Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bosco05
Ezek közül melyik tolja jól? 😊
SimaSuna
Danica Patrick
Katherine Legge

Szántó Niki

vannak azért nevek, és elég jól tolják 😊
Dietrich
Nem igazán szeretem a Nõi pilóták..

kicsit beszél magyar? 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Fog õ meglepetést okozni a mezõnynek. Szerintem nem számolnak vele komolyan. Majd a médiába elég nagy visszhang lesz ha bejön egy pár dobogó 😊
gordon 24
Jaja tudom, de most kicsit szemét leszek, és elõre elnézést tõle. De az autóversenyzés nálam férfi sport. Nem igazán szeretem a Nõi pilóták..

Ettõl függetlenül természetesen neki is hajrá..

Downhill!!

Norbi1990
Edinát se felejtsd ki, neki is szurkolunk 😊
gordon 24
100000 x szebb mint a WTCC-s gépek. Azok nagyon otrombák most ezekkel a szélesítésekkel. Ez nagyon ízléses.. Reméljük Gabié különösen gyors lesz :-)

Downhill!!

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
jól néz ki, nem?

Dietrich
Itt vehetsz jegyet a Ringre

RENDEZVÉNY IDÕPONTJA: 2014. május 2-3-4
RENDEZVÉNY HELYSZÍNE: Hungaroring
Hétvégi belépõ - 3.900,- Ft (szombat-vasárnap)

Belépésre jogosít a verseny szombati és vasárnapi napján a pálya nézõtéri oldalán a teljes állóhelyre, illetve bármelyik tribünre

Paddock Péntek: 3.500,- Ft
Paddock Szombat: 3.500,- Ft
Paddock Vasárnap: 3.900,- Ft
Paddock Bérlet: 9.900,- Ft

- Átlépésre jogosít a verseny adott napján, a pálya nézõtéri oldaláról a Paddock területre és vissza (korlátlan alkalommal)

- Önmagában a pályára való belépést nem biztosítja
- A pénteki napon a nézõtéri oldalra történõ belépés mindenki számára ingyenes.
- 14 éves kor alatt a nézõtéri belépés, és a Paddock belépés is ingyenes a versenyhétvége minden napján.
- 14 éves kor alatti gyermek csak szülõi felügyelettel léphet be a Hungaroring területére.

VIP: 317,50 €

- Belépés a pályára nézõtéri oldalára
- Belépés a Paddock területre
- Vendéglátás a Paddockban a boxok fölött (reggeli, ebéd és snack) 10:00-16:00 óra között

- Bár (kávé, tea, üdítõ)
- Különleges rálátás a célegyenesre
- VIP Parkoló közel a Paddock-hoz és a VIP területhez

Dietrich
A Honda sem szeretne lemaradni a nagy rivális Citroen mögött; a franciák jelenleg is tesztelnek Valenciában, a japánok pedig a hungaroringi hétvégét követõen maradnak két napot a magyar pályán, mielõtt továbbutaznának Szlovákiába.

Az elsõ két forduló során jelentõs különbség mutatkozott a Honda és a Citroen között, ám abban a japán-olasz felállás szinte valamennyi résztvevõje egyetértett, hogy bõven van még elõrelépési lehetõség a Civic-ben. Ám ahhoz, hogy a temérdek fejlesztési lehetõség közül megtalálják a megfelelõt, tesztekre van szükség.

bakkerman
igen,ilyenkor jön képbe az a dolog,hogy egy pilóta milyen szponzorokat tud vinni egy adott csapathoz.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Lehetõleg nem egy csóró csapatban, akinek nincsen pénze lökhárítóra ha összetörik.
Szabi
a kamion arra kell, hogy csináljon valamit és felfigyeljen a média az eredményeire, illetve felfigyeljenek a támogatok az eredményeire és kaphasson jobb ajánlatokat õ is és a csapat is!

viszont már vannak élõ szponzorációs szerzõdései amik a kamionra vonatkoznak, ezért az elsõdleges továbbra is a kamion, mert különben nincs szponzor és így pénz autókázni se, ezt azért ne felejtsd el..

