Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

Totti5
<#worship>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
Gábor Wéber

Nekem még egy Nagy futam 2-5ig, aztán irány a reptér, mert holnap délelõtt már a Nürburgringen körözünk.

Mindkét futamot élõben láthatjátok a http://www.youtube.com/seat oldalon, a többirõl itt is és a csapat oldalán is folyamatosan beszámolunk.

Péntek:
FP1 - 10.05
FP2 - 15.50

Szombat:
Q - 9.50
R1 - 14.00

Vasárnap:
R2 - 10.55

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Master91
Pont ezt akartam írni ,hogy látványra gyorsabbak/agresszívabbak.

De ez mondjuk pálya/kamera állás függõ ebben az esetben szerintem.
dave9004
még mintha gyorsabbak is lennének
Sippie
szerintem csak kamuzol, ezt még sehol se lehetett hallani
kemszi2
Komolyan?EL se hiszem<#banplz>
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

kemszi2
de kár ,hogy nem így néznek ki a mai túraautók.Le vannak ültetve a porig,elsõ-hátsó bojler,peres gumik és kész.Nekem sokkal jobban bejönnek mint pl amik most mennek a wtcc-ben
pajti

<#vigyor1>

Black Ghost
Ja ja, mondhatjuk az volt a DTM "super touring" korszaka.

Dietrich
kilencvenes években nagyon sokan szerettük szerintem Mo-n 93-96 mközött. csak az a baj akkor már nem jöttek a ringre...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Black Ghost
Egyetértek!
Lerágott csont ez a videó, de nem véletlenül hívják ezt az idõszakot "Golden Years"-nek!

Dietrich
akkor elmegyek Miskolcig, hogy visszajöjjek 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Digisporton nézhettem HD-ben de unalmasabb volt mint a F1 így egyiket sem néztem végig. Idén kap még 1-2 futamra esélyt tõlem a DTM, de ha most is ilyen lesz részemrõl kikukázom ezt a szériát...nagyon elbaszták a németek ezzel a high techel és elfelejtették az alapot a túránál a kilincs a kilincsen fordul. itt már nem...

SimaSuna
benne 😊
Dietrich
sör benne van az árban? <#hehe>

SimaSuna
Sziasztok!
Vasárnap (05.04) Kazincbarcelona - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kbarcelona utvonalra 3 hely kiadó.
3500/fõ az utiköltség oda-vissza. Fiatalos társaság! Jókedv garantált. Indulás Miskolcról vasárnap reggel 6!
Érdeklõdni nálam PM-ben!
Totti5
Vagy F1et nézni. Szujó párszor elmondta.

Nyilván kell a promóció a magyar futamnak és hogy tisztában legyen a nép hogy ez mi, kell közvetíteni, hogy ne üres lelátok legyenek. Ez jó nekem, mert HDban nézhetem az egész évet😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi
visszaolvasni nem szoktál ? 😄

hungary27
Én már két napja tudom, innen. 😊
zzeN
Ez csak nekem új?

DTM élõben az M1-en!

Minden futamot adni fognak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
pedig egyszerû a válasz..az õ autója még nem készült el.

"Edina pénteken ki is próbálja a sajátját Barcelonában, vasárnap meg már én is üléspróbát tarthatok. Addig már fél lábon is kibírom."

Bár szerintem nem 1 teszt volt, mert most nézem itt lasabbak az idõk...

Lehet rossz szöveget írtak a kép alá a feliratok alapján lehet mégis ez a végeredmény:

Norbi1990
Bús Edina FB:
Délután 5 óra magasságában Gabi és én a Hungaroringen fogunk körözni.
Norbi1990
Elõnyt ad a többieknek, hogy ne legyen olyan uncsi a bajnokság <#idiota>
<#nemtudom>

Master91
Hülye kérdés:

Wéber miért nem ment?
Totti5
<#eljen>

Dietrich

Dietrich
kedvenc videód? 😊

SimaSuna
a B3 Racing oldalán a videó, ahogy lejön a trélerrõl.

Nagyon morgó hangja van 😊
Dietrich
pedig elég régóta lehet ezt tudni. már akkor bejelentették mikor hivatalossá vált a DTM futam a Hungaroringen...minden F1 közvetítés alatt is elmondták.
sõt én úgy tudom a szerzõdés 3 évre szól.

Szabi
jó végre autón látni a nevét 😄

azta kurva M1 <#wow2> ezt már szeretem. Nem kell beltérirõl streamen nézni 😄 kösz szépen 😄
Szabi
<#eljen>

Dietrich
mai V8 versenyrõl..

Szabi
DTM magazin
M2: Szombat (Május 3.) 21:40

DTM Idõmérõ edzés
M2: Szombat (Május 3.) 22:00

DTM Futam
M1: Vasárnap (Május 4.) 13:25 (élõ)

Sziasztok. A DTM-et melyik magyar csatorna fogja közvetíteni?
bakkerman
"üregvédelem" ember ezt a kifejezést még nem is hallottam <#idiota><#taps>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

SimaSuna
Te is szeretnéd felül vizsgálni, és alul értékelni? 😊
Csabesz6
Niki max ahhoz képest ügyes, hogy nõ. Rossz volt nézni a szerencsétlenkedését pl tavaly a SlovakiaRingen is. Persze kapna üregvédelmet bõven, az nem kérdés:-))

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

gordon 24
:-)) Jaja... :-)

Downhill!!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SimaSuna
Tolnám mindet, de Szántó Niki eléggé tolja 😊