Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1. N. KISS (HUN) 401
2. J. HAHN (DEU) 383
3. A. ALBACETE (ESP) 377
4. A. LACKO (CZE) 314
5. D. VRSECKY (CZE) 255
6. M. BÖSIGER (CHE) 235
7. R. REINERT (DEU) 137
8. A. JANIEC (FRA) 70
9. F. VOJTISEK (CZE) 60
10.B. MAJOR (HUN) 51
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Per Aspera Ad Inferi.
Lowndes kibaszta Frostyt és megkapta az áthajtásost pár percen belül.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ma hajrá Norbik! de a WTCC-t nem nézem meg ezután az őrült V8 verseny után közvetlen inkább majd délután.
Per Aspera Ad Inferi.
elölről rajtolva lenne a legbiztonságosabb még így is. kilökni/kiforgatni meg csak nem lehetne bünti nélkül.
Per Aspera Ad Inferi.
1. NORBERT KISS (HUN) MAN 376
2. JOCHEN HAHN (DEU) MAN 363
3. ANTONIO ALBACETE (ESP) MAN 355
Per Aspera Ad Inferi.
infidel
Rajt - cél győzelem Le Mans-ban is!!!
Kiss Norbi megnyerte a szombati első futamot, magabiztosan, a Pole-ból indulva végig vezette a versenyt, mögötte Hahn és Albacete végeztek.
Második futam 17.10-kor, élőben látható az alábbi linken:
http://www.24h-camions.com/fr/la-course/live_6_1_2168.html
Per Aspera Ad Inferi.
Vasárnap
01:30 - 09:00
stream
Az edzéseken már voltak nagy csattanások.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Magyar Himnusz vasárnapi is!!! Kiss Norbi megnyerte a vasárnapi első futamot, sima rajt-cél győzelmet aratva, ezzel már egyedül vezeti a bajnokságot!
Major Beni sajnos kiállni kényszerült technikai hiba miatt.
Második futam 14.55-kor!
Per Aspera Ad Inferi.