Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#taps><#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
<#worship><#worship> jövőre irány valami komolyabb túra autós osztály !!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
Az ETRC 2014-es végerdménye:
1. N. KISS (HUN) 401
2. J. HAHN (DEU) 383
3. A. ALBACETE (ESP) 377
4. A. LACKO (CZE) 314
5. D. VRSECKY (CZE) 255
6. M. BÖSIGER (CHE) 235
7. R. REINERT (DEU) 137
8. A. JANIEC (FRA) 70
9. F. VOJTISEK (CZE) 60
10.B. MAJOR (HUN) 51

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Majd holnap örülünk addig még óvhatnak meg 38 perc időbüntit adnak.. <#eplus2>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

BooMiller
<#eljen>áááááá 😊)

RatBaG
norbi nyert!!!!!!!! bajnok!

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
BooMiller
Pole a mai első futamra!
1. Kiss
2. Albacete
3. Vrsecky
4. Hahn

Dietrich
ezt pont láttam..érthetetlen mit kell az ilyenen tanácskozni a futam után. ennyire ne védjék már Loebet...
Lowndes kibaszta Frostyt és megkapta az áthajtásost pár percen belül.

benőmenő
zOMG Loeb! <#duma>
milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Dietrich
Mark Larkham: This is the craziest Bathurst I've seen in a long time! And It's not over yet!

Ma hajrá Norbik! de a WTCC-t nem nézem meg ezután az őrült V8 verseny után közvetlen inkább majd délután.

RatBaG
Sippie
almaszéte kilöki hogy Hahn legyen a bajnok <#zavart1>
bardocz
Hogyne lehetne. Majd ha jövőhéten ilyenkor is arról van szó, hogy bajnokok, akkor elhiszem. Addig viszont kb mindent megtesznek, mint egész évben, hogy ne így legyen.
RatBaG
akkor már csak a pole-t kéne elcsípni ismét.
elölről rajtolva lenne a legbiztonságosabb még így is. kilökni/kiforgatni meg csak nem lehetne bünti nélkül.

Per Aspera Ad Inferi.

BooMiller
Igen

bardocz
Ha jól látom, akkor ha az első versenyen ebben a sorrendben érnek be, megnyeri tutira. 20-15-12 pontot adnak, második futamon meg 10-9-8.
Dietrich

BooMiller
A pontverseny állása a befejező nap előtt:
1. NORBERT KISS (HUN) MAN 376
2. JOCHEN HAHN (DEU) MAN 363
3. ANTONIO ALBACETE (ESP) MAN 355

BooMiller
Ááá nincs büntetés😊)

RatBaG
én nem láttam, de nem túl biztató, hogy késik a fb post <#szomoru1>

Per Aspera Ad Inferi.

Gyönyörű szendvics volt, Hahn beletolta Norbit Albacete-be aki megforgott.... szerintem is tuti büntetés lesz... <#duma>

infidel

BooMiller
Akartam írni hogy tuti miközben hátulról bele tolta a csávó....

hungary27
Ja, pedig őt is tolták hátulról.
benőmenő
Na ezért tuti Norbi-t fogják büntetni :S
RatBaG
Oxxo Racing Team

Rajt - cél győzelem Le Mans-ban is!!!

Kiss Norbi megnyerte a szombati első futamot, magabiztosan, a Pole-ból indulva végig vezette a versenyt, mögötte Hahn és Albacete végeztek.
Második futam 17.10-kor, élőben látható az alábbi linken:
http://www.24h-camions.com/fr/la-course/live_6_1_2168.html

Per Aspera Ad Inferi.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

Dietrich
Akit esetleg érdekel (az asztráloknak az év versenye) Bathurst 1000, annak korán kell kelni vagy le sem feküdni. 😉

Vasárnap
01:30 - 09:00
stream

Az edzéseken már voltak nagy csattanások.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Ja, azt hittem a rajtról beszélsz, mert ezekben csak akkor kell. De amúgy ja, igen, igazad van, csak húzni kell a váltót. Sokban még blipelni sem kell visszaváltásnál.
Csabesz6
Pont ezt mondom, hogy van bennük.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Az volt a gond szerintem hogy 3-4 kanyart fedtek le 1 kamerával ezért nem tudtak sok mindent ismétlésből sem visszajátszani, mert egyszerűen nem volt meg. De hogy az ES a belső kamerákból miért nem mutatta meg azt nem tudom. Vagy még mindig nem lenne minden kocsiba belső kamera?

Dietrich
Ám blokk szar volt az egész, mint 3 éve azon a másik kínai libakergetőn. Mind a 2 futam meg a közvetítés is szar volt (biztos a F1-ből ismert malájokat kérték fel) mert mindenről lemaradtak ami történés volt.

bardocz
Rajthoz mindenképp kell kuplung.
Csabesz6
Szerintem simán nem kuplungolnak, nem? Lévén szekvenciális váltó van bennük, gázelvétel és kuplung nélkül tudnak váltani. Én így tudom.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Norbi1990
Én kinyomtam azután a momentum után.
Dietrich
Felvettem, hogy majd megnézem..megnéztem. Nem kellett volna..

SimaSuna
Nem akartam elkiabálni, reméltem, hogy nem veszik el a győzelmet 😊
bakkerman
Lopez 66 ponttal megy,azért elég savanyú lesz a szőlő Citroenéknél hogy nem sikerült helyzetbe hozni se Loeb-öt,se Müllert,és az argentín VB lesz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG
Oxxo Racing Team

Magyar Himnusz vasárnapi is!!! Kiss Norbi megnyerte a vasárnapi első futamot, sima rajt-cél győzelmet aratva, ezzel már egyedül vezeti a bajnokságot!

Major Beni sajnos kiállni kényszerült technikai hiba miatt.

Második futam 14.55-kor!

Per Aspera Ad Inferi.

BooMiller
<#nevetes1>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Baszki, Norbi simán elengedte Lopezt. Milyen verseny ez??