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
ígyvan,neki idén ott kéne lennie az összes ETCC futamon,teljes odafigyeléssel,simán behúzhatná a bajnokságot,mert nagyon tud,Michelisznél agresszívabb és bátrabb pilóta,ami túraautónál fontos tényezõ. Neki a WTCC-ben lenne a helye 1-2 év múlva állandó pilótaként

Dietrich
eljött ez az idõ is..FIA tagságot kapott a Suzuki kupa :p

Hivatalos Európa-bajnoki versenysorozat lett a Swift Cup Europe

Dietrich
Nem mondtak sokat.
a WTCC drága mindenhez képest a V8 supercarhoz is ami kijön 200.000 dollárból.
Egyedül a DTM ami drágább.

BooMiller
Pénz pénz pénz, ha semmivel nem tudsz menni és valaki szól hogy lehetne kamionozni, akkor ne menjen? De menjen mert legalább csinál valami és kisül belõle egy kis ETCC meg F1 közvetítésen oszthatja az észt legalább látják meg ilyenek aztán vagy lesz valami vagy nem..

Firerock
Szerintem ez a kamion se túl olcsó... És elsõ körben egy normális széria,pl ETCC full szezon van Seat Leon... De ez a kamion ez borzasztó komolytalan,ezzel csak idõt veszít...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bosco05
nem, annyi... nincs autó, drága
bardocz

Zanardi milyen finoman fikázza le a wtcc-s autókat 😄D
bardocz
Lol, annyiért GT3-as autót kapni, ami egy pöppet komolyabb technika.
Minstrel
Kamionos móka sokkal olcsóbb lehet, mint pl. WTCC egy Cruze-al?

Múltkor Lantosék azt mondták, hogy 1millió euró a Cruze, nem mondtak sokat egy kicsit?

http://topgearhungary.blogspot.com/

BooMiller
Igen, jelen pillanatban ez van.. sokkal feljebb kellene lennie😞

kemszi2
gondolom minden lehetõséget megragad,hogy minél szélesebb körben ismert legyen a neve.Biztos nem kellene neki 2x mondani,hogy üljön át egy wtcc-s autóba megfelelõ támogatással.
Firerock
És tudja valaki hogy ilyen képességekkel miért erõlteti azt a nyugdíjasoknak kiírt vicc szériát?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

z0ty4
Már az elején elmondta, hogy neki elsõ a kamion, utána jön az ETCC.
De a futamot látva talán jön 1-2 szponzor még idén.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Dietrich
ahhoz meg több szponzori pénz..

Nem semmi ez a gyerek, tényleg egy erõsebb kocsi kéne neki!

z0ty4

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Köszönöm szépen!
hungary27
BooMiller
Rádióban mintha MOL kutakat mondtak volna..

hungary27
pár OMV kúton lehet ha jól tudom
gpticketshop stb. felejtõs
Dietrich
ezt vallom én is..amibe beül minddel nyerni tud.

Sziasztok! WTCC-re vasárnapi jegyet hol tudok venni?
BooMiller
<#eljen>

Black Ghost
Félelmetes ez a faszi, akármilyen autóba ül, az megvadul alatta! Szívó 2000-el, úgy szopatja a Chevyket ahogy akarja, oké hogy esõ de akkor is!
Kiss Norbi pályafutását a kezdetektõl figyelem, és szerintem toronymagasan Mo. legjobb pilótája, Micheliszt is beleértve!

dave9004
ez de hülye volt.
am régi szép idõk alfa vs bmw 😊
Dietrich
Homola belsõ

hungary27
nagyon alázott 😊
BooMiller
K.Norbi belsõ, ETCC😊

Dietrich
csak divatdrukik...ezért nem mindegy lantosék mit mondanak adásban...

bakkerman
<#shakehead><#shakehead> nagyon buták

Dietrich
"Nem hiszem hogy a JAS valaha is képes lesz egy ütõképes autót adni Norbi alá"

Minstrel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sippie
ó köszi, neked is boldog húsvétot 😄
bakkerman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)