12867
-
#10745 Ez nem az a csaj aki a Transittal végig ment a pályán? :-))
Mert az komolyan tolja.. -
Sabine Schmitz az All-Inkl.com Racing színeiben egy Chevrolet Cruze-zal indul majd a WTCC nürburgringi futamán
-
Miguel125 #10743 Igen, így (nyerni akarok ma a skandin )! Ebből nekem az jön le, hogy Tóth Norbi mögött több pénz van mint Feri mögött emiatt ő fog indulni tovább a szériában, de akkor miért nem ő kezdte a szezont? Azt hiszem mindig maradni fognak megválaszolatlan kérdések. Van egy sajnálatos velejárója a népszerűségnek és a növekedésnek Zengőék részéről is, mégpedig, hogy nem tudják ill. nem szolgálhatják ki a közönséget bennfentesebb infókkal. Nincs már rá idejük vagy nem tehetik nemtudom. Ugyanez vol anno Talmácsiéknál is, anno még Stefano Favaroval privát üzeneteztünk a fórumán a végén meg csak a management szabvány üzenetei maradtak. -
#10742 minden kérésed így teljesüljön:
http://www.zengomotorsport.hu/hu/toth_norbi_megy_tovabb_a_tcr_es_autoban -
Miguel125 #10741 Furcsa, hogy Zengőék mennyire nem kommentálják a TCR versenyen kívüli dolgaikat. Például engem határozottan érdekelne, hogy most hétvégén Sanghaiban miért nem "Ferenk Ficzka" indul, hanem Tóth Norbi? Én maximum arra tudok gondolni, hogy az ilyen távoli futamokon csak egy autót indítanak amit megosztanak a két Zengő junior-os pilóta között, az európai futamokon meg majd mehet mind a kettő Leon. Talán úgy gondolják, hogy annyira gyerekcipőben van a bajnokság, hogy nem mindenáron a győzelem a cél, hanem a bizonyos helyzetekben a megvillanás, aztán jövőre padlógáz? oO
Furcsa az egész. -
Stockbauer33 #10740 Le a kalappal a videóban szereplő pilóta előtt.Eszméletlen nagyot ment -
#10739 Gábor Wéber
Feloldották a GT3-as tiltást a Nürburgring Nordschleifén, de ezzel együtt átmeneti szigorításokat vezettek be, amíg végleges megoldást nem találnak a veszélyesen megnőtt tempóra:
- 5%-os teljesítménycsökkentés,
- tempókorlátozás a Flugplatz, Schwedenkreuz, Antoniusbüche pályarészeken 200 km/ó, a Döttinger Höhe egyenesben 250 km/ó(GPS felügyelet alatt)
- nézőtér korlátozása egyes szakaszokon
Kicsit olyan a helyzet ezekkel a megkötésekkel, mint 1994-ben az F1-ben a hirtelen kihelyzett mesterséges sikánokkal. Ennek ellenére érthető reakció ilyen közel a versenyhez nem nagyon lehetett más megoldást választani.
Egy GT3-as autó normál esetben úgy 240 köré gyorsul a Flugplatz előtti ugratón (Quiddelbacher Höhe), 280-ra a Schwedenkreuznál, és úgy 290 fölé a Döttinger Höhe végére, amin az Antoniusbüche is található. Komoly köridő visszaesés lesz, és ezzel együtt az előzési esély is csökken a hosszú egyenesben. Mindjárt be is rakom a jelenlegi 24 órás pályarekordot viszonyításképpen.
-
#10738 Sziasztok!
Idén is lesz WTCC busz Kazincbarcika - Miskolc - Hungaroring - Miskolc - Kazincbarcika útvonalon.
Utiköltség: 3500ft/fő
Belépők egyénileg! (MOL kutak, előrendelés, helyszínen vásárlás)
Indulás Kazincbarcikáról 5:45
Ringre érkezés: 8:30 körül.
Visszafele a WTCC 2. futama után indulunk.
Miskolcra kb 18:30 körül érkezünk.
Akit érdekel, keressen bártan! -
Stockbauer33 #10737 -
#10736 http://www.telesport.hu/2015/04/06/kiss-pal-tamas-megvan-az-evad-elso-gyozelme/ -
PacsutaTibi #10735 Jó futamok voltak, de elég sokan hiányoztak...
