a V8 vezérkara és az FIA első emberei között jó a kapcsolat. még a közvetítést sem a 7 csatorna adta hanem az ottani F1-es.
  • Szabi #8909
  • Norbi1990
    Gondolom pénzeket osztanak, és aki nem szereti az F1-et az ez miatt vesz jegyet egész hétvégére :D
  • hungary27
  • gordon 24
    Ez miért éri meg nekik? Nem kapnak pontot, de van olyan autó amit szarrá törnek:-))

Igazából ez egy felesleges költség az évben nem? Vagy az, hogy a sponzorok látszódnak megér ennyit?

Meg miért van motiválva, valaki, hogy megnyerje? Ha bejön 22-diknak ugyanúgy tök mindegy :-)
  • RatBaG #8905
    már említeni akartam, nekem rohadtul nem tetszik, hogy idén betették ezt a gagyi utcai műszerfalat a holdenekbe.
    azokkal az ocsmány kerek órákkal, meg a bazári lcd-vel... broáf.

egyébként a volvonak milyen szép sima, torokköszörülős hangja van, öröm hallgatni :)
  • Dietrich
    jut eszembe tönkre verték az ausztrálokat..3x SVG 1x a kölök nyert és ők Új-Zélandiak mint Dixon :)
  • Dietrich
    előfordul sprint futamon :)

RBRA belső kamerás felvételein látszik egy kis LCD monitor amin a tv-nek!! futnak a szponzorok reklámjai! :D

Zengőék is kitalálhatnának valami hasonlót, Taxi6 reklámmal :)