A Fordok nekem nagyon. -
PacsutaTibi #10734 De, a WSR készíti fel mindhárom kocsit.
Viszont külön csapanév alatt fut Priaulx. Igazából csak a csapatbajnokság szempontjából számít.
De a WSR most nem arra koncentrál, hanem a konstruktőri bajnokságra, hiszen bár a gyár nem támogatja őket közvetlenül, BMW gyárként neveztek a gyártók bajnokságába.
Korábban írtam egy kis szösszenetet az idei autókról, pilótákról. Még a februári teszt után: Link
Ha lentebb görgetitek ott lesz a márciusi media day "beszámolóm" is. -
#10733 Aztak*rva! Az már befutó!
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2015.04.05. 15:42:23 -
#10732 jól benézték ezt a gumiválasztást. -
#10731 A két BMW nem ugyanabban a csapatban van?:O -
#10730 a vw-k elég low profileban tolják. full feketék és alig van rajtuk 1-2 szponzor. -
#10729 Szintén BTCC-hez, szép és stabil kép!
Link -
#10728 oda még mindig nincs meghívóm, hisz nem ismerek senkit bentről... a régi accom még valamikor a névváltás idején lett inaktív.
-
#10727 földalattin fenn van, gondolom azóta a halon is.
mai versenyekhez: stream -
#10726 hmm, a hivatalos oldalon vmi nem stimmel a versenynaptárral. -
#10725 basszus erről meg is feledkeztem, holnap meg már jön a következő verseny.
nem tudtok vmi forrást? piranha-n nincs fent. -
#10724 Priaulx claims pole position on BTCC return
Még, hogy nem megy neki:D -
#10723 michelisz fejéről valamiért most egyből a speed racer jutott eszembe
-
#10722 -
Stockbauer33 #10721 -
Stockbauer33 #10720 -
#10719 sehogy. majd valami darts-megye2 lesz műsoron megint... -
#10718 hogy fog kinézni a szabadedzés és az időmérő? -
#10717 Hát elég vicces lesz :-)
Nem értem miért nem inkább 1 verseny 6 kör. Mondjuk azt nem bírnák ki a kocsik. De ez a 3 kör.... Mondjuk így is majd 10km-el többet mennek majd mint a normál versenytavuk :-)
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.04.01. 21:00:10 -
#10716 3 kör, abból 1 SC mögött...mint anno maszimon fun versenyen. -
#10715 jaja! 3 kört mennek. Ha jól tudom Norbi elmondása alapján használják Nurburgring pályát is. Szóval szerintem az endurance vonalvezetést.. Vagy lehet rövidítenek a célegyenes után. De az a lényeg 3 kör.. :-)
Utoljára szerkesztette: gordon 24, 2015.03.31. 21:32:23 -
#10714 Nordschleife? -
Stockbauer33 #10713 -
atiwrc #10712 Ott legalább volt valaki aki kijavította a hülyeségeit.... -
Miguel125 #10711 TCR magánvélemény: szerencsétlen pálya választás , ezek az autók túl "kicsik" lassúak az ilyen nagy F1-es pályához és szerintem Sanghai sem lesz különb. Létszám kicsit kevés még, remélem európára már jóval többen lesznek. A súlyokkal sokat bohóckodtak, de ez várható volt. Mindentől függetlenül a pályán egész jó csaták voltak, az autók egész jól bírják a gyepálást (kivéve szegény Feriét...) látok benne fantáziát, első futamhétvége után nem írnám le, ez még egész jó is lehet. -
El Gigante #10710 -
#10709 "A Sport TV-n már a malajziai nyitóverseny is képernyőre kerül, méghozzá hétfőn 19:30-tól a Sport2-n."
szenzációs...mikor már mindenki tudja az eredményt..ebből is kb. kamion stílus lesz....nem sok embert fog érdekelni 1-2 hónap múlva, mert neten megnézi élőben. -
Miguel125 #10708 Youtube-on pedig a TCR TV-channelen. -
#10707 szép gép! -
#10706 Hétvégén a maláj formula 1-es verseny betétfutamaként rajtol a TCR. Közvetítés a SportTV-n lesz.